Jump to content

Recommended Posts

@, εγώ απλώς θα ρωτήσω για τις βάσεις αν μπορείς να δώσεις info [emoji14]

Για τα ηχεία?

Για τις βασεις αλλα και για το γραφειο θελω και εγω info. Θυμασαι απο που το πηρες; Αν και 1.80 δε χωραει εδω αλλα χωραει ανετα 1.60 , κατι αντιστοιχο θα με ενδιεφερε. 

Για τα ηχεία?

Yeap. Θα βάψουμε κλπ και δεν θα τα βάλω στον τοίχο μάλλον, οπότε θα μπουν σε βάσεις κι αυτές μου άρεσαν.

Το γραφείο είναι αυτό :

http://www.homemarkt.gr/0000A4AA.el.aspx

Η καρέκλα αυτή:

http://www.homemarkt.gr/0000A135.el.aspx

Και η συρταριέρα αυτή

http://www.homemarkt.gr/0000A4AC.el.aspx

Τα πράγματα τα παρέλαβα σε περίπου μια εβδομάδα με μεταφορική ενώ η επικοινωνία με το κατάστημα ήταν άψογη.

Γενικά έχει καλές τιμές το κατάστημα. Η μόνη αντίρηση που ίσως να είχα τελικά ότι μου φαίνεται λίγο στενό και έψαχνα κάτι στο 75 ή 80 πλάτος

το γραφειάκι το έχω μια 4ετία σίγουρα... Είναι γωνία βασικά άλλα δε βόλευε στο νέο σπίτι πλέον οπότε δε την έβαλα). SATO είναι, τιμή δεν θυμάμαι :)

• Like 1

Sato και οικονομικο , δε πανε μαζι , εκτος και αν αλλαξε κατι δραματικα! :) 

Το εψαξα λιγο αλλα δε το βρηκα, βρηκα καποια οπτικα πανομοιοτυπα. Ευχαριστω παντως! 

Για τις βασεις αλλα και για το γραφειο θελω και εγω info. Θυμασαι απο που το πηρες; Αν και 1.80 δε χωραει εδω αλλα χωραει ανετα 1.60 , κατι αντιστοιχο θα με ενδιεφερε.

Το γραφείο το έφτιαξε ένας φίλος μου μαραγκός...

Το γραφείο το έφτιαξε ένας φίλος μου μαραγκός...
  • Like 1

επιτέλους πήρα κάτι πραγματάκια που ήθελα (οθόνες, keyboard+mouse) και το έκανα γραφείο.

attachicon.gifCIMG7218.jpg

και μια πιο γενική όψη

attachicon.gifCIMG7225.jpg

υπόψιν το γραφείο δεν τακτοποιήθηκε προκειμένου να βγούν οι φώτο. έτσι χάλια είναι συνέχεια :p

Σιγα μην τακτοποιούμε και τα γραφεια μας.... Εγω αν δεν ειχα την γυναικα ειμαι σιγουρος οτι θα έβρισκα μέχρι και DNA δεινοσαυρου....

Απαπαππαπαπα, δεν ακουμπάει άλλο χέρι το γραφείο πέραν εμού.. Δεν υπάρχει ο κατάλληλος σεβασμός.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

tommy δεν ήξερα οτι είσαι μεταλλαγμένος με δύο κεφάλια και τέσσερα χέρια! Και χρειάζεσε δύο PC δίπλα-δίπλα!!!  :offtopic2:

• Like 2

Χαχα! Το ένα είναι της κοπέλας μου [emoji14] (To 2o της υπογραφής) Αν είχε χώρο για 2 γραφεία θα γινόταν αλλά δεν.. μπορεί μελλοντικά να φέρω το παλιό μου από σαλονικα και να γίνουν μετατροπές για να χωρέσει.

Οπότε there you go :D