2cpu Οκτώβριος 5, 2014 #3081 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 (edited) εισαι οκεικ now Πανε στους αυτοκοληταδες επιγραφων σε αμαξια/νταλικες/επιγραφες. Πες τους τι θες να κανεις δωσε διαστασεις αν κανεις το δημιουργικο εσυ η αυτος σε λεει το κοστος και σε κανει το αυτοκολητο που θες. Προσφατα καναμε στο μαγαζι (bar) του ξαδερφου μου. Αν το βαρεθεις / κανεις ανακαινηση τα ξεκολλας και τελος Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2014 από 2cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 5, 2014 #3082 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 εισαι οκεικ now Πανε στους αυτοκοληταδες επιγραφων σε αμαξια/νταλικες/επιγραφες. Πες τους τι θες να κανεις δωσε διαστασεις αν κανεις το δημιουργικο εσυ η αυτος σε λεει το κοστος και σε κανει το αυτοκολητο που θες. Προσφατα καναμε στο μαγαζι (bar) του ξαδερφου μου. Αν το βαρεθεις / κανεις ανακαινηση τα ξεκολλας και τελος not bad idea!!! αν και ετσι μαλλον θα μου παει ο κουκος αηδονι!!! βεβαια δεν εχω κατι να χασω αμα ρωτησω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 5, 2014 #3083 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 Κοιταξε για σχεδον το μισο μαγαζι (το υπολοιπο ειχε τζαμαρια) δηλαδη ολους τους τοιχους τον ζητησαν 300 ευρω και τα κολλησαν αυτοι. Για σενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 5, 2014 #3084 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 Κοιταξε για σχεδον το μισο μαγαζι (το υπολοιπο ειχε τζαμαρια) δηλαδη ολουςτους τοιχους τον ζητησαν 300 ευρω και τα κολλησαν αυτοι. Για σενα? 30-40 ? και παλι πολλα ειναι αλλα χαλαλι αυτα τα σχεδια ειναι κομμενα περιμετρικα ? γιατι θα με χαλαγε πολυ να εχει το αυτοκολητο ενα ασπρο background Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 5, 2014 #3085 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 Αναλογα τι θα ζητησεις.Θα σε πουν και αυτοι και βλεπεις.Πιστευω ειναι καλυτερη λυση απο το να φτιαξεις κατι μονος σου μιας και λες οτι δεν το πολυκατεχεις και να ειναι και σχεδον μονιμο.(η δικια σου λυση)Τα υλικα που θα χρειαστεις να το κανεις και μετα οταν θελησεις για το undoθα σε βγουν μια η αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Οκτώβριος 5, 2014 #3086 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 πάρε προσφορές γιατί κάποιοι βαριούνται και κάποιοι αλλοι νομίζουν οτι θα βγάλουν τα σπασμένα το δύσκολο είναι να βρείς σε σωστή ανάλυση το θέμα σου όλα τα άλλα γίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Οκτώβριος 10, 2014 #3087 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 αν καταλαβα καλα εχεις προβολεα οποτε δοκιμασε αυτο εδω! ετσι ειμαι αυτην την στιγμη το δωματιο βαφτηκε μπλε σκουρο - γκρι τραβηξα υποπινακα αναγκαστηκα , επιδη οι σωληνες του παπου ειχαν παχος πεους κινεζου , οποτε δεν χωραγαν οι γραμμες που ηθελα κατευθιαν απο τον πινακα . το home cinema ανεβηκε στον αερα , οπως και τα 4 γυρο γυρο ηχεια , με το woofer να ειναι κρυμενο σε μια γωνια κατω απο βιβλιοθηκη τωρα το μονο που μενει ειναι να ζωγραφισω τον τοιχο μου ... καπως ετσι , αλλα δεν νομιζω πως το χω και φοβαμε μην γινει χαλια αν εχετε καμοια ιδεα για καποιον τροπο που να μπορεσω να το κανω , ελευθερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 11, 2014 #3088 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 [MENTION=5302]stemac[/MENTION] καλα , απλα φοβερο !!!! ελα ομως που δεν εχω projector αλλα αμα ειχα , μαλλον θα τον κραταγα καθαρο τον τοιχο για προβολες!!!! (εχει κανεις κοντα σε ιλιον να μου δανεισει προβολεα για 2 μερουλες ? ) (τιμη για αυτοκολητο ακομα δεν εχω ρωτησει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 11, 2014 #3089 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Έχεις βρει μαγαζί να ρωτήσεις γείτονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 11, 2014 #3090 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Έχεις βρει μαγαζί να ρωτήσεις γείτονα? ειναι ενα στην θηβων , λιγο πριν απτην λεωφορο αθηνων που κανει αυτοκολητα για αμαξια εκει ελεγα να ρωτησω , αλλα δεν ετυχε να κανω καμια σταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 11, 2014 #3091 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Επειδή έψαχνα και εγώ για μια δουλειά. Για αυτοκίνητα δε νομίζω να σου κάνει. πμ αν θέλεις να σου πώ (για να μην κάνω και διαφήμιση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Οκτώβριος 14, 2014 #3092 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 _DSC0483.jpg _DSC0484.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Οκτώβριος 14, 2014 #3093 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Έφτιαξα άλλες καμπίνες για τα ηχεία,σχετικά καλές βγήκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 14, 2014 #3094 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Έφτιαξα άλλες καμπίνες για τα ηχεία,σχετικά καλές βγήκαν.Worklog, φωτό και περισσότερες λεπτομέρειες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Οκτώβριος 14, 2014 #3095 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Το ξύλο είναι αυτό,δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά... Μέσα είναι κάπως έτσι,τις είχα φτιάξει τη προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν μου άρεσαν(κόντρα πλακέ 10 χιλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Οκτώβριος 15, 2014 #3096 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 ειναι ενα στην θηβων , λιγο πριν απτην λεωφορο αθηνων που κανει αυτοκολητα για αμαξια εκει ελεγα να ρωτησω , αλλα δεν ετυχε να κανω καμια σταση Λογικά τον Καληπέτη λες στον παράδρομο! Πές στον Κώστα τι ακριβώς θές και θα στο φτιάξει! Δεν κανει μόνο για αυτοκίνητα αυτοκόλητα ο άνθρωπος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 16, 2014 #3097 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Έκανα μια αναβάθμιση στο γραφείο μου...το πρόβλημα με τα καλώδια που φαίνονται Δεν μπορώ να το κάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 16, 2014 #3098 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Έκανα μια αναβάθμιση στο γραφείο μου...το πρόβλημα με τα καλώδια που φαίνονται Δεν μπορώ να το κάνω.. To γραφείο φαίνεται να εχει "ποδιά" απο πίσω. Ευκολα μπορεις να περάσεις ενα καναλάκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 16, 2014 #3099 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Θα το δοκιμάσω...έχω κάνει και μια τρύπα στο γραφείο για να περνάω κάποια καλώδια...Προς το παρόν έχω περάσει Μόνο χειριστήρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hillmaster Οκτώβριος 19, 2014 #3100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 And justice for all....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts