dubber Οκτώβριος 2, 2008 Author #861 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Αφού πας που πας κάθε μέρα, γιατί δεν τον βοηθάς να περάσετε πιο μακρυά καλώδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Οκτώβριος 2, 2008 #862 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Εγώ μετακόμισα και στο νέο σπίτι ρε γμτ δε βολεύει να βάλω τα Χ530 σε διάταξη surround... Θα πρέπει να τραβήξω καλώδια στο πάτωμα και δε μ' αρέσει αισθητικά. Ούτε μ' αρέσει να έχω ακριβώς πάνω από το κρεβάτι 2 ηχεία... Όταν επιτέλους στήσω τα πάντα θα ανεβάσω φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Οκτώβριος 3, 2008 #863 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Λοιπον επειδη ειμαι καθε μερα στο σπιτι του sofos1990 τα καλωδια των ηχειων δεν φτανουν στον πισω τοιχο για κανεναν λογο....με τιποταπαίρνεις άλλο καλό καλώδιο και κάνεις μια μικρούλα προέκταση .όσο για την ένωση καλύτερα κολλητήρι και από πάνω θερμόσυστελλόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 3, 2008 #864 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 So here it is!!!! Samsung 2232BW 2ms,22" 219γιούρα ε-chop :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 3, 2008 #865 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Θα σου έλεγα να αλλάξεις θέση στο κεντρικό, γιατί εκεί που σημαδεύει... κλάφ' τα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 3, 2008 #866 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Τους κοιλιακούς μου εννοείς??:red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 3, 2008 #867 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Από τις τελευταίες 2232, απ' ό,τι κατάλαβα καταργείται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 4, 2008 #868 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Για ποιό λόγο?Είναι καταπληκτική οθόνη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 4, 2008 #869 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Το Πλαίσιο δεν την έχει, το e-shop λέει "εξαντλημένο", το pixmania επίσης.. Μόνο το multirama την έχει στα 270€ (την είδα από κοντά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotispigi Οκτώβριος 4, 2008 #870 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 λιγο ασιμαζευτο αλλα ψιλοκαλο.... εκει τρωω τα νιατα μου... εκει παιζω με την κορι μου... εκει τσακονομαι με τη γυναικα μου.... αααααχ και η αξια του??? μονο συναισθηματικη.... γιατι απο λευτα 140 ευρω εκτος καρεγκλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Οκτώβριος 4, 2008 #871 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 πιστευω οτι η οθονη θελει αναβαθμιση:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotispigi Οκτώβριος 4, 2008 #872 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 μπααα ειναι μια χαρα για μενα.... δεν παιζω παιχνιδια. ειναι επιπεδη 20αρα, δεν φαινετε καλα... και το γραφειο ειναι 80 cm βαθος... οποτε αν βαλω tft την εχασα!!! θα πρεπη να βαλω την καρεγκλα πανο στο γραφειο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Οκτώβριος 4, 2008 #873 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Καλά νομιζα οτι οι crt είχαν εξαφανισθεί. Κράτησέ την ίσως μετά απο πολλά χρόνια να έχει μεγάλη αξια...:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 4, 2008 #874 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Σοβαρά το λέτε για την 2232? Εγώ πριν 3 μέρες την πήρα,τόσο τυχερός ήμουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 4, 2008 #875 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Καλά νομιζα οτι οι crt είχαν εξαφανισθεί. Κράτησέ την ίσως μετά απο πολλά χρόνια να έχει μεγάλη αξια...:magic: Ναι κρατα την...Ισως σε λιγα χρονια να την βαλεις σε κανενα μουσειο.... Να βλεπουν τα εγγονια σας...(γιατι εμενα θα βλεπουν TFT ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Οκτώβριος 4, 2008 #876 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 @fotispigi Βλέπω φίλος πως μια καφεδιά είναι πάντα απαραίτητη και εγώ έτσι είμαι για το monitor, δεν θα πω τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Οκτώβριος 5, 2008 #877 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 τα ακρως απαραιτητα οσο παει και μικραινει το γραφειο μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Οκτώβριος 5, 2008 #878 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 gbak μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες το σύστημα που έχεις χύμα για να πάρω ιδέες πως να κάνω το δικό μου;Επίσης, την μητρική σε τι την στηρίζεις; Λαστιχένια ποδαράκια είναι; Που τα πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Οκτώβριος 5, 2008 #879 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 να και το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Οκτώβριος 5, 2008 #880 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 @bugsface η μαξιμους τα ειχε μεσα στην συσκευασια της κανονικα.. να και μια φωτο απο πανω για να καταλαβεις στο περιπου πως τα χω βαλει..αν και ειναι απλο ρε συ...ριχνεις το μομπο το τροφοδοτικο απο πισω καΙ τους δισκους και τελειωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts