ShadowRunner Νοέμβριος 29, 2007 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Μία από πίσω...μόνο έτσι μπορούσα να το δείξω όλο, δεν έβγαινε αλλιώς Μία από τα έργα μου και τον τρόπο με τον οποίο τα αποθηκεύω, μαζί με πελάτες κ.λπ Μία από εκεί που κάθομαι.... Ε να μην δείξω την τιμονιέρα μου;; :whistling :whistling Το χάος με τα καλώδια μη το βλέπετε, κατά βάθος έχει γίνει καλή δουλειά... Ε και μία από μπροστά.... η Dell είναι Ελπίζω να μην είναι πολύ μεγάλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 29, 2007 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 ΛΟΛ...ρε συ. Τζάκι, DELL, Z5500 και....... "έλα έλα πάρε καλέ κύριο......πλαστικό καρέλκα μόνο 5 ευρώ το ένα, να βάλει και μαξιλαράκι πάνω να μην πιαστεί το κώλο" ??? :hehe: Δώσε ρε και πάρε ένα κάθισμα που να ταιριάζει με το περιβάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 29, 2007 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 :D :p γιατί δεν κατάλαβα, δεν κάνει δουλειά του καρεκλάκι;;; :hehe: Έχω μια καλή στους επάνω ορόφους, με τα άλλα pc, εδώ είναι το σαλόνι και σκέφτομαι το πλακάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 29, 2007 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 ε ναι ρε μια καρεκλα σοβαρη την θες....κατα τα αλλα προσεξε μην φουντωσεις το τζακι διπλα στο στακερ...και χεις τιποτα θερμοκρασιες αντε γεια...και τελος μου αρεσει το παραθυρο ακριβως απο πισω...το ανοιγεις και αεριζεται και η καρκαλα τις δυσκολες στιγμες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 29, 2007 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 ψιτ γρηγορε, βαλε thumbs γιατι μου ξεχειλωσες τηνη οθονη( δεν ειναι dell) :D PS: Φανταζομαι τι τραβαει το αμοιρο το pc οταν ειναι αναμμενο το τζακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Νοέμβριος 29, 2007 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Η πιο ωραία ατάκα και τελος μου αρεσει το παραθυρο ακριβως απο πισω...το ανοιγεις και αεριζεται και η καρκαλα τις δυσκολες στιγμες.. gbak σε παραδέχομαι ακόμα γελάω :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 29, 2007 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 άριστε και το δικό μου...Χύμα στο κύμα εδώ και 2 βδομάδες... Και ποιος ευθύνεται?? Κλασσικά τα .....ελευθέρας βοσκής...του παρακάτω μαγαζιού που δεν ξερουν τι τους γινετε μεσα στην αποθηκη τους. Οποιος θελει να παρει Full Tower απο εκει,να το σκευτει... Μετα από 3 τηλεφωνήματα και γνωστές εκφράσεις κάτι έγινε. Ελπίζω να το έχω αύριο αλλιώς....take the pouL... από εκεί ούτε Sata καλώδιο ξανά.- ΓΙΔΙΑ..#@$%^%^ ΤΕΛΟΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Νοέμβριος 29, 2007 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 το αποκαλουμενο "gaming pc" και μια απο το HTPC και τα αξεσουαρ του ΥΓ δεν ειναι καθε μερα ετσι ακριβως...:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 29, 2007 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 @GeorgeVasil: Να υποθεσω οτι το αναβεις με τον κλασσικο ΕΛΛΗΝΙΚΟ τροπο ε ; (ακα κατσαβιδι κι'ετσι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 29, 2007 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 21:13] @GeorgeVasil: Να υποθεσω οτι το αναβεις με τον κλασσικο ΕΛΛΗΝΙΚΟ τροπο ε ; (ακα κατσαβιδι κι'ετσι...) Ευτυχώς έχει power on και Reset σε κουμπί... ΔΛδ έχουμε φτάσει σε σημείο να τους παρακαλάμε για να τους δώσουμε λ7. Δεν έχει άλλη φορά όμως ούτε 0.01...έχε χάρη που δεν έβρισκα το συγκεκριμένο αλλού. :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 29, 2007 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 cptkoulis ωραιος εισαι μες τα ηχεια...σε παωγια το pc απο που παιρνεις ηχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Νοέμβριος 29, 2007 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Και τα 2 pc ειναι στον ιδιο χωρο,οταν παιζω εχω ακουστικα,εναλλακτικα στελνω το σημα στο στερεοφωνικοΕπειδη ομως τα ακουστικα κουραζουν,σκεφτομαι να προσθεσω 2 ενεργα μονιτορ συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 29, 2007 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 τυχερος εισαι...εγω στις φωτο που ποσταρα παραπανω εκανα δοκιμες με κατσαβιδι πριν βεβαιωθω οτι δουλευουν ολα και τα μπασω στο κουτι Kατα τα αλλα δικιο εχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 29, 2007 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 ShadowRunner: παρε καινουργιο mouse pad , φτηνα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Νοέμβριος 29, 2007 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Lazy Dog [Σήμερα, στις 16:38] Ορίστε και το δικό μου... Είναι μόνιμα σε μια "αχουρέ" κατάσταση τι dell και πρασινα αλογα ρε...? αυτες ειναι οθονες.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Νοέμβριος 29, 2007 #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Desktop και Laptop (αν και σπάνια παίζει σ αυτή τη θέση...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 29, 2007 #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 ωραιο το desktop αλλα τα ασπρα dvd/dvr-r (ή οτι αλλο ειναι) χτυπανε καπως ασχημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 29, 2007 #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Μέσα στην επόμενη εβδομάδα λογικά θα έχω καινούργια 22'' και το επόμενό μου βήμα είναι η αγορά κανενός σοβαρού ηχείου... Κατα τ'άλλα απο το γραφειάκι μου και τον χώρο μου είμαι πολύ ευχαριστημένος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Νοέμβριος 29, 2007 #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa ωραιο το desktop αλλα τα ασπρα dvd/dvr-r (ή οτι αλλο ειναι) χτυπανε καπως ασχημα... Eίναι για να μην το πιάνει το μάτι.. :hehe: Θέλω να τα αλλάξω καιρό αλλά όλο το αφήνω... Btw ναι,dvd rom και writer είναι,Plextor 4ετίας περίπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 29, 2007 #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 @cptkoulis : Καλα με την 30αρα DELL το G15 φαινεται μικροσκοπικο... μα ειναι και τεράστια.... o χωρος του HTPC επισης μια χαρά dude @ReaperX: Ωραιο τελικα το laptop... παει με τον χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts