bkbilly Δεκέμβριος 25, 2007 #381 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Μικρό αλλά χωράει ως και 26άρα οθόνη τηλεόρασης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 25, 2007 #382 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από bkbilly [Σήμερα, στις 00:16] Μικρό αλλά χωράει ως και 26άρα οθόνη τηλεόρασης! Πολύ μου αρέσει το γραφείο σου. Ούτε ένα καλώδιο δεν φαίνεται χύμα. Ωραία τα συμμάζεψες. Πολύ λειτουργικό, με ωραία και μεγάλη οθόνη - τηλεόραση. akatanomastos Lol σε χτύπησε το πνεύμα των Χριστουγέννων και χάθηκε το γραφείο. jros3e Καλά γιορτές Γιάννη σε σένα στον Τσίκο και σε όλη σου την οικογένεια. Ωραίο έπιπλο το γραφείο σου αλλά ο υπολογιστής σου ακόμα καλύτερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Δεκέμβριος 26, 2007 #383 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Νομιζω οτι διακρινω 2 κατηγοριες. Τους πολυ ταχτοποιημενους και τους χυμα στο κυμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 26, 2007 #384 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από jros3e [Χθες, στις 20:38] ’λλη μία. Βγαλε αυτα τα στηριγματα απο gel, ειδικα στο ποντικι,θα παθεις ζημια στο λεω Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 19:51] παει παει θελω την 24αρα σου... δειχνει πολυ ωραια στην φωτο Δεν θελω να μειωσω κανεναν απλα θελω να σε πληροφορησω πως εγω αμα την ειχα θα ξεχναγα τα fps τα racing και το guitar hero () , ποσο μαλλον αμα ειχα την 244t http://www.behardware.com/articles/632-1/lcds-images-delayed-compared-to-crts-yes.html http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1049569 http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1026393 Ωραιες οθονες ολες τους αλλα στο gaming παραμενουν απαραδεκτες λυσεις για μενα back to topic: θα δανειστω την ψηφιακη του φιλου μου στις επομενες μερες, κλειστε τις οθονες σας απο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Δεκέμβριος 26, 2007 #385 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από knight_77 [Χθες, στις 21:49] ναι,πειραζει? Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 21:55] @savio φιλαρακ δεν μας τα λες καλα αχουτα παρεξηγήθηκαν...:devil: πλάκα κάνω ρε...μην αρπάζεστε αμέσως... gbak δεν στα λέω καλά; πέσμου τι θες να ακούσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Δεκέμβριος 26, 2007 #386 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Ορίστε και το δικό μου. Θέλουν λίγο συμμάζεμα τα καλώδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 26, 2007 #387 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 AMD ακόμα και στην κούπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 26, 2007 #388 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Savio αχουτα παρεξηγήθηκαν...:devil: πλάκα κάνω ρε...μην αρπάζεστε αμέσως... gbak δεν στα λέω καλά; πέσμου τι θες να ακούσεις; και μεις πλακα σου κανουμε .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 26, 2007 #389 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 @bkbillyΓια πες εντυπωσεις με την χρήση της TV που εχεις ως monitor.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 26, 2007 #390 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 @GruntGR ενταξει ρε συ μην εισαι τοσο απολυτος αλλoi το "πιανουν" το input lag αλλοι οχι...και ειναι και δυσκολη κατηγορια απο και 24" και πανω σε θεμα input lag.... και βασικα ειναι και το μονο που με καθυστερει σε αναβαθμιση 24αρας που θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Δεκέμβριος 26, 2007 #391 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 17:48] @bkbilly Για πες εντυπωσεις με την χρήση της TV που εχεις ως monitor.... Είναι πολύ χρήσιμο να έχεις μία τηλεόραση για οθόνη υπολογιστή επειδή καθώς είσαι στον υπολογιστή μπορείς παράλληλα να βλέπεις και τηλεόραση σε ένα μικρό μέρος της οθόνης όπως βλέπεις και πιο κάτω την φωτογραφία! Αυτή την μικρή εικόνα την πάω όπου θέλω. Δηλαδή στις τέσσερις γωνίες της εικόνας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 26, 2007 #392 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Η ανάλυση είναι 1680x1050? Υπάρχει κάποιο άλλο (σοβαρό) μειονέκτημα σε σχέση με κανονικές LCD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 26, 2007 #393 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 O κόκκος της τηλεόρασης δεν είναι μεγαλύτερος από των άλλων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 26, 2007 #394 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Καλα αυτα το εχω και τωρα και εγω με την USB Aver Media Τηλεοραση που εχω... πιο γενικα ρωτάω ρε συ αν εισαι ευχαριστημένος με την ποιότητα, τα χρώματα, τις επιδόσεις στα παιχνίδια (αν παίζεις), την ευκολια ρυθμισεων, τυχον προβλήματα ασυμβατότητας κτλ... εχω δει απο κοντα HTPC με TV Samsung σεταρισμενο σε καναπε/σαλονι και ξερω πως ειναι αλλα οχι σε γραφειο με καθαρόαιμο PC που υποτίθεται κανουμε και αλλα πράγματα... σκέφτομαι και εγω καποια στιγμη να το στησω ετσι και την ψαχνω να σου πω την αληθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Δεκέμβριος 26, 2007 #395 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 21:55] Η ανάλυση είναι 1680x1050? Υπάρχει κάποιο άλλο (σοβαρό) μειονέκτημα σε σχέση με κανονικές LCD? Η ανάλυση είναι πολύ πιο μικρή αλλά δεν ενοχλεί καθόλου! Είναι 1360x768. κατατάλλα δεν έχει καμία διαφορά με μία οθόνη υπολογιστή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Δεκέμβριος 26, 2007 #396 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Να και το δικό μου: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 26, 2007 #397 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Ωραιος ο mitsosoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 26, 2007 Author #398 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από bkbilly [Σήμερα, στις 21:59] Η ανάλυση είναι πολύ πιο μικρή αλλά δεν ενοχλεί καθόλου! Είναι 1360x768. κατατάλλα δεν έχει καμία διαφορά με μία οθόνη υπολογιστή! Πώς δεν έχει? Ο κόκος της οθόνης διακρίνεται από το 1 μέτρο απόσταση. Βάλε ένα κανονικό monitor και θα καταλάβεις τη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Δεκέμβριος 26, 2007 #399 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Πώς δεν έχει? Ο κόκος της οθόνης διακρίνεται από το 1 μέτρο απόσταση. Βάλε ένα κανονικό monitor και θα καταλάβεις τη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Δεκέμβριος 26, 2007 #400 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από dubber [Χθες, στις 23:09] Πώς δεν έχει? Ο κόκος της οθόνης διακρίνεται από το 1 μέτρο απόσταση. Βάλε ένα κανονικό monitor και θα καταλάβεις τη διαφορά. +1 Wuxga σε 15" και συ ε; Δεν υπαρχει γυρισμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts