amartolos Απρίλιος 22, 2009 #1281 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Κάπου έπεσε στα χέρια μου μια έρευνα ενός τύπου. Λέει πως στην αρχή είχε μια οθόνη. Είχε όμως το κλασσικό πρόβλημα που πχ ενώ έκανε μια δουλειά, έμπαινε στο ίντερνετ είτε για να ψάξει κάτι είτε για διάλειμμα και πάντα κατέληγε να "καίγεται" και να χάνει χρόνο.Δοκίμασε λοιπόν να πάρει και μια δεύτερη οθόνη. Στην 1η οθόνη είχε msn, internet κλπ, στη 2η τη δουλειά του. Παρατήρηση σημαντικά αυξημένη παραγωγικότητα μόνο και μόνο που είχε στο οπτικό του πεδίο τα παράθυρα που σχετίζονταν με τη δουλειά του... @@@ ενας που θελει να χαζεψει θα το κανει ειτε εχει μια ειτε εχει 5 οθονες, εγω ξερω οτι οταν εχεις δουλεια δεν ασχολεισαι με σερφαρισμα με φορουμς και messengers Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Απρίλιος 22, 2009 #1282 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Κάπου έπεσε στα χέρια μου μια έρευνα ενός τύπου. Λέει πως στην αρχή είχε μια οθόνη. Είχε όμως το κλασσικό πρόβλημα που πχ ενώ έκανε μια δουλειά, έμπαινε στο ίντερνετ είτε για να ψάξει κάτι είτε για διάλειμμα και πάντα κατέληγε να "καίγεται" και να χάνει χρόνο.Δοκίμασε λοιπόν να πάρει και μια δεύτερη οθόνη. Στην 1η οθόνη είχε msn, internet κλπ, στη 2η τη δουλειά του. Παρατήρηση σημαντικά αυξημένη παραγωγικότητα μόνο και μόνο που είχε στο οπτικό του πεδίο τα παράθυρα που σχετίζονταν με τη δουλειά του... αυτο ειναι αληθεια το παθαινω και γω παρα πολλες φορές... τωρα πια που εχουν ξεφτιλιστει και οι τιμές των 22άρων αξίζει να παρεις μια 2η αν εχεις μεγάλο γραφέιο :hug: Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Απρίλιος 22, 2009 #1283 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 @@@ ενας που θελει να χαζεψει θα το κανει ειτε εχει μια ειτε εχει 5 οθονες, εγω ξερω οτι οταν εχεις δουλεια δεν ασχολεισαι με σερφαρισμα με φορουμς και messengersΜην είσαι και τόσο απόλυτος. Αυτό ίσως ισχύει σε εσένα. Κάποιοι ενδεχομένως είναι πιο... "επιρεπείς" στην "αμαρτία". Στην τελική, εκείνος ο τύπος είδε διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Απρίλιος 22, 2009 #1284 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 (edited) Μην είσαι και τόσο απόλυτος. Αυτό ίσως ισχύει σε εσένα. Κάποιοι ενδεχομένως είναι πιο... "επιρεπείς" στην "αμαρτία". Στην τελική, εκείνος ο τύπος είδε διαφορά.αυτο λεω , το οτι καποιος εχει 2 οθονες δεν σημαινει οτι θα δουλευει περισσοτερο απο τους αλλους...αρα το επιχειρημα (σου-του )με 2 οθονες γινεσαι πιο παραγωγικος ειναι αβασιμο, και αποτελει καθαρα υποκειμενικη αποψη απο αυτον που το εγραψε Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 22, 2009 από amartolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshi13 Απρίλιος 28, 2009 #1285 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 και αλλη μια φωτο με ενα σχετικα μικρο αλλα πολυ καλο update (z-5500) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Απρίλιος 28, 2009 #1286 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 βάλε το κεντρικό πάνω στην οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 28, 2009 #1287 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 συμφωνω καρφωμα στο τοιχο θα προτεινα για το κεντρικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshi13 Απρίλιος 28, 2009 #1288 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2009 μια απο αυτεσ τις τις μερες θα φτιαξουν ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 2, 2009 #1289 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 http://lifehacker.com/tag/featured-workspace/ Έχει διάφορα γραφεία, αρκετά από τα οποία μπορεί να δώσουν καλές ιδέες Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Μάϊος 2, 2009 #1290 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 Να μαι κι εγώ, από το κύριο μηχάνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 2, 2009 #1291 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 oι κορνίζες θέλουν λίγο καθάρισμα ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Μάϊος 2, 2009 #1292 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 oι κορνίζες θέλουν λίγο καθάρισμα ε ; Μαύρη μαυρίλα, ξαφνικά, ένα πράμα ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 2, 2009 #1293 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 Μαύρη μαυρίλα, ξαφνικά, ένα πράμα ... . δοκιμασε με φλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Μάϊος 2, 2009 #1294 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 δοκιμασε με φλαςΜε φλας είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 2, 2009 #1295 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 με φλας ειναι, φαινεται άλλωστε...απλά ο είπα για τη μαυρίλα που τους έριξε με τη ζωγραφική ώστε να μη φαινεται το περιεχόμενο τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 2, 2009 #1296 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 Παω στοιχημα ειναι των γονιων του.παντως οχι δικα σου apollok,οτι θες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Μάϊος 2, 2009 #1297 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 με φλας ειναι, φαινεται άλλωστε...απλά ο είπα για τη μαυρίλα που τους έριξε με τη ζωγραφική ώστε να μη φαινεται το περιεχόμενο τους Ποια ζωγραφικη; Playmobil και παιχνιδότοπο νομίζεις ότι έχω; GIMP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Μάϊος 2, 2009 #1298 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 Παω στοιχημα ειναι των γονιων του.παντως οχι δικα σου apollok,οτι θες!! Πέρνα από το σπίτι μου και "σκάσε μου" 500 εκατομμύρια €. Ναι, δικό μου είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 2, 2009 #1299 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 Σε περναω ενα χρονο και εχεις τετοια πτυχια? 15 χρονων παιδι? μορε μπραβο(στο msn μου ειπες εισαι 15) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Μάϊος 2, 2009 #1300 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 Σε περναω ενα χρονο και εχεις τετοια πτυχια? 15 χρονων παιδι? μορε μπραβο(στο msn μου ειπες εισαι 15) Εχουζούλεψες μωρέ; 13 σου είπα. Δεν είναι μόνο αυτά, έχω και άλλα 4-5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts