hondo1 Δεκέμβριος 13, 2012 #2681 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 με πρόλαβε ο neuro όντως είναι πόλυ πιο ξεκούραστα στα μπράτσα της καρέκλας (η οποία δεν χώραγε στην φώτο :... απ'ότι το έιχα παλαιότερα να ακουμπάω πάνω στο γραφείο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Δεκέμβριος 13, 2012 #2682 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Μια από το δικό μου με την τρέχουσα διαρρύθμιση μιας που σήμερα έτυχε να είναι και αρκετά τακτοποιημενο Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Ξες...και καλά τυχαία είναι τα κινητά πάνω στογραφείο Ωραίος haya Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 14, 2012 #2683 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 βρε τσακαλάκια, όλοι με 2 οθόνες μου είστε.... Δε σας άρεσε η πρώτη ή δουλεύετε με 2 ? προσωπικά, τώρα που είμαι με μία, είμαι όλη την ώρα με split screen. Ακόμη κι αν βλέπω σειρές/ταινίες ή αγώνες. Πριν, που είχα δύο οθόνες, είχα βολευτεί αφάνταστα κυρίως όταν διάβαζα, γιατί στη μία οθόνη είχα τη θεωρία σε split screen με το κείμενο που εργαζόμουν, και στην άλλη είχα π.χ. το mathematica, ή κάποιον browser με περισσότερες πληροφορίες. Γενικά όταν έχεις να διαχειριστείς μπόλικη πληροφορία είναι πολύ χρήσιμες οι δύο (ή και παραπάνω) οθόνες., αν και στην αρχή δυσκολευόμουν να συνηθίσω την έκταση του desktop. Επίσης dual screen είναι must αν παίζεις manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
paularas Δεκέμβριος 14, 2012 #2684 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 να και το δικό μου αν και είναι σε χάλια ανάλυση και γωνία λήψης Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Δεκέμβριος 14, 2012 #2685 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 Ωραίο το όλο σκηνικό [MENTION=5986]billis_kou[/MENTION] αλλά από ότι βλέπω λείπει κάτι!!!...ηχεία???!!!Τα ηχεία φίλε μου είναι κρυμένα πίσω απο τις 2 οθόνες στην TV και τα άλλα 2 ειναι πίσω στο δωμάτιο για να έχω το suround Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Δεκέμβριος 14, 2012 #2686 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 Να μαι κι εγώ! :snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 18, 2012 #2687 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Μια σημερινη προχειρη ενω φτιαχνω το μικρουλη FX4100 διπλα απο το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 18, 2012 #2688 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 βρε τσακαλάκια, όλοι με 2 οθόνες μου είστε.... Δε σας άρεσε η πρώτη ή δουλεύετε με 2 ? αλλοι εχουν 2 οθονες , αλλοι 2 πισι Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 18, 2012 #2689 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Μια σημερινη προχειρη ενω φτιαχνω το μικρουλη FX4100 διπλα απο το δικο μου Τέτοια γραφειάρα και το ποντίκι 10 εκατοστά χώρο!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 18, 2012 #2690 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 Ειναι custom build το γραφειο απ το πατερα μου με κοματια απο το εργοστασιο ξυλειας-επιπλων του θειου μου.Δυστυχως εγινε κακος υπολογισμος στο πλατος του ενος :hang2:¨Πανε και 10 χρονια βεβαια αλλαξαν οι καιροι και οι απαιτησεις.Τα αρνητικα ηταν οτι ακομα και επι εποχες CS το sensitivity κατω απο 2 το ξεχναγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιανουάριος 8, 2013 #2691 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Μια μικρή αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 10, 2013 #2692 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Μια μικρή αλλαγήsorry για το offtopic...τα διαφορετικα keycaps απο που; το Pause ειναι διαφανο ή κοκκινο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 10, 2013 #2693 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Ας βαλω και εγω το δικο μου μιας και εκανα καποιες αλλαγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιανουάριος 10, 2013 #2694 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 sorry για το offtopic...τα διαφορετικα keycaps απο που; το Pause ειναι διαφανο ή κοκκινο; Άπο qwerkeys είναι. Νομίζω είχε γίνει και μια μαζική από εδώ για thelab-Key. Το pause είναι κόκκινο και με τον φωτισμό γίνεται ακόμα περισσότερο Έχει και keys για αδιαφανές Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Φεβρουάριος 1, 2013 #2695 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 μετα από μετακομιση και με λιγοτερο διαθεσιμο χωρο, επρεπε καπως να τα χωρεσω όλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRaGm3n Φεβρουάριος 2, 2013 #2696 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 Εδώ είμαι και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 2, 2013 #2697 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 ^^wow.. Να 'μαι κι εγώ Galaxy Note II Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Φεβρουάριος 2, 2013 #2698 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 να και το δικό μου αν και είναι σε χάλια ανάλυση και γωνία λήψης To καλό είναι ότι τουλάχιστον δεν είμαι ένας από τους λίγους που έχουν ταυτόχρονα 2 διαφορετικές οθόνες. //crisis Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Φεβρουάριος 2, 2013 #2699 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 [MENTION=4655]racer[/MENTION] Κάνε μια ευθυγράμμιση στα ηχεία επειγόντως! Εκτός αν παίρνεις πολλές αριστερές και έχεις συνέχεια το κεφάλι γερμένο ανάλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 2, 2013 #2700 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 Τα ηχεία σε πείραξαν ρε συ; Δε βλέπεις ότι τρέχει How I Met Your Mother - Racing edition από πίσω :P Περί dual monitors: Εγώ σκέφτομαι να διώξω το ένα monitor από τα 2 που έχω, ή και τα 2 και να πάω σε 27ρι. Παλαιότερα τα χρησιμοποιούσα και τα 2 αρκετά, τώρα το μικρό τσάμπα ρεύμα καίει. Αλλά θα περιμένει το remodeling του γραφείου, θέλω να τσιμπήσω low profile μαϊμουδιά apple keyboard και κάνα αντίστοιχο χρώμα τρωκτικό πριν πάρω την οθόνη, μπας και βρω συμβατά χρώματα. Άσε που με έπιασε να βάψω το γραφείο κι'ολας, αλλά με τέτοιο καιρό....χλωμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts