BloodMage Φεβρουάριος 28 #3781 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28 21 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Μπα, έχω βάλει-βγάλει πολλά χαζά και από πίσω έχει γίνει λίγο χαμός. Έχω πάρει ένα cable management "rack type of thing" και μόλις βρω χρόνο θα τα ξαναφτιάξω όλα. Τα κρύβω εντέχνως στην φώτο Εγω παλι διαλεξα να μαστιγωσω τον εαυτο μου παλι και αποφασισα να βαλω καναλια παντου, απλα ξεμεινα. θα παρω αυριο και θα το τελειωσω θα ποσταρω αποτελεσμα κατω απο το γραφειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 28 #3782 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28 Θα χρειαστούν re-imagination τα δικά μου κανάλια. Έχω και τέτοια. Που να μην είχα, θα ήταν χαμός στο ίσιωμα 4 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: κατω απο το γραφειο εκεί μπορώ να το συμμαζέψω σε 5 λεπτάκια. Το πίσω απ'το γραφείο όμως είναι μαγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 28 #3783 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28 6 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Θα χρειαστούν re-imagination τα δικά μου κανάλια. Έχω και τέτοια. Που να μην είχα, θα ήταν χαμός στο ίσιωμα εκεί μπορώ να το συμμαζέψω σε 5 λεπτάκια. Το πίσω απ'το γραφείο όμως είναι μαγεία το "κατω" περιλαμβανει και το "πισω" ε εκει ειναι ολο το κλαμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 28 #3784 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28 Εκείνο δεν το φτιάχνω καν. Γελάει ο κόσμος όλος Αλλά ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ (όπως το δεξί μέρος του κουτιού ), άρα κλάιν ! Αλλά θέλω να δρομολογηθούν καλύτερα τα καλώδιά μου Βέβαια για μένα, δεν υπάρχει σωτηρία σε ό,τι αφορά την αριστερή πλευρά (αυτή στην οποία αχνοφαίνεται το Synth). Εκεί τα πράγματα είναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts