Michalis761416003192 Δεκέμβριος 14, 2007 #281 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΚωστάκηςΈχω το ίδιο Χρυσές δουλειές το Practiker Αρχική απάντηση από Savio τι sub είναι αυτό παναγία μου ...πόσα watt rms είναι; Logitech Z5500. To sub είναι 188W RMS Αρχική απάντηση από NikMark Δοκίμασε αν μπορείς να τοποθετήσεις τα 2 rear κάπου πίσω σου ( εγώ τα κάρφωσα στον τοίχο ). Αν είχα βρει τρόπο να κρύψω τα καλώδια, θα το είχα κάνει ήδη. Τακτοποιημένο, όμορφο. Αν και, συρτάρια δεν βλέπω. Το παραπάνω δεν έχει επίσης και χαρτούρα απο δω κι απο 'κει σκορπισμένη. Με κοντά 2ΤΒ δίσκους, έχω μπόλικη ηλεκτρονική χαρτούρα ... είναι και πιο οικολογικό έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Δεκέμβριος 14, 2007 #282 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Αν το αποφασίσεις, πήγαινε σε μαγαζί ηλεκτρολογικών ειδών και πάρε κάτι ειδικά καλύματα για καλώδια. Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα να ταιριάζουν με τον τοίχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 15, 2007 #283 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Μια χαζή αρώτηξις... Αυτά τα πραματάκια ανάμεσα σε optical drive, και ανεμηστίριον, τι είναι/πως λέγονται/τι δουλειά κάνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Δεκέμβριος 15, 2007 #284 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις Hotswap Backplane System Συναντιέται κυρίως σε server, και σου επιτρέπει να αφαιρείς και να τοποθετείς δίσκους on the fly, μέσω συστήματος με συρτάρια. Τελικά είχα συρταριέρες Με έχει βολέψει πάρα πολύ, κυρίως στο μάζεμα των καλωδίων, ενώ λόγω του ότι περιλαμβάνει και ανεμιστήρα 80x20mm, βοηθάει στην ψύξη των δίσκων. Χρησιμοποιώ 2 τριπλά (καταλαμβάνουν 2 θέσεις 5.25" και βγάζουν 3x 3.5"), δηλαδή σύνολο 6 δίσκοι σε 4 bays. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Δεκέμβριος 15, 2007 #285 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Πόσο έχει ένα τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 18, 2007 #286 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Και μία άποψη του δικού μου υπολογιστικού γραφείου: Η άποψη από έξω: Και η άποψη της θέσης εργασίας: Θέλει κάποιες λειτουργικές βελτιώσεις αλλά τη δουλειά του την κάνει! IKEA rulez 49 euro κόστισε το γραφείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 18, 2007 #287 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 H 30αρα ειναι η Dell? H κιθαρα ολα τα λεφτα.... P.S. Ριξε και κανα σφουγγαρισμα ρε Σωτηρη... (κατα προτιμηση με Prodo,κανει το παρκε αγνωριστο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 18, 2007 #288 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Όχι, η 24άρα είναι (2405). Αντιδιαμετρικά της κιθάρας υπάρχουν και πλήκτρα κάθετα, αλλά τα κρύβει η καρέκλα Θέλει δουλίτσα ακόμη, βάψιμο οι πόρτες της ντουλάπας, καθάρισμα καλό το παρκέ κλπ. Θα προτιμήσω το Prodo, για να το λες κάτι θα ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 18, 2007 #289 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 11:12] Και μία άποψη του δικού μου υπολογιστικού γραφείου: Μετακομισες μωρη λουγκρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 18, 2007 #290 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Μετακομισες μωρη λουγκρα??? Απομακρύνθηκα άλλα 2 τετράγωνα από εσένα, αλλά για περίεργο λόγο δεν νοιώθω ακόμη ασφαλής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 18, 2007 #291 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 To ακουστικο του τηλ. το σηκωνεις με τις πατουσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 18, 2007 #292 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από knight_77 To ακουστικο του τηλ. το σηκωνεις με τις πατουσες? Είσαι κακοήθης τελικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 18, 2007 #293 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 11:12] 49 euro κόστισε το γραφείο! Τρία κομμάτια ξύλο είναι, τα ενώσανε και το βαφτίσανε γραφείο. ’λλος μπορεί να το βάφτιζε Βαγγέλη : PΤην επόμενη φορά δοκίμασε να παραγγείλεις στα μέτρα σου τρία κομμάτια από την ΔΑΡΜΑΚ και ένωσε τα μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 18, 2007 #294 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 10:12] Και μία άποψη του δικού μου υπολογιστικού γραφείου: Η άποψη από έξω: Και η άποψη της θέσης εργασίας: Θέλει κάποιες λειτουργικές βελτιώσεις αλλά τη δουλειά του την κάνει! IKEA rulez 49 euro κόστισε το γραφείο! Τι προγραμμα είναι στον τοίχο?... Δίαιτας, γυμναστήριο, διάφορα έξοδα-έσοδα σπιτιού ή κατι άλλο?...Οεο?... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 18, 2007 #295 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 Τι προγραμμα είναι στον τοίχο?... Δίαιτας, γυμναστήριο, διάφορα έξοδα-έσοδα σπιτιού ή κατι άλλο?...Οεο?... :D Τηλέφωνα από Βουλγάρες που καθαρίζουν το σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 18, 2007 #296 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Είναι πρόγραμμα εξεταστικής και το βάζω σε 4 σημεία στο σπίτι, στο γραφείο του υπολογιστή, στο γραφείο που έχω για διάβασμα, στο χωλ και φυσικα . . . στο ψυγείο!Το καλό του ΙΚΕΑ είναι ότι μπορείς να πάρεις μια ******* στα γρήγορα και να το συναρμολογήσεις ακόμη πιο γρήγορα. Για κάτι καλύτερο σαφώς και υπάρχουν άλλες επιλογές. Πάντως το συγκεκριμένο είναι αρκετά βολικό, έψαχνα κάτι χωρίς συρταριέρα γιατί μου τη δίνουν, και ελαφρύ για να το κουβαλήσω μόνος μου. Τα μουφο-ξύλα του ΙΚΕΑ είναι αρκετά ελαφριά.Αλήθεια, ξέρει κανείς πόσο πάνε τα μεταφορικά από ΙΚΕΑ? Έχω βάλει στο μάτι έναν Klippan, αλλά δε χωράει στο αμάξι με τίποτα, και ο Trendy αυτό που είχε για μεταφορές το στούκαρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Δεκέμβριος 18, 2007 #297 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, εχει περασει 1 χρονος, νομιζω οτι η μεταφορα ειναι 50Ε. Θρυλικο 3650 btw:snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 18, 2007 #298 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Δε φταίω εγώ μου πετάχτηκε η άλλη από το STOP. Αλλά αφού πήρα 1000 για αμάξι 25ετίας καλά είναι. Πλέον έγινα και εγώ fragmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Δεκέμβριος 18, 2007 #299 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Να και το δικό μου μια: Να και η δική μου μέθοδος τακτοποίησης καλωδίων: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 18, 2007 #300 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2007 Πρέπει να έχεις κουραστεί πολύ με το συμμάζεμα καλωδίων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts