2cpu Ιούλιος 3, 2008 #701 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Μετα απο μια γενικη σκουπα χτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 3, 2008 #702 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 τακτοποιημενος σαν και εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 3, 2008 #703 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Βαλε σε καλυτερη διαταξη τα ηχεια σου 2cpu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 3, 2008 #704 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Βαλε σε καλυτερη διαταξη τα ηχεια σου 2cpu....μπορει να μην εχει αρκετο χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 3, 2008 #705 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Τουλαχιστον να μην τα εχει το ενα πανς στο αλλο ελεος αυτο παραπαει τοτε γιατι εχει 5,1 ας ειχε τησ logitech τα 2,1 που ειναι και θεικα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 3, 2008 #706 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 ...γιατι 2 φορες που τα εβαλα απο πισω μου ο αδερφος πηρε σβαρνα τα καλωδια και με εσπασε του τριποδες για τα πισω ηχεια...και να θελω να τα βαλω πισω μου δεν εχω βασεις οπωτε πρεπει να μπουν η στον τοιχο(που δεν το θελω) η σε καποιο επιπλο στο σωστο υψος ωστε να εχει αποτελεσμα.οταν τα ειχα παρει δεν ειχα προβλημα με τον χωρο οπωτε δεν με προβληματισε αυτο,μετεπειτα ηρθαν τα χωροταξικα προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Ιούλιος 3, 2008 #707 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Μετα απο μια γενικη σκουπα χτες. τα μπουζι Ιριδιου ειναι ????:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιούλιος 3, 2008 #708 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 απο inova τα κόβω σε τι slot τα φοράς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 3, 2008 #709 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 τα μπουζι Ιριδιου ειναι ????:hehe: :OT: oχι απλα ειναι.Ιριδιου(ΙUH27 denso) εχω πανω τωρα και αυτα ειναι καβαντζα για μετα. (honda μπουζι πηγαν να τα βαλουν σε kawasaki ^^ ) :OT: απο inova τα κόβω σε τι slot τα φοράς; :OT:οχι δεν ειναι απο innova.slot honda :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούλιος 3, 2008 #710 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 οπως ειναι τωρα ασυμαζευτο αλλο ενα σημαντικο σημειο στο δωματιο Technics SL-1200 MK2-Mixer Numark PPD(1975 LOL)-2x Pioneer CDJ 100s Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 3, 2008 #711 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 οπως ειναι τωρα ασυμαζευτο αλλο ενα σημαντικο σημειο στο δωματιο Technics SL-1200 MK2-Mixer Numark PPD(1975 LOL)-2x Pioneer CDJ 100s DJ εισαι μεγαλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 3, 2008 #712 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Melkon Σε ζηλευω φιλε...που εχεις χωρο για CD player's και μεικτες...Πω...Απλα θεος...βγαλε και τα Ηχειακια καμια φωτο...τα Creative δεν κανουν και τιποτα \ Ειναι τρομερα αυτα τα Pioneer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούλιος 3, 2008 #713 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Τα pioneer αυτα τα μικρα ειναι αστερια αλλα το κακο ειναι οτι σε συκριση με τα 200αρια δεν παιζουν mp3 και δεν μετρανε beat.Ο μικτης ειναι πολυ παλιος και θελω να τον αλαξω διοτι και μου πιανει υπερβολικο χωρο και εχει παραπανω καναλια απο οσα χρειαζομαι και δεν εχει eq για καθε καναλι.Το mk2 απο κατω ειναι ακομα ντουρο και δουλευει μια χαρα.Με λιγα λογια επομενος στοχος 3καναλος μιχτης και μπορει αλλο ενα πικαπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 3, 2008 #714 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Τα pioneer αυτα τα μικρα ειναι αστερια αλλα το κακο ειναι οτι σε συκριση με τα 200αρια δεν παιζουν mp3 και δεν μετρανε beat.Ο μικτης ειναι πολυ παλιος και θελω να τον αλαξω διοτι και μου πιανει υπερβολικο χωρο και εχει παραπανω καναλια απο οσα χρειαζομαι και δεν εχει eq για καθε καναλι.Το mk2 απο κατω ειναι ακομα ντουρο και δουλευει μια χαρα.Με λιγα λογια επομενος στοχος 3καναλος μιχτης και μπορει αλλο ενα πικαπ.Για την δουλεια που τα θες εσυ ειναι μια χαρα τα 100αρια...κατι Devon ηθελα εγω αλλα δεν ειχα που να τα βαλω...οποτε δεν τα πηρα...Οντως...κανενας μικροτερος μικτης ειναι μια χαρα...Παιζω μουσικη με αυτα τα cd-players καθε καλοκαιρι στο barακι του χωριου μου...χωρις mp3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούλιος 3, 2008 #715 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Πρεπει να πω παντος οτι εχω δει,χρησιμοποιησει οτι cd player θελεις.Απο τα denon 2500,τα pioneer 1000,pioneer 200 και αλλα πολλα και ξερω τι παει να πει καλο player και τα συκγεκριμενα για τα χρηματα etc ειναι αστερια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 3, 2008 #716 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Πρεπει να πω παντος οτι εχω δει,χρησιμοποιησει οτι cd player θελεις.Απο τα denon 2500,τα pioneer 1000,pioneer 200 και αλλα πολλα και ξερω τι παει να πει καλο player και τα συκγεκριμενα για τα χρηματα etc ειναι αστερια.Μα εαν τα εχεις για οικιακη χρηση και αντε για κανενα παρτακι ειναι φανταστικα..τωρα εαν θες για club κτλπ και εχεις πολλες απαιτισεις τοτε στοχευεις ψηλα....:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούλιος 3, 2008 #717 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Φαινεται οτι, λογικα, ξερετε απο ηχο αλλα τα ριμαδια τα 5.1 τι τα παιρνετε αφου τα βαζεται σε σειρα πανω στο γραφειο;:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούλιος 3, 2008 #718 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 μωρε εγω κανονικα θα τα εβαζα αλλα δεν φτανουν τα καλωδια διοτι το δωματιο ειναι πολυ μακρυ.PS:Απο κατω εχω 2 KEF-Q series με ΠΟΛΥ καλο ηχο αλλα δυστηχως δεν μπορω να τα δουλεψω διοτι δεν εχω καλο ενισχητη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 3, 2008 #719 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Φαινεται οτι, λογικα, ξερετε απο ηχο αλλα τα ριμαδια τα 5.1 τι τα παιρνετε αφου τα βαζεται σε σειρα πανω στο γραφειο;:turn: Εγω παιζω με ''7.1'' ... τα 5.1 creative και 2 JVC ηχεια απο το στερεο...Τωρα αμα θελω να ακουσω δυνατα μουσικη συνδεω τα JVC αμα ειναι ετσι απλα για κανα παιχνιδακι τα 5.1 Jois τα δικα μου creative ειναι 4-5ετιας απο τοτε που πηρα τον P4 μου και δεν γνωριζα και πολλα απο ηχο γιατι πηγαινα 1η γυμνασιου..αμα ειχα χωρο θα ειχα τον ενισχυτη και τα ηχεια...αλλα Δεν...τι να κανουμε μωρε εγω κανονικα θα τα εβαζα αλλα δεν φτανουν τα καλωδια διοτι το δωματιο ειναι πολυ μακρυ. να πας σε καταστημα ηχου και να παρεις προεκταση...εαν δεν βρεις ομως...να παρεις καλωδια ιδια σαν αυτα που δεν φτανουν...να τα κοψεις και να συνδεσεις 2 καλωδια μαζι και να το κανεις 1 μακρυ ενιαιο μεγαλο... ΑΛΛΑ να κανεις σωστες συνδεσεις...και να βαλεις και μονοτικη φυσικα... Εαν δεν φτανουν 2 βαλε 3-4-5-6-7-8:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 3, 2008 #720 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Να και το δικο μου!!! Εκεί που έχεις βάλει το κουτί πως έχεις πρόσβαση στα 5.25 modules?Πως ανοίγει η πόρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts