gbak Νοέμβριος 29, 2007 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 @ShadowRunner ..ελα ρε cmstaker ειναι το κουτιαντε ρε σεις δειξτε κανα γραφειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 29, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Γμτ άνοιξα το θέμα και δεν έχω βάλει ακόμα. Ελπίζω όταν πάω σπίτι να έχει ακόμα φως ημέρας να τραβήξω καμιά φωτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 29, 2007 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 αντε ρε σεις...εδω κοιταχτε τι εχουν ανεβασει τα ατομα..http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1148966@καλο θα ταν ολα τα ενδιαμεσα σχολια να διαγραφουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 29, 2007 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Νομιζω οτι υπηρχε ενα θεμα οπου ανεβαζαμε φωτογραφιες απο το δωματιο μας,θα ηταν αραγε καλυτερα? να ενωθουν τα δυο threads ωστε μερικοι να μην ξαναποσταρουμε τα ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 29, 2007 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 επειδη δεν εγω δεν εχω και πολυ χωρο (για την ακριβεια δεν εχω καθολου ) το δωματιο μου και ειδικα το γραφειο μου ειναι παντα ενα ωραιοτατο μπαχαλο εικονα 1 (απο την προσφατη επισκευη του παλιου συστηματος) εικονα 2 (απο την ιδια επισκευη) εικονα 3 (με την διαρρυθμιση που εχω τωρα-μονο που ειναι λιιιγο πιο τακτοποιημενο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 29, 2007 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από gbakαντε ρε σεις δειξτε κανα γραφειο δουλεια ειμαι , later Αρχική απάντηση από steve_m Νομιζω οτι υπηρχε ενα θεμα οπου ανεβαζαμε φωτογραφιες απο το δωματιο μας,θα ηταν αραγε καλυτερα? να ενωθουν τα δυο threads ωστε μερικοι να μην ξαναποσταρουμε τα ιδια. καλα λες, αλλα που ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Νοέμβριος 29, 2007 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 11:33] αντε ρε σεις...εδω κοιταχτε τι εχουν ανεβασει τα ατομα.. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1148966 @καλο θα ταν ολα τα ενδιαμεσα σχολια να διαγραφουν Καλα αν το ειχα δει αυτο πρωτα δεν θα ειχα ποσταρει καθολου φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Νοέμβριος 29, 2007 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Να και το δικο μου αχουρι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 29, 2007 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos th. Να και το δικο μου αχουρι.... σιγα το αχουρι ρα.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 29, 2007 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 13:32] Να και το δικο μου αχουρι.... Εκει γινονται τα "θαυματα"? (GT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 29, 2007 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 13:32] Να και το δικο μου αχουρι.... διακρίνω κασκολάκι κιτρινο χμμ.....Σκουλήκι να υποθέσω;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 29, 2007 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 σιγουρα ειναι αχουρι , εκεινο το echop.gr ενισχυει την εντυπωση αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 29, 2007 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Οριστε η γραφειαρα μου! Προσφατος καθαρισμενη παρακαλω! :cool: :nerd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Νοέμβριος 29, 2007 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από perp Εκει γινονται τα "θαυματα"? (GT) εκει εκει.... Αρχική απάντηση από sstav διακρίνω κασκολάκι κιτρινο χμμ.....Σκουλήκι να υποθέσω;;; Σκουληκαντερα...... Αρχική απάντηση από ea6gka σιγουρα ειναι αχουρι , εκεινο το echop.gr ενισχυει την εντυπωση αυτη ειναι καλη θηκη για τα χυμα cd-dvd.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 29, 2007 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αυτη ειναι πριν καμποσο καιρο που βαφαμε το σαλονι και καπου επρεπε να παει το hi-fi equipment για να μην λερωθει :devil: Βεβαια απο τοτε, μονο τα τερατα εχουν φυγει, κατα τα αλλα το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 29, 2007 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Spresv διακρινω πολλα βιβλια πρεπει να εισαι πολυ διαβαστερος ή τα εχεις για την κλασσικη φιγουρα των Ελληνων με γεματες βιβλιοθηκες απο βιβλια που δεν ξερουμε ουτε το εξωφυλλο τους!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 29, 2007 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Και φαινεται μονο η μιση, και ειναι η μια στις 3 στο σπιτι Νταξ, δεν τα χω διαβασει ολα, αλλα εχω διαβασει αρκετα. Ο αδερφος μου ηταν και ειναι τραγικος βιβλιοφαγος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Νοέμβριος 29, 2007 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 08:52] θελω την nf7-s mobo! δεν θα φυγει ποτε απο το σπιτι η σεγκεκριμενη φιλε perp ειμαι με τα onboard της οθονης,εχω τα logitech τα 5.1 τα κλασσικα αλλα βαριεμαι να τα βαλω,τα εδωσα μεσα στην αδερφη μου να χαιρεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Νοέμβριος 29, 2007 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 ωραιες οι φωτογραφιες παιδες,δειχνουν λιγο την καθημερινοτητα του καθενος μας.gbak εκει ενισχυτες και ηχεια διπλα στην dell-uxe δεν την λυπασαι? εγω ουτε κινητο δεν πλησιαζω κοντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 29, 2007 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts