argiris3 Αύγουστος 28, 2011 #2121 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 αυτό είνα το δωμάτιό μου οι φότο είναι από το asus transformer Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 28, 2011 #2122 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 [MENTION=91]amartolos[/MENTION]Καλή φαίνεται αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα βόλευε το μαξιλαράκι για το κεφάλι που είναι τόσο μπροστά και από ότι φαίνεται δεν πάει και πίσω!!!Προεδρικές μου φαίνονται καλύτερες\αναπαυτικότερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 28, 2011 #2123 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 (edited) [MENTION=91]amartolos[/MENTION]Καλή φαίνεται αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα βόλευε το μαξιλαράκι για το κεφάλι που είναι τόσο μπροστά και από ότι φαίνεται δεν πάει και πίσω!!!Προεδρικές μου φαίνονται καλύτερες\αναπαυτικότερες.Δεν νομιζω να μην βολεψει γιατι ποτε η πλατη δεν ειναι 90 μοιρες ορθια παντα δινω ελαφρια κλίση προς τα πισω.Επισης υπαρχει και option χωρις μαξιλαρι που βγαινει ακομη φθηνοτερη.Επιπλεον εχω την εντυπωση οτι το μαξιλαρι ειναι εκει για να κρατησει το κεφαλι σου σε καθετη θεση με τους ωμους σου-γενικα με το υπολοιπο σωμα σου-τι νοημα εχει να πηγαινει το κεφαλι πισω απο τους ωμους??θα κοιτας το ταβανι και οχι αυτο που εχεις μπροστα σου.Οι διευθυντικές δεν ειναι εργονομικες δεν εχουνε στηριξη για μεση κτλ.Επιπλεον ολες οι διευθυντικές εχουνε μηχανισμο relax δηλαδη οταν κανεις πισω την πλατη σηκωνεται και το καθισμα και νιωθεις οτι κανεις τραμπαλα.Θελω η πλατη να πηγαινει πισω αλλα το καθισμα να μενει παράλληλο με το πατωμα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2011 από amartolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 30, 2011 #2124 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Την παράγγειλα...οταν θα ερθει θα σας πω εντυπωσεις και θα ανεβασω photos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 30, 2011 #2125 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Επιπλεον ολες οι διευθυντικές εχουνε μηχανισμο relax δηλαδη οταν κανεις πισω την πλατη σηκωνεται και το καθισμα και νιωθεις οτι κανεις τραμπαλα.Θελω η πλατη να πηγαινει πισω αλλα το καθισμα να μενει παράλληλο με το πατωμα.Εγώ παλί θεωρώ καλό να κάνει ανατροπή και το κάθισμα. Μειώνεται το βάρος που πέφτει στη μέση όταν είσαι σε κλίση (και αντέχεις πιο πολύ σε brackouts / redouts :clap:).Πάντως είναι ζόρικο το κάθισμα, ειδικά τα μπράτσα είναι όλα τα λεφτά. Ελπίζω να παρείγγειλες το δέρμα και όχι το net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 30, 2011 #2126 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 [ATTACH]45705[/ATTACH][ATTACH]45706[/ATTACH] [ATTACH]45707[/ATTACH] αυτό είνα το δωμάτιό μου οι φότο είναι από το asus transformer TV για monitor? Μόνο παιχνίδια και ματρόσκες παίζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argiris3 Αύγουστος 31, 2011 #2127 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 την συγκεκριμένη την tv την κέρδισα και αφού μόλις είχαμε αγοράσει καινούργια led την πήρα εγώ άρα γιατί να πώ όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Αύγουστος 31, 2011 #2128 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Μπραβο φιλε ωραια η οθονη αλλα νομιζω δεν ειναι και τοσο ασφαλες να καθεσε τοσο κοντα? η κανω λαθος?Αν επιτρεπεται απο που την κερδισες? :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
argiris3 Αύγουστος 31, 2011 #2129 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια . Την κέρδισα από την δουλειά του πατέρα μου σε μία κλήρωση χριστουγεννιάτικη. όσο για την απόσταση το γνωρίζω ότι είναι κοντα άλλα....βέβαια τα παιχνίδια με χειρηστηριο τα παίζω από το κρεβάτι πιο πίσω αλλα πάλι δεν παύει να είναι κοντα:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Σεπτέμβριος 4, 2011 #2130 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Το δικό μου γραφειάκι! ImageShack Album - 3 images Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Σεπτέμβριος 4, 2011 #2131 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Το δικό μου γραφειάκι! ImageShack Album - 3 images Είσαι αμπαλος εε?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Σεπτέμβριος 4, 2011 #2132 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Έλα Άγγελε! Πως το έκανες; Παιδεύομαι τόσες ώρες! :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Σεπτέμβριος 5, 2011 #2133 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως κάθεσαι... τα πόδια σου που μπαίνουν...? Τα χέρια σου που τα ακουμπάς...? Μήπως είναι ορθάδικο το γραφείο...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Σεπτέμβριος 5, 2011 #2134 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Και εγω αυτή τη απορία εχω αλλά δεν βγάζεις άκρη με τον τύπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Σεπτέμβριος 5, 2011 #2135 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 (edited) Και όμως βολεύει απίστευτα και δεν πιάνει χώρο! Και εγω αυτή τη απορία εχω αλλά δεν βγάζεις άκρη με τον τύπο Αλήτη!!!!! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 5, 2011 από pargotzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Σεπτέμβριος 5, 2011 #2136 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 To αριστερό πόδι οκ το καταλαβαίνω, αλλά το δεξί που μπαίνει...? Κάθεσαι στο πλάι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Σεπτέμβριος 5, 2011 #2137 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 δεξί πάντα σταυροπόδι. τα χέρια αλλά σαβουάρ βίβρ δεν ακουμπάνε στο τραπέζι.. και καθώς η καρέκλα είναι άφαντη λογίκα κάτι σε 2 σε 1 με γιόγκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Σεπτέμβριος 5, 2011 #2138 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 (edited) Με φάγατε!!! Το διόρθωσα... Αν και βόλευε το σταυροπόδι αλλά γιόγκα! Καρέκλα υπάρχει. Την είχα αγοράσει φθηνή γύρω στα 50€ απο Χαλκίδα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 5, 2011 από pargotzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Σεπτέμβριος 5, 2011 #2139 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Τα χερια, ομως...? Απορω πως τη βολευεις με ρουχα χωρις τσεπες!Δεν ξερεις τη απολαυση ειναι, μολις εχεις ξυπνησει, να αραζεις στο pc με το σωβρακο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Σεπτέμβριος 5, 2011 #2140 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Φίλε η ειρωνεία στον κόσμο μας περισσεύει....Αν τη βρίσκεις με το να ειρωνεύεσαι τους άλλους να το ψάξεις..Μπορώ να σε βοηθήσω και να ρωτήσω για κάποιον καλό ψυχολόγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts