Jump to content

Recommended Posts

Τα ηχεία είναι ασύρματα? Καλωδιο ούτε για δείγμα.

Όχι ενσύρματα είναι, απλά δεν είναι καλή η ποιότητα και κρύβονται :p

jois21, το γραφείο της Neoset είναι? Λέει τίποτα? Χωράει το case στη "φωλιά"; Μπορείς να το δέσεις με τη "φωλιά" από όποια μεριά θες (όπως ένα παλιό Neoset που έχω εγώ)?

jois21, το γραφείο της Neoset είναι? Λέει τίποτα? Χωράει το case στη "φωλιά"; Μπορείς να το δέσεις με τη "φωλιά" από όποια μεριά θες (όπως ένα παλιό Neoset που έχω εγώ)?

Αν θυμαμαι καλα ειναι απο Sato. Θηκη εχει σταθερη στα δεξια 60 χ 23εκ. Δεν αλλαζει πλευρα διοτι πανω αριστερα ειναι υπερηψωμενο για την οθονη...

post-1659-1416073567,3413_thumb.jpg

Το πώς στερέωσες τα πολύπριζα και τα συναφή στην πίσω μεριά του γραφείου λέει :T:

Καραφακι, βιδούλα η ταινία διπλής όψεως; Δωσε κανένα detail. :p

Που να σε καταλάβει βρε... άκου "καραφάκια"! :jump1:

Που να σε καταλάβει βρε... άκου "καραφάκια"! :jump1:

Μηχανικος γαρ

επιστημονικοί όροι :hehe:

@ jois

Ωραίος. :T:

Velcro λεγονται, και σε σουπερ-μαρκετ να ρωτησετε (μεγαλο) λογικα θα εχουν. Εγω τα βρηκα στο πρακτικερ γιατι ηθελα και κατι αλλες ταινιες...

ναι ρε Velcro!

.... ήμουν μεταξύ "βέλκρο" και "βέλκρα" και προτίμησα να το πώ χρατς-χρτους που το έλεγα μικρός.

:laughing: