Jump to content

Recommended Posts

Τυπική μέρα στο «γραφείο» με συμμαζεμένα τα περισσότερα, συνήθως γίνεται ποιό χαμός...

Η γυναίκα δεν εισέρχεται πλέον στο δωμάτιο, το έχει χαρακτηρίσει «γκρίζα ζώνη» :jump1:

picture005aj6.jpg

w1024.png

Update :)

Τεράστιο γραφείο :happy2:, όλα τα λεφτά είναι το ασύρματο θερμόμετρο για να σε κρατάει σε επαφή με τον έξω κόσμο :T:

εδώ βλέπουμε μια φωτό από το αυτοσχέδιο σχεδιαστήριο μου :D

100_6019.jpg

το βιβλίο του ecdl δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί κανονικά αλλά τελος πάντων :p

ωωπ τι βλέπω;σχέδιο από τει πειραιά εεε;

τα ίδια έκανα κι εγώ κάποτε.

Το παραθυρο το ανοιγεις?

Για κάτι τέτοιες καταστάσεις ο άνθρωπος επινόησε την ανάκλιση :p

Έχω σημαδέψει από πίσω τα σημεία που θα πιάνει η καθαρίστρια την LG για να ανοίγει το παράθυρο :shifty:

Είναι ερώτηση τύπου "Τον λαδώνεις τον σύρτη?"

Άει ρε :haha:

Τυπική μέρα στο «γραφείο» με συμμαζεμένα τα περισσότερα, συνήθως γίνεται ποιό χαμός...

Η γυναίκα δεν εισέρχεται πλέον στο δωμάτιο, το έχει χαρακτηρίσει «γκρίζα ζώνη» :jump1:

picture005aj6.jpg

w1024.png

τη συρταριέρα που ακουμπάς το πολυμηχάνημα από που την έχεις πάρει και πόσο?

:sorry: ήμουν λίγο λιώμα και το ξέχασα :sorry:

φαινεται απο το μπουκαλι το ουρσους ειναι κατω απο τη μεση.....:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

καλά ρε σεις, που την ξεθάψατε αυτή τη φωτογραφία; :p

Αν δεν έχει στραβώσει κάτι πάντως, πριν λίγες ημέρες απαλλάχθηκα οριστικα και πανηγυρικά από το σχέδιο :D