Teodor_ch Μάρτιος 30, 2008 #601 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Πολύ ωραίο σπίτι αλλά το βρίσκω λιγάκι ψυχρό και μουντό.Δείχνει περισσότερο για μούρη παρά για να ΖΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ, είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.Το θέμα είναι ότι το σου αρέσει, και αυτό είναι που μετράει πάνω απο όλους :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 30, 2008 #602 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Μπορεί να το πεις λίγο ψυχρό το σπίτι του φίλου στο London (mind the gap) - προσωπικά μου αρέσει - αλλά σίγουρα είναι 1000% πρακτικό καθώς: α) δεν έχει περιτά πράγματα β)διατηρείται εύκολα σε αυτή την κατάσταση (βασικό ζήτημα γιατί ένα φορτωμένο σπίτι τακτοποιείται δύσκολα και ανακατώνεται εύκολα - ασχετως του ποιος κάνει το συμάζεμα/σκούπισμα/whatever).Να υποθέσω ότι ο φίλος μένει μόνος(?), δηλ. δεν υπάρχει οικογένεια (παιδια, καρότσια κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 30, 2008 #603 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Λονδινο, canary wharf. Αλλα δυστηχώς σε ενοικιο.. Ναι, φυσικά μόνος... Μικροί είμαστε ακόμα ... (25 ) Oσο για το ψυχρό, αυτό ειναι καθαρά θέμα γούστου... Το σπίτι μου στην αθήνα εχει περισσότερο ξύλο και βιβλιοθήκη, που εδώ δεν μπορώ να εχω... (Δεν εχω και βιβλία εδω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Μάρτιος 30, 2008 #604 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 ξεφυγατε λιγο.για να δουμε κανα γηινο γραφειακι να παρουμε καμια ιδεα παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 30, 2008 #605 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 @giorgos.th: Το κουτί, γιατί το θες; Για να είναι ψηλά η μητρική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάρτιος 30, 2008 #606 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 ασε,δεν χωραει μεσα η 9800 και το κραταω μεχρι να το δωκω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 30, 2008 #607 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Jogi, απλά τέλειο.. :T: Προσωπικά, μου αρέσει πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάρτιος 30, 2008 #608 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 ασε,δεν χωραει μεσα η 9800 και το κραταω μεχρι να το δωκω.... Γιατι δεν του ριχνεις καμια μοντα? Και απο πανω χωρανε οι σκληροι, κρεμασταρια φαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάρτιος 30, 2008 #609 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 για να βαλω τους 4 δισκους θα πρεπει να τους κρεμασω απ`το ταβανι...ασε που ειναι ωραιο και δεν θελω να το κουρεψω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Μάρτιος 30, 2008 #610 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Ο οίκος ανοχής μου...Καταραμένη crt... (sorry για την χάλια ποιότητα της φωτογραφίας..αν και n95..δε τα πήγε και τόσο καλά... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mak_kioy Μάρτιος 30, 2008 #611 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Ορίστε και τα γραφεία μου... edit απλά μην ακούσω για το τακτοποίημα...κάθε χριστούγεννα και πάσχα...(το πάσχα αργεί ακόμη φέτος...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_Escobar Απρίλιος 10, 2008 #612 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2008 Λονδινο, canary wharf. Αλλα δυστηχώς σε ενοικιο..Ναι, φυσικά μόνος... Μικροί είμαστε ακόμα ... (25 ) Oσο για το ψυχρό, αυτό ειναι καθαρά θέμα γούστου... Το σπίτι μου στην αθήνα εχει περισσότερο ξύλο και βιβλιοθήκη, που εδώ δεν μπορώ να εχω... (Δεν εχω και βιβλία εδω ) Φίλε μη τους ακούς, το σπίτι απλά μαμάει.... :jump: Σέλω και γω..:baby: Όπως έλεγε και ο Doc στο Back to the Future, αν είναι να κάνεις κάτι, κάντο με στύλ... Αντε να πάρω και γώ πτυχίο να πάω να ζήσω λίγο έξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 19, 2008 #613 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Να και το δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Απρίλιος 19, 2008 #614 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Άνοιξε πρώτα σε αρκουδάκι φάση και έμεινα, μετά έκανα ενα κλικ, ήρθε στα ίσα του και στάνιαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 19, 2008 #615 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Άνοιξε πρώτα σε αρκουδάκι φάση και έμεινα, μετά έκανα ενα κλικ, ήρθε στα ίσα του και στάνιαρα. Δεν είναι και η καλύτερη θέση που τραβήχτηκε η φώτο, αλλά θα ποστάρω και άλλες σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Απρίλιος 19, 2008 #616 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Και το δικό μου για να πάρετε καμιά ιδέα... αλλά απ΄ ότι βλέπω θα το αλλάξω πάλι αυριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Απρίλιος 29, 2008 #617 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple_Haze Απρίλιος 29, 2008 #618 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 Γραφέιο είναι ή φροντιστήριο για ecdl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 29, 2008 #619 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 ECDL Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 29, 2008 Author #620 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 Internet cafe το κόβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts