LevelOne Σεπτέμβριος 10, 2008 #841 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2008 εγώ που έχω μια δερμάτινη με ανάκληση από ΙΚΕΑ, μου έχει διαλυθεί το δέρμα, οπότε δεν ξαναπαίρνω δερμάτινη Ανάκλιση Δεν ειναι Sony Vaio η καρέκλα Στην χρώσταγα, sorry για το o/t... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 10, 2008 #842 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2008 Bencho-δωμάτιο είναι όντως πολύ lounge και στην πραγματικότητα...και τώρα με το πανί θα είναι για τρελές αραγματικές...Μπυρες, έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 10, 2008 #843 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2008 Έχω δερμάτινη καρέκλα με ανάκληση, αγορά προ 8ετίας από μια τοπική φίρμα της Θεσ/νίκης (μη ρωτάτε που - το κατάστημα μεταφέρθηκε και δεν μπορεσα να το ξαναβρώ για 2η αγορά), 60.000 δραχμούλες. Το δέρμα είναι ακόμη όπως την πρώτη μέρα. Αυτές οι ψεύτικες που πουλάνε στα ikea και praktiker είναι πεταμένα λεφτά. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 10, 2008 #844 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2008 Έχω δερμάτινη καρέκλα με ανάκληση, αγορά προ 8ετίας από μια τοπική φίρμα της Θεσ/νίκης (μη ρωτάτε που - το κατάστημα μεταφέρθηκε και δεν μπορεσα να το ξαναβρώ για 2η αγορά), 60.000 δραχμούλες. Το δέρμα είναι ακόμη όπως την πρώτη μέρα. Αυτές οι ψεύτικες που πουλάνε στα ikea και praktiker είναι πεταμένα λεφτά. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Δεν την βγάζεις μια φωτογραφία να πάρουμε μια ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Σεπτέμβριος 10, 2008 #845 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2008 Έχω δερμάτινη καρέκλα με ανάκληση, αγορά προ 8ετίας από μια τοπική φίρμα της Θεσ/νίκης (μη ρωτάτε που - το κατάστημα μεταφέρθηκε και δεν μπορεσα να το ξαναβρώ για 2η αγορά), 60.000 δραχμούλες. Το δέρμα είναι ακόμη όπως την πρώτη μέρα. Αυτές οι ψεύτικες που πουλάνε στα ikea και praktiker είναι πεταμένα λεφτά. Ότι πληρώνεις παίρνεις. πεταμένα λεφτά δεν είναι όταν με 50-60 ευρώ σου βγάζει 2-3 χρόνια ΑΝΕΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 11, 2008 #846 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Μάλλον είσαι επηρεασμένος από τους Η/Υ που τους αλλάζεις κάθε λίγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Σεπτέμβριος 11, 2008 #847 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Μάλλον είσαι επηρεασμένος από τους Η/Υ που τους αλλάζεις κάθε λίγο.... μα με τα λεφτά που έδωσες εσύ, εγώ έχω αλλάξει 2-3 καρέκλες! άσε που δε χαλάνε στα 4 χρόνια σίγουρα μιας και έχω μία και αν δεν τη χρησιμοποιώ εγώ, τη χρησιμοποιεί άλλος. 4 χρόνια non-stop καθίσια με 55 ευρώ :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Σεπτέμβριος 11, 2008 #848 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Η υπόθεση καρέκλα-τιμή είναι πολύ περίπλοκη. Στην ακριβή καρέκλα μπορεί να πληρώσεις τη μάρκα, το σχέδιο, το χρώμα, το υλικό και στην τελική αν εξαιρέσεις αυτά να είναι τόσο ανατομική και άνετη όσο μια άλλη καρέκλα με τα μισά λεφτά. Ούτως η άλλως, οι καρέκλες μαζικής παραγωγής φτιάχνονται με βάση ένα "πρότυπο σώματος" ώστε λίγο πολύ να ανταποκρίνεται στο σωματότυπο των περισσοτέρων ανθρώπων. Εγώ είχα πάρει από τα praktiker μια καρέκλα 60€ πριν 6-7 χρόνια και κρατάει μια χαρά. Ίσως αν έδινα 300€ να έπαιρνα κάτι πολύ καλύτερο αλλά επειδή είμαι 1.98 θα είναι λίγο δύσκολο να βρω καρέκλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φτιαγμένη στα μέτρα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Οκτώβριος 2, 2008 #849 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Να και το δικό μου χωρις την καρέκλα, γιατί καθόμουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 2, 2008 #850 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Να και το δικό μου χωρις την καρέκλα, γιατί καθόμουν Πολύ ψηλά δεν κάθεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Οκτώβριος 2, 2008 #851 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Δεν καθόμουν ακριβώς.Απλώς καθόμουν και πήρα την μηχανή πάνω από το γραφείο και πήγα προς τα πίσω και σηκώθηκα να βγάλω φωτογραφία, εεεε και δεν έβαλα την καρέκλα μπροστά.Αλλά για να μην κάθομαι και λέω όλο αυτό έγραψα ότι καθόμουν.Πάντως μπράβο για την παρατηρητικότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Οκτώβριος 2, 2008 #852 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Δεν μπορείς να τα βάλεις από πίσω τα x-540 να κάνεις surround? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Οκτώβριος 2, 2008 #853 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Πώς από πίσω έχει τοίχο;Φιλικά πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Οκτώβριος 2, 2008 #854 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 άμα είναι κρέμασε τα.Θα εισαι καλύτερα έτσι στα παιχνίδια.Θα έχεις surround ήχο.:red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Οκτώβριος 2, 2008 #855 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Όταν λες κρέμασμα τι εννοείς από τον τοίχο;Όπως βλέπεις την εικόνα τα 2 πίσω ηχεία ειναι τα ακριανά μόνο που το 1 δεν φαίνεται γιατί είναι αριστερά μέσα στην βιβλιοθήκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 2, 2008 #856 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Αύριο θα έχετε και το δικό μου με καινούργια οθονούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Οκτώβριος 2, 2008 #857 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Tι οθονούλα αν επιτρέπετε ή θα μείνει για έκπληξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Οκτώβριος 2, 2008 #858 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Ρε παιδια μηπως υπαρχει κανα συστημα αυτοκολλητο για τα ηχειακια, γιατι να καθεσαι τωρα να δινεις δικαιωματα στον ιδιοκτητη για ενα ριμαδο5.1 δεν αξιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Οκτώβριος 2, 2008 #859 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Όταν λες κρέμασμα τι εννοείς από τον τοίχο;Όπως βλέπεις την εικόνα τα 2 πίσω ηχεία ειναι τα ακριανά μόνο που το 1 δεν φαίνεται γιατί είναι αριστερά μέσα στην βιβλιοθήκη.Ναι αυτά τα δύο ηχεία πρέπει να τα έχεις πίσω σου για να έχεις surround ήχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 2, 2008 #860 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Λοιπον επειδη ειμαι καθε μερα στο σπιτι του sofos1990 τα καλωδια των ηχειων δεν φτανουν στον πισω τοιχο για κανεναν λογο....με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts