fusion Δεκέμβριος 2, 2007 #201 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Οριστε και το δικο μου: Και με ambilight-technology ON Στις λεπτομερειες... Το καλωδιομανι Αθανατη ελληνικη πατεντα, το power-on και το usb hub Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 2, 2007 #202 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Τι φόντο είναι αυτό? Δεν ντρέπεσαι? @Shadowrunner: Και εγώ θα το κοιτούσα όλη την ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 2, 2007 #203 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 @fusion Ωραίος φίλε! Το Power-on τούμπανο... To case δεν το χρησιμοποιείς από πεποίθηση, ή απλά έτυχε? P.S. Ποιό είναι το "φόντο"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Δεκέμβριος 2, 2007 #204 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 το μωράκι για bck στο pc βρε mech :p ωραίο το μωρό fusion Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 2, 2007 #205 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Ναι βρε, λέω μπας και είναι καμια γνωστή, γιατί την είδα πολύ "προικισμένη"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 2, 2007 #206 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 @racer :P @mech Το case βγηκε το καλοκαιρι λογω temps του prescott και εμεινε ετσι Τωρα το εχω συνηθισει... @ShadowRunner, mech Το μωρo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Δεκέμβριος 2, 2007 #207 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 2, 2007 #208 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Ευχαριστούμε για το λινκ! Γιατί χρειάζεσαι το κουτί για να το ανάψεις? Εννοώ ανάβει άμα ενώσεις με ένα κατσαβιδάκι τα pins του power on Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 2, 2007 #209 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από racerΓιατί χρειάζεσαι το κουτί για να το ανάψεις? Εννοώ ανάβει άμα ενώσεις με ένα κατσαβιδάκι τα pins του power on Γιατι κανενας λογικος ανθρωπος δεν παει με τη τσιμπλα στο ματι να ανοιξει το pc με το κατσαβιδακι Ετσι ειμαι κυριλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Δεκέμβριος 2, 2007 #210 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Μερικες φωτο και απο εμενα απο το αχουρακι μου ραβε ξηλωνε ολη την ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 2, 2007 #211 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Αν το είχα έτσι το δωμάτιό μου, όλο έτσι θα ήμουνα με τη μάνα μου:fight: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Δεκέμβριος 2, 2007 #212 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Ευτηχος εχω ενα δωμα πανω απο το σπιτι και τα εχω ολα εκει .Θα με χωριζε η γυναικα μου αν τα ειχα ετσι μεσα στο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 2, 2007 #213 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Υπερβολή δεν είναι για 24/7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Δεκέμβριος 2, 2007 #214 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Για τις δουλειες μου εχω ενα laptop αυτο ειναι για δοκιμες.Οταν ειναι για bench μπενη το pot στο cpu για αζωτο και το cascade το βαζω στην καρτα γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Δεκέμβριος 2, 2007 #215 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Φίλε, tsan πές μου τώρα ότι εκείνο το γομάρι ψύχτρα είναι για την κάρτα γραφικών ή δεν βλέπω καλά;;;; δεν πέφτει από το βάρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 2, 2007 #216 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Το σπρέι επαφών για που? Ετσι από περιέργεια ρωτάω...Η ψύχτρα της 8800 τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Δεκέμβριος 2, 2007 #217 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Οταν δουλευης την καρτα γραφικων στο cascade στο pcix βαζω βαζεληνη για να αποφηγω την υγροποιηση μετα για να το καθαρισο μετα απο το σεσουαρ για να λιωση η βαζελινη ριχνω σπρευ επαφων για να καθαριση τελειος.Η ψυχτρα ειναι μια coolmaster για cpu εχω βγαλη τα πλαστικα και των αναμιστηρα με τον ιδιο fan -5C απο την Thermalright HR-03 Plus πατεντα gprhellas:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Δεκέμβριος 2, 2007 #218 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από ShadowRunner Φίλε, tsan πές μου τώρα ότι εκείνο το γομάρι ψύχτρα είναι για την κάρτα γραφικών ή δεν βλέπω καλά;;;; δεν πέφτει από το βάρος; http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=38359πρεπει να ανανεώσω το thread....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Δεκέμβριος 4, 2007 #219 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 7, 2007 #220 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Να και το δικο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts