neuromancer Ιανουάριος 5, 2008 #421 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Prof_Chaos [Σήμερα, στις 01:12] απόλυτα σωστός..το ξέρω αλλά εχω δεθεί συναισθηματικά και δεν θέλω να το πετάξω Η μόνη παραφωνία είναι .....η κουρτίνα! :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 5, 2008 #422 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Παρτε και απο εμενα... Το εφτιαξα πριν 18 μηνες μονος μου... Το μπλε ειναι ψευτοτοιχος απο MDF 16mm με κενο απο πισω περιπου 10εκ για καλωδια και εξαερισμο της πλασμα.... Η πλασμα ειναι σχεδον χωνευτη με μονο την κορνιζα της εξω.. Μονιτορ εχω το 226BW τωρα......και αυτο κρεμαστο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 5, 2008 #423 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Ωραία Διαμόρφωση Spartiatis!! :worship: Νόμιζω πρέπει να γίνει και ένα θέμα "Δείξτε το Σαλόνι σας" Να και το δικό μου γραφειάκι se Μαύρο-Γκρίζο Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 5, 2008 #424 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 @SpartiatisΠες μας ρε συ καμια λεπτομέρεια για το ηχητικο κομμάτι του γραφειοσαλονιού σου... πολυ ωραια το εχεις σετάρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Ιανουάριος 5, 2008 #425 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Spartiatis, μόνο σπαρτιάτικα δεν ζεις......η χαρά του διαρρήκτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Ιανουάριος 5, 2008 #426 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 @Alexis2044 Παρατηρώ ένα μικρό παράδοξο: Έχεις ποντίκι Microsoft, ενώ το wallpaper είναι Linux! :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 5, 2008 #427 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 @Spartiatis πολυ ωραιος ο φωτισμος ....@Alexis2044 αστυνομικος εισαι ή πυροσβεστης?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Ιανουάριος 5, 2008 #428 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 μπα τέτοια prm έχουν σχεδόν όλοι.έχω κι εγώ για όταν πηγαίνουμε με το club (του αυτοκινήτου μου) εκδρομή.δεν ξέρεις πόσο εξυπηρετικά είναι στην συνεννοηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 5, 2008 #429 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Cube8 [Σήμερα, στις 10:09] @Alexis2044 Παρατηρώ ένα μικρό παράδοξο: Έχεις ποντίκι Microsoft, ενώ το wallpaper είναι Linux! :whistle2: Λίγο παράδοξο αυτό ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Ιανουάριος 5, 2008 #430 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Το δικό μου: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 5, 2008 #431 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Να'μαι κι εγωωωω οριστε pics απ'το δικο μου χοιροστασιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 5, 2008 #432 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 07:20] @Spartiatis Πες μας ρε συ καμια λεπτομέρεια για το ηχητικο κομμάτι του γραφειοσαλονιού σου... πολυ ωραια το εχεις σετάρει... Οποιος θελει ασ ερθει για διαρρηξη...εχω 5 σκυλια μεσα στο σπιτι...:devil: @ perp.. Φιλαρακο... nothing really special.... Center : Crystal Audio Left/right : Energy C-series Rear : Roister Prisma Sub : Crystal Audio Stereo 2x10inch (200w rms) A/V controller : Sony STR DG500 Ειναι ενα καλουτσικο Mid range ...με αληθινο ηχο...οχι πλαστικο... Παρε και τον Φυλακα του pc..... GGRRRRRRRRrrrrrR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 5, 2008 #433 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 χαχαχα ωραιο μουτρο ρε...πολυ τυπας ο σκυλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 5, 2008 #434 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Spartiatis, απλά τέλειος:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 5, 2008 #435 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Spartiatis [Σήμερα, στις 12:09] Οποιος θελει ασ ερθει για διαρρηξη...εχω 5 σκυλια μεσα στο σπιτι...:devil: @ perp.. Φιλαρακο... nothing really special.... Center : Crystal Audio Left/right : Energy C-series Rear : Roister Prisma Sub : Crystal Audio Stereo 2x10inch (200w rms) A/V controller : Sony STR DG500 Ειναι ενα καλουτσικο Mid range ...με αληθινο ηχο...οχι πλαστικο... Παρε και τον Φυλακα του pc..... GGRRRRRRRRrrrrrR 5?? Τι ειπες τώρα..... εγω ενα θελω και αυτο με το ζορι.... ο φυλακας πάντως τυπάκος , τρελή φάτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Ιανουάριος 5, 2008 #436 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 μονο μην γίνει το θέμα...δείξε τον σκύλο σου παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 5, 2008 #437 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Savio [Σήμερα, στις 13:04] μονο μην γίνει το θέμα...δείξε τον σκύλο σου παιδιά. Μαματο θεμα για thread... "Δειξε το κατοικιδιο σου !! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Ιανουάριος 5, 2008 #438 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Να διευκρινίσεις όμως σε ποιο "κατοικίδιο" αναφερόμαστε............. :whistling :whistle2: ..........για να μην έχουμε παρεξηγήσεις............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 5, 2008 #439 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Cube8 @Alexis2044 Παρατηρώ ένα μικρό παράδοξο: Έχεις ποντίκι Microsoft, ενώ το wallpaper είναι Linux! :whistle2: E είπα να δώσω και κανένα ψίχουλο στον Billy πας και φτιάξει κανένα προκοπής λειτουργικό... αλλα χαμένο πήγε μάλλον... Αρχική απάντηση από Louris7@Alexis2044 αστυνομικος εισαι ή πυροσβεστης?... Ούτε το ένα ούτε το άλλο... απλα μαρέσει να παίζω με τους ταρίφες :devil::devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιανουάριος 6, 2008 #440 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 @GruntGR: εχουμε περιπου ιδια καρεκλα. Εχεις βγαλει τιποτα πλαστικα απο πανω;@Spartiatis: Μιας και φαινεσαι γνωστης, αυτες οι σειρες με τα "ετοιμα" 5.1 πατωματος klipsch που ειναι και ωραια εμφανισιακα τι λενε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts