sstav Φεβρουάριος 5, 2012 #2361 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 ledοταινία από ebay 2m 5050 RGB με controller και L connector για τις γωνίες...θα μου άρεσε ένα custom ambilight effect (περιμένω [MENTION=5249]Jaco[/MENTION] την λύση σου!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 5, 2012 #2362 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 link παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 5, 2012 #2363 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Ψάξε για "rgb led remote" και θα βρεις πολλές δημοπρασίες.Είχα αγοράσει αντίστοιχη λάμπα με 3W led για 240V και την έχω στο σαλόνι για mood-lighting (όταν έρχεται ο SLN και θέλω να φτιάξω ατμόσφαιρα κλπ). Βγαίνει κάτω από 10ρικο μαζί με μεταφορικά και δουλεύει μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 5, 2012 #2364 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Ψάξε για "rgb led remote" και θα βρεις πολλές δημοπρασίες.Είχα αγοράσει αντίστοιχη λάμπα με 3W led για 240V και την έχω στο σαλόνι για mood-lighting (όταν έρχεται ο SLN και θέλω να φτιάξω ατμόσφαιρα κλπ). Βγαίνει κάτω από 10ρικο μαζί με μεταφορικά και δουλεύει μια χαρά.Φωτίζουν καθόλου?Αν μπουν πάνω από το γραφείο 4-5 τέτοιες θα κάνουν τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Φεβρουάριος 5, 2012 #2365 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Φωτίζουν καθόλου?Αν μπουν πάνω από το γραφείο 4-5 τέτοιες θα κάνουν τίποτα?Μια χαρα για την τιμη-καταναλωση τους![ame=http://www.youtube.com/watch?v=l6BkcsapGow&feature=related]1st tech RGB high power led bulb.rmvb - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 5, 2012 #2366 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Φωτίζουν καθόλου?Αν μπουν πάνω από το γραφείο 4-5 τέτοιες θα κάνουν τίποτα?Φωτίζουν αρκετά, αλλά σε γραφείο θα έκρυβα ένα led strip ώστε να πετύχω ομοιόμορφο φωτισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Φεβρουάριος 5, 2012 #2367 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 ledοταινία από ebay 2m 5050 RGB με controller και L connector για τις γωνίες...θα μου άρεσε ένα custom ambilight effect (περιμένω [MENTION=5249]Jaco[/MENTION] την λύση σου!!) Γινεται να το φτιαξεις μονος σου αυτο? το κοιταξα στο youtube και τρελαθηκα φοβερο! Αν γινεται δωσε πληροφοριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 5, 2012 #2368 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Γιατι θελετε να κανετε το γραφειο σας λουνα-παρκ?ps:Για να ταιριαζει με το κουτι σας?:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 5, 2012 #2369 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 xaooxaoxaoaoxaoxa ωραιος ο αμαρτωλος!! Παρολο που και εγω ανηκω στην κατηγορια κουτι - λουνα παρκ.. Για να μη πω τσιρκο καλυτερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 5, 2012 #2370 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Η αλήθεια είναι ότι αν δε διαθέτει κάποιος μέτρο και γούστο καλύτερα να τα αποφεύγει αυτά τα μαραφέτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 9, 2012 #2371 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 θα μου άρεσε ένα custom ambilight effectΓια δες εδώ: The LiveLight Project Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 10, 2012 #2372 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 To κακό με το livelight απ' ότι είδα είναι ότι και αυτό χρησιμοποιεί το boblight service για να παίρνει την εικόνα... Αυτό στο linux για το οποίο γράφτηκε το boblight δεν είναι πρόβλημα γιατί ο X-server λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που δίνει στο υπόλοιπο σύστημα το screen buffer χωρίς μεγάλο overhead... Όμως στα windows δεν παίζει καλά αυτή η μέθοδος και ειδικά με τον τρόπο που το mingw ή το cygwin, με το οποίο γίνεται build το boblight, έχουν υλοποιήσει την getpixel στα windows (αν και βασικά πρόβλημα του api των windows είναι και όχι του port που έχουν κάνει, τέλος πάντων)... Εκεί έχεις πολύ μεγάλο overhead, ειδικά αν το refresh rate πάει πάνω από 10-15 fps και ο επεξεργαστής και το λειτουργικό βαράνε κόκκινα... Το μοναδικό που παίζει καλά στα windows είναι οι υλοποιήσεις που χρησιμοποιούν κάποιο video decoder που σου δίνει πρόσβαση στον video buffer του που φτιάχνει στην μνήμη κατά το decoding... Τέτοια περίπτωση είναι μόνο το vlc το οποίο έχει ένα plugin που ονομάζεται atmolight και χρησιμοποιεί τον video buffer του ffdshow και στέλνει τα δεδομένα σε μια σειριακή θύρα/ή usb2serial με μορφή του OpenDMX πρωτοκόλλου... Αυτό είναι το μοναδικό που παίζει καλά στα windows, τίποτα άλλο...Είχα πει ότι θ' ασχοληθώ κάποια περίοδο, έχω γράψει το firmware, έχω κάνει και τεσταρίσματα με rgb ταινίες και έχει δουλέψει, απλά δεν έχω προλάβει και κυρίως έχω βαρεθεί να το τελειώσω... Όταν βλέπω ότι κάτι δούλεψε, μετά δεν μου κάνει αίσθηση πια να το ολοκληρώσω, πάω γι' άλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 10, 2012 #2373 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 livelight boblight service X-server screen buffer χωρίς μεγάλο overhead... το mingw ή το cygwin, την getpixel στα windows πρόβλημα του api των windows είναι και όχι του port video decoder που σου δίνει πρόσβαση στον video buffer του που φτιάχνει στην μνήμη κατά το decoding vlc το οποίο έχει ένα plugin που ονομάζεται atmolight και χρησιμοποιεί τον video buffer του ffdshow και στέλνει τα δεδομένα σε μια σειριακή θύρα/ή usb2serial με μορφή του OpenDMX πρωτοκόλλου... Τί;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 10, 2012 #2374 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Τί;;; Δες εδώ.. http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/ambilight-gia-pc-htpc-98314.html Ήταν για ένα project που είχε συζητηθεί και το οποίο έκανα πριν από μερικούς μήνες, αλλά δεν τελείωσε ποτέ... Ίσως κάποια στιγμή το συμμαζέψω γιατί δούλεψε και είναι κρίμα να μπει και αυτό στην στοίβα με τα projects που δεν τελείωσαν στο παρά 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Φεβρουάριος 10, 2012 #2375 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Μια ιδέα και από το δικό μου http://imageshack.us/photo/my-images/508/18082011002.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Φεβρουάριος 14, 2012 #2376 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Δες εδώ.. http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/ambilight-gia-pc-htpc-98314.htmlΉταν για ένα project που είχε συζητηθεί και το οποίο έκανα πριν από μερικούς μήνες, αλλά δεν τελείωσε ποτέ... Ίσως κάποια στιγμή το συμμαζέψω γιατί δούλεψε και είναι κρίμα να μπει και αυτό στην στοίβα με τα projects που δεν τελείωσαν στο παρά 5... Εαν βρείς χρόνο κάνε ένα how to να πάρουμε κ εμέις λίγη απο την χαρά της δημιουργίας.... κρίμα να έχει γίνει η υλοποίηση να έχει δουλέψει και να την φάει ο χρόνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Φεβρουάριος 15, 2012 #2377 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 ορίστε και το δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Φεβρουάριος 27, 2012 #2378 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 Update οπως ειχα πει τοσο καιρο πριν με το G19 για πληκτρολογιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Φεβρουάριος 27, 2012 #2379 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2012 To μπλε καλαμάκι στο φραπόγαλο να φανταστώ δεν έχει μπει τυχαία αλλά για να δένει με το σύνολο;! Τούμπανον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 28, 2012 #2380 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Κάποτε είχα ανεβάσει και εγώ μου φαίνεται κάποια φώτο αλλά δεν τη βρίσκω να σας δείξω μήπως πάρετε καμιά ιδέα για οπίσθιο φωτισμό,οπότε ξανά ανεβάζω... πάντα στο σκοτάδι... εδώ με φλας... και εδώ χωρίς φλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts