mariosalice Δεκέμβριος 13, 2007 #261 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 15:38] mariosalice... ρε συ μαν ..πως την παλευεις με αυτο το mousepad? Το mouse pad αυτό είναι φοβερό.Δοκίμασε μια φορά Nova και θα καταλάβεις.http://www.gamersmousepads.com/http://www.novasmic.com/@RacerΤο κατάλαβες από το ποντίκι που το έχω αριστερά LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 13, 2007 #262 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Ειναι λιγο μικρο παντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 13, 2007 #263 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 16:33] Ειναι λιγο μικρο παντως.... Έχει διάμετρο 18cm.Δοκίμασε ένα στρογγυλό mouse pad από λεπτό ύφασμα με ανθρακονήματα πάχους 1mm και θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερο για παιχνίδια.Ίσως όμως και με τα χρόνια να έχω συνηθίσει τα μικρά pads.Το συγκεκριμένο είναι από τα πρώτα που έβγαλε η NOVA με 4000 μικροσκοπικές πυραμίδες / inch². Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 13, 2007 #264 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 15:00] @mariosalice αριστερόχειρας είσαι? Εσυ αστυνομικός?...Τι παρατήρησες ρε αρχοντα... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 13, 2007 #265 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 @ Louris7Εσύ τι mousepad έχεις?Ρωτάω γιατί στο Crysis φάνηκε σε όλους μας ότι κατέχεις το άθλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 13, 2007 #266 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 16:00] @mariosalice αριστερόχειρας είσαι? Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 16:28] @Racer Το κατάλαβες από το ποντίκι που το έχω αριστερά LOL Oups! Μαριε με εβαλες σε σκέψεις.... και εγω που ειμαι αριστερόχειρας θα επρεπε να το χρησιμοποιω με το αριστερο? Καλα με λενε ανάποδο δηλαδη?.... btw ακομα και στο σχολειο στον πινακα με το δεξιο έγραφα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 13, 2007 #267 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 βασικα ειναι λιγο μικρο...τουλαχιστον ετσι δειχνει..εδω εγω με το Steelpad S&S στα 320 x 270 και σκεφτομαι κανα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 13, 2007 #268 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από perp Oups! Μαριε με εβαλες σε σκέψεις.... και εγω που ειμαι αριστερόχειρας θα επρεπε να το χρησιμοποιω με το αριστερο? Καλα με λενε ανάποδο δηλαδη?.... btw ακομα και στο σχολειο στον πινακα με το δεξιο έγραφα... Αδερφε, ειχα ενα συμμαθητη αριστεροχειρα, τον οποιο αναγκαζαν οι γονεις του απο μικρο να γραφει με το δεξι. Αποτελεσμα, τα χειροτερα γραμματα στο μεχρι τωρα γνωστο συμπαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 13, 2007 #269 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Εγώ που συνήθως έχω το mouse κάτω από το πληκτρολόγιο, στη μέση ακριβώς, είμαι ίσιος, ανάποδος ή κάτι άλλο; Πάρτε και μια φωτογραφία από το γραφείο όπως είναι αυτή τη στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 13, 2007 #270 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 15:46] @ Louris7 Εσύ τι mousepad έχεις? Ρωτάω γιατί στο Crysis φάνηκε σε όλους μας ότι κατέχεις το άθλημα. Αυτό της Logitech...Γιατί?...Αυτό δεν το αγόρασα για game ,και βασικά ποτέ δεν εχω σκεφτει να αγοράσω μεχρι τωρα πληκτρολογιο ,ποντικι με βαση το gaming.. To συγκεκριμενο το πηρα μονο και μονο - πριν αρκετο καιρο- επειδη ειναι ασυρματο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 13, 2007 #271 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Πάνω στο ξύλο το έχεις?Τι βάζεις από κάτω? (πάνω στο mousepad, βάζουμε το ποντίκι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 14, 2007 #272 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 00:57] (πάνω στο mousepad, βάζουμε το ποντίκι) :D Ακριβως, στο ξυλο...Δεν εχω τζαμι γι'αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 14, 2007 #273 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 10:40] :D Ακριβως, στο ξυλο...Δεν εχω τζαμι γι'αυτο. Αχ βρε Louris και γω με το Logitech mx710 είμαι ....τα διάφορα "gaming Equipment", όπως βαπτίζονται δεν κάνουν τον Gamer!! :clap: :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 14, 2007 #274 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Αυτό κατάλαβα και εγώ και μάλλον ο mariosalice τρίβει τα μάτια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 14, 2007 #275 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 :OT: Επειδη δεν εχω καταλαβει, πιστευατε οτι ο Μαριος , θεωρούσε πως εχω gaming pad και ποντικι για να παιζω καλυτερα και καλα?...:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 14, 2007 #276 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 :clap: Χωρίς παρεξήγηση πάντα οκ :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Δεκέμβριος 14, 2007 #277 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Ορίστε και το δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Δεκέμβριος 14, 2007 #278 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Καλά ε... G@M@TO τι γραφείο σου... Έχω το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Δεκέμβριος 14, 2007 #279 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 τι sub είναι αυτό παναγία μου ...πόσα watt rms είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Δεκέμβριος 14, 2007 #280 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Δοκίμασε αν μπορείς να τοποθετήσεις τα 2 rear κάπου πίσω σου ( εγώ τα κάρφωσα στον τοίχο ). Το κεντρικό, που είναι; ( edit: το βρήκα ) Τακτοποιημένο, όμορφο. Αν και, συρτάρια δεν βλέπω. Το παραπάνω δεν έχει επίσης και χαρτούρα απο δω κι απο 'κει σκορπισμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts