Vamire Ιανουάριος 9, 2014 #2881 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 καλου κακου βαλτε κρανος Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιανουάριος 9, 2014 #2882 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 'Όταν τις παραλάβετε περιμένουμε σχόλια :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Ιανουάριος 9, 2014 #2883 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 Καλη χρονια και απο εμενα με υγεια παιδεςςςς. Προσθετω και εγω το ταπεινο μου γραφειακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιανουάριος 9, 2014 #2884 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 χρονια πολλά φιλε υγεία πάνω από όλα να έχουμε... μια χαρά είναι ρε εάν σου καλύπτει τις ανάγκες σου. τι ταπεινό και ιστορίες μας λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Ιανουάριος 10, 2014 #2885 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Παιδιά περιμένω κι εγώ την καρέκλα. Με πήραν σήμερα τηλέφωνο ότι την έχουν στην αποθήκη τους και έγινε αποστολή. Σύντομα photos και άποψη για την καρέκλα. PS. Ένα ευχαριστώ στην κοπέλα μου βέβαια που μου την έκανε δώρο για τα γενέθλιά μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Ιανουάριος 10, 2014 #2886 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 χρονια πολλά φιλε υγεία πάνω από όλα να έχουμε...μια χαρά είναι ρε εάν σου καλύπτει τις ανάγκες σου. τι ταπεινό και ιστορίες μας λες Ναι ενταξει πλακα κανω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος εχω βαλει νεον απο κατω και δειχνει πιο ωραιο πιστευω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιανουάριος 10, 2014 #2887 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 τα φωτακια εκτος από ατμόσφαιρα ξεκουράζει πολύ το μάτι την nuxtra μετράει πολύ τα πήρα και πολύ φτηνά σε προσφορα εν ήξερα ότι μπορούμε να δείξουμε και καρέκλες όπως είπε ο από πάνω φίλος να και η δικια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιανουάριος 10, 2014 #2888 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 τα φωτακια εκτος από ατμόσφαιρα ξεκουράζει πολύ το μάτι την nuxtra μετράει πολύ τα πήρα και πολύ φτηνά σε προσφορα εν ήξερα ότι μπορούμε να δείξουμε και καρέκλες όπως είπε ο από πάνω φίλος να και η δικια μου Απο που τις πήρες τις ledοταινίες man; Ήταν κομπλέ έτοιμες να μπουν στην πρίζα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιανουάριος 10, 2014 #2889 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 τα είχα πάρει σε προσφορα είναι πολύχρωμα αρκετά δυνατά με remote control περιπου 27.70 LED STRIP 5 METER RGB 5050 WITH REMOTE - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cguevara Ιανουάριος 10, 2014 #2890 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Προχτές έστησα το νέο γραφείο... για 85 euro από Ebay μια χαρά μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Element79 Ιανουάριος 10, 2014 #2891 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Προχτές έστησα το νέο γραφείο... για 85 euro από Ebay μια χαρά μου φαίνεται. Ποία οθόνη έχεις φίλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cguevara Ιανουάριος 10, 2014 #2892 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Ποία οθόνη έχεις φίλος?BenQ XL2420T! BenQ Deutschland | Produkte - LCD Monitore - XL2420TΠλήρης ικανοποιημένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Ιανουάριος 10, 2014 #2893 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 (edited) Προχτές έστησα το νέο γραφείο... για 85 euro από Ebay μια χαρά μου φαίνεται. 85 ευρώ το γραφείο;Μεταφορικά; Το θέλω φίλος!Θέλω γωνίαααααααααααα λέμε!!!! Eίσαι λίγο μακρυά ντε... :| Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2014 από zampONakiaskiou Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Ιανουάριος 10, 2014 #2894 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 (edited) 85 ευρώ το γραφείο;Μεταφορικά;Το θέλω φίλος!Θέλω γωνίαααααααααααα λέμε!!!! Eίσαι λίγο μακρυά ντε... :| Πρόσεξε όμως μια λεπτομέρεια. θα πρέπει να πάρεις και ένα τεράστιο mauspad σαν αυτό που έβαλε (ή κάτι άλλο παρόμοιο) γιατί η οθόνη αντανακλά στο τζάμι και βλέπεις δυο οθόνες, Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2014 από venex58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cguevara Ιανουάριος 12, 2014 #2895 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2014 85 ευρώ το γραφείο;Μεταφορικά;Το θέλω φίλος!Θέλω γωνίαααααααααααα λέμε!!!! Eίσαι λίγο μακρυά ντε... :| Έλα φίλε υπάρχει πεζι να στέλνουν και Ελλάδα! Eck Computertisch PC Tisch Eckschreibtisch B Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXhale Ιανουάριος 12, 2014 #2896 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2014 Έλα φίλε υπάρχει πεζι να στέλνουν και Ελλάδα!Eck Computertisch PC Tisch Eckschreibtisch BShipping: Does not ship to Greece Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Ιανουάριος 13, 2014 #2897 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2014 Σήμερα παρέλαβα την καρέκλα ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ BUCKET ΜΑΥΡΟ PU HM1009 BS4900 ΕΟ271 και μπορώ να σας πω ότι είναι φανταστική. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, άνετη, ξεκούραστη (βάζοντας ως κριτήριο τις πρώτες 5-6 ώρες χρήσης σε σχέση με την προηγούμενη) και φυσικά πανέμορφη! Την συνιστώ για όποιον ενδιαφέρεται.PS. Πάντως μην επιχειρήσετε να την συναρμολογήσετε μόνοι σας, να είστε τουλάχιστον 2 άτομα. Εγώ που την έφτιαξα μόνος μου ταλαιπωρήθηκα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Ιανουάριος 14, 2014 #2898 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2014 Σήμερα παρέλαβα την καρέκλα ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ BUCKET ΜΑΥΡΟ PU HM1009 BS4900 ΕΟ271 και μπορώ να σας πω ότι είναι φανταστική. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, άνετη, ξεκούραστη (βάζοντας ως κριτήριο τις πρώτες 5-6 ώρες χρήσης σε σχέση με την προηγούμενη) και φυσικά πανέμορφη! Την συνιστώ για όποιον ενδιαφέρεται.PS. Πάντως μην επιχειρήσετε να την συναρμολογήσετε μόνοι σας, να είστε τουλάχιστον 2 άτομα. Εγώ που την έφτιαξα μόνος μου ταλαιπωρήθηκα πολύ.Μόλις παρήγγειλα και γω μια! Με ψήσατε! Απο αυτή που έχω πάντως θα είναι έτη φωτός μπροστά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 14, 2014 #2899 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2014 Σήμερα παρέλαβα την καρέκλα ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ BUCKET ΜΑΥΡΟ PU HM1009 BS4900 ΕΟ271 και μπορώ να σας πω ότι είναι φανταστική. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, άνετη, ξεκούραστη (βάζοντας ως κριτήριο τις πρώτες 5-6 ώρες χρήσης σε σχέση με την προηγούμενη) και φυσικά πανέμορφη! Την συνιστώ για όποιον ενδιαφέρεται.PS. Πάντως μην επιχειρήσετε να την συναρμολογήσετε μόνοι σας, να είστε τουλάχιστον 2 άτομα. Εγώ που την έφτιαξα μόνος μου ταλαιπωρήθηκα πολύ.Μεταφορικά πόσο σου πήρε ? ( αν όντως είσαι Σπάρτη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Ιανουάριος 14, 2014 #2900 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2014 [MENTION=5217]felix[/MENTION] Εγώ την πήρα όταν είχε 99 euro όχι 93 που έχει τώρα και μαζί με τα μεταφορικά πλήρωσα 117 euro μέχρι την Σπάρτη που όντως μένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts