Jump to content

Recommended Posts

πριν 15 ώρες, το μέλος adpanos έγραψε:

Εδώ στο δώμα δωμά που μας στρίμωξαν .... :hehe::hehe:fixed:hehe::hehe:

OYUm2tc.jpg

ODjtQWl.jpg

AZKS9mb.jpg

• Like 1
πριν 15 ώρες, το μέλος adpanos έγραψε:

Εδώ στο δώμα που μας στρίμωξαν .... :hehe::hehe:

OYUm2tc.jpg

ODjtQWl.jpg

AZKS9mb.jpg

Πάρα από τις φωτό και αν πρέπει και σε pm για να μην χαλάει το θέμα, υπάρχει κάποιος τρόπος για να φέρω τα 2 μόνιτορ στην απόλυτη ευθεία ως προς τον οριζόντιο άξονα?

T27C350 η μια θόνη  Τ27Α300 η δεύτερη και το vesa το έχουν δε διαφορετικό ύψος .. Κάπου 1,5 - 2cm διαφορά.... 

• 2 weeks later...

Είχα κάνα χρόνο να το χρησιμοποιήσω και μια και είδα χτες anime ταινία ήταν φυσικά η ιδανικότερη περίσταση, (προσοχή έχει σποϊλερ απο τo SOA)

• Like 4
  • 1 month later...
(edited)

20171209_204518.thumb.jpg.d43019d08051995df96e770a36d4c20f.jpg20171209_203704.thumb.jpg.1ef23a7f8bf5afc7981b122127e4ef6b.jpg20171209_203711.thumb.jpg.b1d0f87ed95626d1dc544f7fc1009758.jpg

Η δική μου γωνιά.

Υ.Γ. Ναι, βγάζω άθλιες φωτογραφίες.

Έγινε επεξεργασία από DEADLAZARUS
  • Like 5

@DEADLAZARUS

Χωρίς να είμαι ειδικός στον ήχο (και χωρίς να ξέρω αν είναι σωστή η παρατήρησή μου). Πιο καλά δεν θα ήταν να αλλάξεις θέσεις στο subwoofer με το δεξί ηχείο;

Για να μην ακούς το αριστερό κανάλι δίπλα από την οθόνη και το δεξί.. από την άλλη άκρη του γραφείου! Αυτό φυσικά σε όσα έχει σχέση ο ήχος με την εικόνα (games, ταινίες) γιατί στην απλή μουσική (που δεν έχει σχέση με την εικόνα της οθόνης) ίσως είναι πιο σωστή η θέση που τα έχεις (πιο ανοιχτή στερεοφωνική εικόνα).

No problem. Ανεβασέ το πάνω στο γραφείο για να το ακούς καλύτερα. Εκτός αν ο γείτονάς σου έχει τις ίδιες προτιμήσεις στην μουσική, οπότε άστο όπως είναι! :hehe:

Εγώ είμαι σε χειρότερη θέση. Δεν έχω subwoofer οπότε δεν ακούω ούτε εγώ μπάσα αλλά ούτε και κανένας γείτονάς μου!!! :p

• Haha 1

Μιας και είμαστε στο δείξτε το γραφείο σας , αύριο θα σου ανεβάσω φώτο για να μου πεις πως ακριβώς θα το έβαζες εσύ στο γραφείο επάνω :hehe::p 

Ααα, και σ' αυτό υπάρχει λύση. Αν δεν χωράει πάνω στο γραφείο μπορείς να το κρεμάσεις από το ταβάνι σαν φωτιστικό!!! :p

• Haha 1
πριν 52 λεπτά, το μέλος TopCLR έγραψε:

@DEADLAZARUS

Χωρίς να είμαι ειδικός στον ήχο (και χωρίς να ξέρω αν είναι σωστή η παρατήρησή μου). Πιο καλά δεν θα ήταν να αλλάξεις θέσεις στο subwoofer με το δεξί ηχείο;

Για να μην ακούς το αριστερό κανάλι δίπλα από την οθόνη και το δεξί.. από την άλλη άκρη του γραφείου! Αυτό φυσικά σε όσα έχει σχέση ο ήχος με την εικόνα (games, ταινίες) γιατί στην απλή μουσική (που δεν έχει σχέση με την εικόνα της οθόνης) ίσως είναι πιο σωστή η θέση που τα έχεις (πιο ανοιχτή στερεοφωνική εικόνα).

Δεν έχεις άδικο, αλλά τα έχω βολευτεί έτσι. Η διάταξη αυτή φαινόταν καλύτερη στα δικά μου μάτια.

Έτσι κι αλλιώς, λόγω μωρού, έχω ακουστικά, οπότε την ακούω στερεοφωνικά μόνος μου:hehe:.

• Like 1

οσο περνανε τα χρονια μικραινει το γραφειο... παλευουμε να το κρατησουμε σε μια ποιοτητα τουλαχιστον.

εντωμεταξυ με 3 διαφορετικα knob για volume εχω χασει τη μπαλα, δηλαδη απο που να ρυθμιζω τον ηχο και ποσο να τον εχω στα αλλα 2; καρτα, windows και ηχεια εννοω εχουν ρυθμιση. νομιζα οτι βολευτηκα με τερμα ηχεια, 80% στα windows και ρυθμιζα απο καρτα, αλλα φυσανε λιγο τα ηχεια στο τερμα και ενοχληθηκα

1st world problems

B948777C-3EA3-43C5-8EBB-CCFFE39228C5.jpeg

• Like 6
πριν 23 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Ορίστε @TopCLR

Πες μου πως θα το έβαζες εσύ το Woofer :hehe: 

20171210_200845.jpg

Ψιτ, φιλαράκι. Δύο οθόνες; Και το κουτί επάνω (ή απάνω:p); Και μπουκαλάκι νερό (βρήκαμε τον ένοχο); Και στη γωνιά το κουτί της μητρικής; Ε, όχι, προκαλείς. Πού να βρεις χώρο μετά:hehe:.

• Like 1

Το κουτί δεν κατεβαίνει κάτω. Για κανέναν απολύτως λόγο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βάλω στον τοίχο δεξιά "προέκταση" (σαν ράφι φάση ώστε να το ακουμπήσω).

Εκεί δίπλα ο χώρος είναι ελάχιστος και δεν "χώνεται" πιο μέσα το γραφείο κιόλας, γιατί από δίπλα έχει...τζάκι (σε 60τμ σπίτι , το τζάκι μας μάρανε). Οι 2 οθόνες είναι και 2 PC as you know :p Φαίνεται εξάλλου. ΌΤΑΝ είχα για 10 ημέρες περίπου χώρο στην Αλεξανδρούπολη με το μοναδικό πισί να είναι το δικό μου, είχα ανεβάσει πάνω το woofer :hehe: 

Τώρα δε πρόκειται να το βάλω κάτω στον ελάχιστο χώρο δεξιά γιατί ούτε ανάσα δεν θα πάρει...

ΥΓ: Δεν είναι νερό, σόδα είναι :hehe: