Jump to content

Recommended Posts

Πολύ ωραίο σπίτι αλλά το βρίσκω λιγάκι ψυχρό και μουντό.

Δείχνει περισσότερο για μούρη παρά για να ΖΗΣΕΙΣ

ΑΛΛΑ, είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.

Το θέμα είναι ότι το σου αρέσει, και αυτό είναι που μετράει πάνω απο όλους :flower:

Μπορεί να το πεις λίγο ψυχρό το σπίτι του φίλου στο London (mind the gap) - προσωπικά μου αρέσει - αλλά σίγουρα είναι 1000% πρακτικό καθώς: α) δεν έχει περιτά πράγματα β)διατηρείται εύκολα σε αυτή την κατάσταση (βασικό ζήτημα γιατί ένα φορτωμένο σπίτι τακτοποιείται δύσκολα και ανακατώνεται εύκολα - ασχετως του ποιος κάνει το συμάζεμα/σκούπισμα/whatever).

Να υποθέσω ότι ο φίλος μένει μόνος(?), δηλ. δεν υπάρχει οικογένεια (παιδια, καρότσια κτλ)

Λονδινο, canary wharf. Αλλα δυστηχώς σε ενοικιο..

Ναι, φυσικά μόνος... Μικροί είμαστε ακόμα ... (25 :p)

Oσο για το ψυχρό, αυτό ειναι καθαρά θέμα γούστου... Το σπίτι μου στην αθήνα εχει περισσότερο ξύλο και βιβλιοθήκη, που εδώ δεν μπορώ να εχω... (Δεν εχω και βιβλία εδω :p)

ξεφυγατε λιγο.για να δουμε κανα γηινο γραφειακι να παρουμε καμια ιδεα παρακαλω.

ασε,δεν χωραει μεσα η 9800 και το κραταω μεχρι να το δωκω....

Γιατι δεν του ριχνεις καμια μοντα?

Και απο πανω χωρανε οι σκληροι, κρεμασταρια φαση.:p

για να βαλω τους 4 δισκους θα πρεπει να τους κρεμασω απ`το ταβανι...

ασε που ειναι ωραιο και δεν θελω να το κουρεψω..

Ο οίκος ανοχής μου...Καταραμένη crt... (sorry για την χάλια ποιότητα της φωτογραφίας..αν και n95..δε τα πήγε και τόσο καλά... :confused: )

30032008577ef4.th.jpg

Ορίστε και τα γραφεία μου...

dsc0208rl1.th.jpg dsc0209cp1.th.jpg dsc0211ja5.th.jpg

edit απλά μην ακούσω για το τακτοποίημα...κάθε χριστούγεννα και πάσχα...(το πάσχα αργεί ακόμη φέτος...)

• 2 weeks later...
Λονδινο, canary wharf. Αλλα δυστηχώς σε ενοικιο..

Ναι, φυσικά μόνος... Μικροί είμαστε ακόμα ... (25 :p)

Oσο για το ψυχρό, αυτό ειναι καθαρά θέμα γούστου... Το σπίτι μου στην αθήνα εχει περισσότερο ξύλο και βιβλιοθήκη, που εδώ δεν μπορώ να εχω... (Δεν εχω και βιβλία εδω :p)

Φίλε μη τους ακούς, το σπίτι απλά μαμάει.... :jump::jump::jump: Σέλω και γω..:baby:

Όπως έλεγε και ο Doc στο Back to the Future,:p αν είναι να κάνεις κάτι, κάντο με στύλ...

Αντε να πάρω και γώ πτυχίο να πάω να ζήσω λίγο έξω...

• 2 weeks later...

Άνοιξε πρώτα σε αρκουδάκι φάση και έμεινα, μετά έκανα ενα κλικ, ήρθε στα ίσα του και στάνιαρα. :p

Άνοιξε πρώτα σε αρκουδάκι φάση και έμεινα, μετά έκανα ενα κλικ, ήρθε στα ίσα του και στάνιαρα. :p

:hehe:

Δεν είναι και η καλύτερη θέση που τραβήχτηκε η φώτο, αλλά θα ποστάρω και άλλες σύντομα.

Και το δικό μου για να πάρετε καμιά ιδέα... :D αλλά απ΄ ότι βλέπω θα το αλλάξω πάλι αυριο... :hm:

vjvlnhw7t1bp8qmy17cw.jpg

• 2 weeks later...