tommybertsen Νοέμβριος 5, 2015 #3241 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Το ιδιο σεταπ θα εχουμε σε λιγες μερες... Με διαφορα μιας...πορτας. Καθοτι σαλοκουζινοκατασταση, το γραφειο ειναι στο σαλονι, αλλα στην ιδια ευθεια θα ειναι και το επιπλο της tv Αλλα θα χωριζεται απο την πορτα της κρεβατοκαμαρας... Εμενα μ'αρεσουν οι ευθειες γραμμες και τετοια setup... Προσωπικα εγκρινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Νοέμβριος 5, 2015 #3242 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 giorgos2187 Το κουτι βαλε κατω και θα εισαι μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 5, 2015 #3243 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Ναι το κουτι οντως δεν ταιριαξε οπως θα ηθελα. Θα ηθελα κατι με πιο λιτες και εκλεπτυσμενες γραμμες. Αλλα αντε να βρω τωρα κουτι που να χωραει την G1 αλλα και την θηριωδη Cryorig μεσα και αντε μετα να τα μεταφερω ολα μαζι... Προς το παρον θα μεινω με αυτο. Ισως το κατεβασω κατω αλλα με απασχολει λιγο το θεμα σκονης. Το haf-x ειναι κολλητοι με τη σκονη οπου και να μπει, ποσο μαλλον κατω! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 5, 2015 #3244 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 τηλεόραση χωρίς σεμέν , παστιτσιο χωρίς μπεσαμέλ.... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 5, 2015 #3245 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 τηλεόραση χωρίς σεμέν , παστιτσιο χωρίς μπεσαμέλ....My oh my...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 5, 2015 #3246 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 τηλεόραση χωρίς σεμέν , παστιτσιο χωρίς μπεσαμέλ....Θεος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter Νοέμβριος 5, 2015 #3247 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Ευχαρίστως. Διαστάσεις γραφείου: Μήκος 160 Χ 160εκ Βάθος 65εκ Υψος 75εκ Η τιμή ηταν πολύ συμφέρουσα και η αγορά έγινε μαζί με τη καρέκλα και τη συρταριέρα μετά από πολύ ψάξιμο. Από θέμα ενίχυσης ήχου υπάρχει ένας λαμπάτος ενισχυτής ακουστικών Little Dot MK IV S.E. και ένας Marantz PM5005. Hχεία JBL Northbridge E20. Όσο για το σπαθί, είναι το γνωστό και μη εξαιρετέο Frostmourne αν μπορεις σβησε κανενα μηνυμα γιατι προσπαθω να σου στειλω αλλα εισαι full! θελω μερικες πληροφοριες για την καρεκλα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 5, 2015 #3248 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 (edited) αν μπορεις σβησε κανενα μηνυμα γιατι προσπαθω να σου στειλω αλλα εισαι full! θελω μερικες πληροφοριες για την καρεκλα σου. Πληροφορίες και links δίνω λίγο πιο κάτω στο threadP. S. OK πρέπει να είναι το inbox τώρα Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2015 από knight_77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter Νοέμβριος 5, 2015 #3249 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Πληροφορίες και links δίνω λίγο πιο κάτω στο threadP. S. OK πρέπει να είναι το inbox τώραακομη λεει οτι δε μπορεις να δεχτεις μηνυματα, οποτε στα ποσταρω εδω. Κατ'αρχην, Glory to the Lich King!!! Επειδη εχω ξαναδει το site με τα επιπλα που παραθετεις, ηθελα να σε ρωτησω για την ποιοτητα της καρεκλας, ποσο καιρο την εχεις, αξιζει για τα λεφτα της? το πλαστικο δερμα κραταει τη φορμα του η εχει αρχισει να ξεφλουδιζει? τα μαξιλαρια της καρεκλας ειναι καλα? γενικα θα την προτεινες? γιατι η τιμη ειναι 2good 2 be true, σορρυ για το πρηξιμο ερωτησεων. και σορρυ αν χαλαω την ροη του θεματος αλλα δε μπορουσα να στειλω p.m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 5, 2015 #3250 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Τα πράγματα τα έχω σχεδόν έξι μήνες (σχετικά μικρό διάστημα) και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Η καρέκλα είναι πολύ αναπαυτική, και δείχνει να είναι και ανθεκτικη έως τώρα. Μόνο μειονέκτημα ότι ρυθμίζεται μόνο σε ύψος. Ήθελα καρέκλα με μπόλικο αφρώδες, οπότε πήρα τη συγκεκριμένη. Για τα λεφτά της μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημενος. Αν με βγάλει κάποια χρόνια χωρίς να κατσει το αφρώδες τότε θα είμαι ακόμα περισσότερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 5, 2015 #3251 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 (edited) Πληροφορίες και links δίνω λίγο πιο κάτω στο threadP. S. OK πρέπει να είναι το inbox τώραΕίσαι ικανοποιημένος από την καρέκλα. Μαλακή μαλακή? Το σώμα κάθεται άνετα ή σε πονάει η μέση? Edit: Μόλις τώρα είδα το τελευταίο σου post. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Shaman Δεκέμβριος 30, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #3252 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 (edited) Να βάλω μία πιο πρόσφατη από το γραφειάκι, μετά τη μάχη με το τέρας (βλ. αναδιοργάνωση καλωδίων/UPS). Μόνο οι παροχές ρεύματος που μέτρησα είναι 19 τον αριθμό, χωρίς να αναφερώ τα υπόλοιπα καλώδια (USB, audio, video etc.), οπότε καταλαβαίνετε τι τράβηξα 2 μέρες... Χοντρικά: Κάτω, στα πόδια κοντά, είναι ο HP Microserver (NAS με unRAID) και δεξιότερα το πολυμηχάνημα. Από πάνω είναι το PC (Node 304), παρέα με διάφορους εξωτερικούς δίσκους και ένα μικρό NAS της Zyxel. Στο στενό ραφάκι από πάνω ακριβώς έχω ενισχυτές ακουστικών (ιδιοκατασκευές). Πάνω-πάνω έχω τις δύο οθόνες και τα του ήχου (Focusrite Forte κάρτα και ηχεία Focal CMS40 πάνω σε βάσεις IsoAcoustics). Επίσης, δεξιότερα, κάτω από τον orc shaman, είναι τα δικτυακά (i.e. modem/router της HOL, switch και EdgeRouter Lite για να συνδυάζω δύο ADSL γραμμές). Keyboard Ducky Shine 2 (brown) και mouse Logitech G500s. Καρεκλίτσα Ergohuman κλασικά. Επίβλεψη εργασιών: Saul Goodman Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 30, 2015 από Shaman 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 30, 2015 #3253 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 (edited) Επίβλεψη εργασιών: Saul Goodman Better Call Saul for MY cable management then οπότε καταλαβαίνετε τι τράβηξα 2 μέρες... Σιγουρα τραβηξες τα γραφεια και σηκωσες τα χαλάκια (εκτος και αν τοποθετηθηκαν μετα αυτα ). Ωραια δουλεια παντως! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 30, 2015 από tommybertsen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 30, 2015 #3254 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Ωραια δουλεια παντως! Καλά πήγε. Αφού πήρα θάρρος και σκέφτομαι να συμμαζέψω και το "εργαστήριο" που έχω δεξιότερα (βλ. φώτο). Δεκέμβρη του 2016, υπολογίζω. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Δεκέμβριος 30, 2015 #3255 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 (edited) Για εργαστήριο μια χαρά είναι αλλά και να το συμμάσεις πάλι έτσι θα γίνει Και το γραφείο άψογο Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 30, 2015 από pasjohn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση pol77 Δεκέμβριος 30, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #3256 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 (edited) Άντε, ας το βάλω κι εγώ... Γραφείο έτοιμο. Συρταριέρα και ράφια εγχώριας κατασκευής. (πρώτη επίσημη της Nemesis) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 30, 2015 από pol77 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Δεκέμβριος 30, 2015 #3257 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 (edited) Ε βγάλε και μια κοντινή το pc pol. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 30, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Δεκέμβριος 30, 2015 #3258 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Ε βγάλε και μια κοντινή το pc pol. Σιγάααααα σιγάααααα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 30, 2015 #3259 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Άντε, ας το βάλω κι εγώ...Γραφείο έτοιμο. Συρταριέρα και ράφια εγχώριας κατασκευής.(πρώτη επίσημη της Nemesis)Πολύ ωραίο αλλά σαν πολύ ψηλά δεν τα έχεις τα ηχεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Δεκέμβριος 30, 2015 #3260 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Δεν ξέρω αν τα έχω ψηλά αλλά ακούγονται καταπληκτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts