perp Σεπτέμβριος 7, 2008 #821 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2008 ναι αλλα βολευει ριχνεις το hd ταινιακι στην 32αρα και τη πεφτεις πιο πισω και εισαι jetset..εμενα μου αρεσει το setup αυτο...το μονο δεν ειναι να τα χεις ολα ανοιχτα καπου ψιλοσαλταρεις... Α σ'αρέσει τώρα ε? ... σε μια πρόχειρη υλοποίηση...:jump1: Καλα εντάξει...δεν έχω να πω τίποτα λέμε... ονειρικές καταστάσεις λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Σεπτέμβριος 7, 2008 #822 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2008 :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 7, 2008 #823 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2008 Καναπές κρεββάτι από ικεα όνδως... 99 ευραίοι...Τσάμπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobath Σεπτέμβριος 8, 2008 #824 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Μια άνετη καρέκλα που αντέχει κιόλας πόσο περίπου κάνει. Θέλω μια καρέκλα σαν αυτές που είναι στα internet cafe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 8, 2008 #825 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Με δερματίνη και ανάκλιση βρίσκεις μέχρι 100€... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 8, 2008 #826 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Με δερματίνη και ανάκλιση βρίσκεις μέχρι 100€...Πολλά λες, με ψάξιμο σε praktiker, alex pak και τα συναφή βρίσκεις με τα μισά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 8, 2008 #827 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Pracktiker δερμάτινη με ανάκλιση 49 (αν και δέρμα δεν το συνιστώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 8, 2008 #828 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 ε καλή καρέκλα είπαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 8, 2008 Author #829 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 ~90 από Praktiker Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Σεπτέμβριος 8, 2008 #830 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 πω dubber για πολυ lounge λεμε το δωματιο σου..ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 8, 2008 #831 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Το γραφειάκι απο που είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 8, 2008 Author #832 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Custom παραγγελία σε κατάστημα φτιάχτο μόνος σου. 90€. Αυτές ρε είναι παλιές φωτογραφίες, έχουν ξαναδημοσιευτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elric Σεπτέμβριος 8, 2008 #833 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 dubber ο φωτισμός σου είναι φοβερός!Τι λάμπες έχεις βάλει?Σκέφτομαι να κάνω κάτι παρόμοιο όταν μετακομίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Σεπτέμβριος 8, 2008 #834 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 dubber ο φωτισμός σου είναι φοβερός!Τι λάμπες έχεις βάλει?Σκέφτομαι να κάνω κάτι παρόμοιο όταν μετακομίσω.Να πας στα βρωμο-Καλυβια σου... :X:(καπου πηρε το ματι μου καποιο post/thread οταν το εφτιαχνε που δειχνει τις λαμπες κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Σεπτέμβριος 8, 2008 #835 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 ποσες ιντσες η οθονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 8, 2008 Author #836 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 24 αλλά από πάνω έχει άλλες 80 πανί Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Σεπτέμβριος 9, 2008 #837 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 ~90 από Praktiker Ρε φίλε, ο καναπές από πού είναι και πόσο??? Ψάχνω κι εγώ κάτι τέτοιο για το νέο μου σπίτι, αλλά δε βρίσκω στην τιμή που θέλω... Θέλω να είναι ΠΟΛΥ ακριβό!!!!! Πλάκα, φτηνό θελω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 9, 2008 #838 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 εγώ που έχω μια δερμάτινη με ανάκληση από ΙΚΕΑ, μου έχει διαλυθεί το δέρμα, οπότε δεν ξαναπαίρνω δερμάτινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 9, 2008 #839 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 (edited) ποσο καιρο την εχεις? καρεκλα η πολυθρονα?(μαλλον καρεκλα)μας ειχανε φερει μια πολυθρονα (οταν δουλευα ΙΚΕΑ) μια επειδη ειχε φυγει μιση ουτε μιση τεσπα ραφη και την αλλαξανε με την μια.Ο τυχερος που την πηρε ακομα την χαιρεται. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2008 από 2cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 9, 2008 #840 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 καρέκλα γραφείου και την έχω ~1 χρόνο. Από αυτές που πάνε μπρος-πίσω. Προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχει φαγωθεί, απλά πρέπει να την αλλάξω κάποια στιγμή, γτ θα έρθει κανείς στο "βασίλειο" και θα είναι ψιλοξεφτίλα Έχει γίνει έτσι από την πολλή χρήση, απλά το αναφέρω, για να πω ότι είναι αρκετά "ευαίσθητες" οι καρέκλες με δερματίνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts