javaneze: Οκτώβριος 18, 2011 #2221 Οκτώβριος 18, 2011 Στην πριζα που ειναι αριστερα απο την πετσετα ψηλα, παρε βαλε ενα πολυμπριζο ρε ανθρωπε με καλωδιο. Τουλαχιστον να κατεβαινει μονο ενα καλωδιο στον τοιχο και ισια κατω. Και πισω απο το κρεβατι ας ειναι μακαροναδα. Η μοκετα τα σπαει!
jother74 Οκτώβριος 26, 2011 #2222 Οκτώβριος 26, 2011 Aυτο ειναι και το δικο μου..... Οι εικονες ειναι απο iphone......
wesker Οκτώβριος 26, 2011 #2223 Οκτώβριος 26, 2011 Aυτο ειναι και το δικο μου.....Οι εικονες ειναι απο iphone......Πολύ με αρέσει το μπλέ φως....
argiris3 Οκτώβριος 27, 2011 #2224 Οκτώβριος 27, 2011 Επειδη καιεμενα μαρεσε δεν μας λες με τι το εκανες και απο που το πηρες!
jother74 Οκτώβριος 27, 2011 #2226 Οκτώβριος 27, 2011 Ευχαριστω παιδια κ σορρυ που δεν μπορεσα να απαντησω πιο γρηγορα αλλα τωρα γυρισα απο την δουλεια...Οσο για τα φωτακια λογω δουλειας(ηλεκτρολογος μηχανικος),τα εφτιαξα μονος μου.Δεν ειναι τιποτα δυσκολο(αν πιανουν τα χερια και λιγο τα βασικα απο συνδεσμολογια απλου διακοπτη) ,χρησιμοποιησα δυο σποτακια εσωτερικου χωρου που να εχουν βαση απο κατω για να μπορουν να στηριχτουν στο γραφειο,led λαμπες μπλε χρωματος,λιγο καλωδιο και ενα διακοπτακι ενδιαμεσο για να το αναβω κ να το σβηνω.Το διακοπτακι το εχω δεξια κατω απο το γραφειο(αν διακρινεται στην φωτο).
akilleas Νοέμβριος 5, 2011 #2230 Νοέμβριος 5, 2011 M@rk πολύ ωραίο το γραφείο σου.Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες σε παρακαλώ;
neuromancer Νοέμβριος 5, 2011 #2231 Νοέμβριος 5, 2011 M@rk, δώσε λεπτομέρειες - από που, πόσο, διαστάσεις, μεταλικό?, τα πτυσσόμενα στα πλαϊνά είναι στο πακέτο ή δικές σου πατέντες?
wesker Νοέμβριος 5, 2011 #2232 Νοέμβριος 5, 2011 Όντως για πες μας. Και ενώ έχεις συσκευές στο γραφείο σου με τις προεκτάσεις στο πλάϊ ειναι πολύ μαζεμένο.
h4ckerman Νοέμβριος 5, 2011 #2234 Νοέμβριος 5, 2011 Πω τελειο το γραφειο αυτο το θελω και εγω!!! :dance3: Πολυ ωραιο Μαρκ :magic:
neuromancer Νοέμβριος 5, 2011 #2235 Νοέμβριος 5, 2011 πηγα ικεα gr αλλά δε βλέπω τιποτις.... εδιτ¨από ονομα παντως αστα να πανε... )
neuromancer Νοέμβριος 5, 2011 #2236 Νοέμβριος 5, 2011 (edited) Αν κατάλαβα καλά....Modular Desks - IKEA's JERKER is Undisputed King » IKEA FANS | THE IKEA Fan Communityδεν πρόκειται να το βρούμε πουθενά! Μιλάμε ότι υπάρχουν tribute sites για αυτό το γραφείο. Στο ikea.gr υπάρχει το (αδιάφορο) fredrik, και καλά σε παρόμοια λογική. Το jerker σταμάτησε το 2007 απότι λένε. Ελβετικός σουγιάς των γραφείων. Με 5-6 πτυσσόμενα θα "σπέρνει"! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2011 από neuromancer
Μ@rk Νοέμβριος 5, 2011 #2237 Νοέμβριος 5, 2011 Λοιπόν παιδι'α το γραφείο το είχα πάρει το 2005 απο το ΙΚΕΑ (όπως είπατε). Είναι (νομίζω) από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει:clap: Είναι πολύ βολικό,όμορφο και εργονομικό!!
performer Νοέμβριος 5, 2011 #2238 Νοέμβριος 5, 2011 ιδέα: θα μπορούσες το pc να το βάλεις εξωτερικά του ποδιού του γραφείου έτσι ώστε να κρύψεις τα καλώδια και να αποκτήσεις μεγαλύτερη άνεση στα πόδια σου..
neuromancer Νοέμβριος 5, 2011 #2240 Νοέμβριος 5, 2011 ιδέα: θα μπορούσες το pc να το βάλεις εξωτερικά του ποδιού του γραφείου έτσι ώστε να κρύψεις τα καλώδια και να αποκτήσεις μεγαλύτερη άνεση στα πόδια σου..Έχω παρόμοια διάταξη, ιδιοκατασκευή με στοιχεία neoset. Έχω βάλει ένα συρτάρι κάτω από εκεί που το jerker έχει την πάνω οριζόντια τάβλα και 2 πλάτες, μια τάβλα-πλάτη πίσω από την οθόνη και μία κάτω από το γραφείο. Πίσω από τη δεύτερη περνάει ένας σκασμός καλώδια τα οποία δεν φαίνονται καθόλου από εμπρός. Συγκριτικά, το μόνο αδύνατο σημείο του jerker είναι το ότι είναι γυμνό, δεν έχει επιφάνειες να κρύψεις πράγματα. Από κατασκευής όμως βλέπω ότι βοηθάει να "χτίσεις" πάνω του και δίνει και μεγάλη επιφάνεια γραφείου.
Recommended Posts