Jump to content

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Borg

(συλεκτης κουπας εδω)

Γαύρος;

:o sorry, δεν μπόρεσα να κρατηθώ :p

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 21:19]

Γαύρος;

:o sorry, δεν μπόρεσα να κρατηθώ :p

:T: Πετυχημενο και 100% αληθινο :tomato:

Αλλαγές φωτισμού

Αλλάχτηκε αυτό:

dsc0007resizeio3.jpg

Με αυτό:

dsc0008resizewo3.jpg

Αγοράστηκαν 2 λάμπες σε fluo χρώματα:

dsc0014resizekp6.jpg

Και μπήκαν, η μία σε μια γωνία:

dsc0022resizetm5.jpg

Και μία κάτω από το γραφείο:

dsc0026resizegw7.jpg

Και το συνολικό αποτέλεσμα από 2 διαφορετικές γωνίες:

dsc0031resizemt8.jpg

dsc0033resizeqg5.jpg

Φίλε μου δεν ξέρω πόσο ξεκούραστος είναι ο φωτισμός που έχεις, αλλά το δωμάτιο τα σπάει. Εύγε

Ξεγελάει η φωτογραφία γιατί είναι τραβηγμένη με κάποια δευτερόλεπτα exposure. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο απαλός από ό,τι φαίνεται.

Kαλά βρε άνθρωπε, πήγες και έβαλες τόσο μεγάλη λάμπα σε μέρος που εκτίθεται στην ευαίσθητη περιοχή? Το μέλλον της Ελλάδας δεν το σκέφτηκες???

:p

Αρχική απάντηση από bezdim [Σήμερα, στις 02:59]

Kαλά βρε άνθρωπε, πήγες και έβαλες τόσο μεγάλη λάμπα σε μέρος που εκτίθεται στην ευαίσθητη περιοχή? Το μέλλον της Ελλάδας δεν το σκέφτηκες???

:p

Χαχα, δεν ειναι UV ρε!

Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 02:50]

Thanx guyz.

JohnnyGR τις πήρα από Praktiker προς 13κάτι + περίπου 4 η βάση δαπέδου.

Ειχα παει πρακτικερ σημερα για να ψαξω και για τετοιες αλλα στο τελος το ξεχασα....:tomato:

Εχει σε αλλα μεγεθη; (πιο μικρα) Κατι σε μπλε ανοιχτο; Μπαινουν στη πριζα φανταζομαι, εχουν και διακοπτη;

@jois21 έχουν μήκος 1,35 και είναι στανταρ το μήκος. Μπλε έχει, δεν ξέρω πόσο ανοιχτό το θες. Τις πήρα από το Praktiker στην Ιερά Οδό. Έχουν πρίζα και διακόπτη.

@JohnnyGR Δεν έχουν trimmer. H διαφορά που βλέπεις είναι λόγω flash και χρόνου έκθεσης της μηχανής.