trib Φεβρουάριος 21, 2021 #3741 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2021 1 hour ago, jniki10 said: Ελπίζω να είναι και το τελικό, μέχρι το πτυχίο! Πολύ όμορφο, μπράβο. Παρατηρώ ότι και το monitor το έχεις τοποθετήσει με επιτοίχια βάση. Πώς και δεν χρησιμοποίησες μία βάση monitor που στερεώνεται στο γραφείο; Για μεγαλύτερη σταθερότητα; Πχ αν κουνιέται το γραφείο θα κουνιόταν και η οθόνη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Φεβρουάριος 21, 2021 #3742 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2021 1 hour ago, trib said: Πολύ όμορφο, μπράβο. Παρατηρώ ότι και το monitor το έχεις τοποθετήσει με επιτοίχια βάση. Πώς και δεν χρησιμοποίησες μία βάση monitor που στερεώνεται στο γραφείο; Για μεγαλύτερη σταθερότητα; Πχ αν κουνιέται το γραφείο θα κουνιόταν και η οθόνη. 1. Real estate γραφείου, μιας και δεν εχει βάθος. 2. Το γραφείο δεν προβλέπεται να κουνηθει. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Φεβρουάριος 21, 2021 #3743 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2021 2 hours ago, trib said: Πολύ όμορφο, μπράβο. Παρατηρώ ότι και το monitor το έχεις τοποθετήσει με επιτοίχια βάση. Πώς και δεν χρησιμοποίησες μία βάση monitor που στερεώνεται στο γραφείο; Για μεγαλύτερη σταθερότητα; Πχ αν κουνιέται το γραφείο θα κουνιόταν και η οθόνη. Ευχαριστώ! Οπως είπε και ο @ronin13 λόγω του βάθους η βάση της οθόνης θα μου "έτρωγε" χώρο και όντως το γραφείο δε μετακινείται (Είναι βιδωμένο στο τοίχο για επιπλέον σταθερότητα γιατί με τα συγκεκριμένα πόδια είχε μια μικρή κινητικότητα/wobbly) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Μάρτιος 17, 2021 #3744 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2021 ειχα καιρο να κανω γυφτιες. ηθελα ενα απαλο backlight για τα βραδια προγραμματισμου, αλλα ξεφυγαμε: Project 1.mp4 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 18, 2021 #3745 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2021 @2cpu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 18, 2021 #3746 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Απρίλιος 4, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #3747 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2021 Έπεσε φουλ καθαριότητα σήμερα.... Ιδού! 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Ιούλιος 3, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #3748 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2021 Το επιπλέον γραφείο με το PC της γυναίκας. Ήρθε και η οθόνη (Dell P2419H) και ολοκληρώθηκε (αν εξαιρέσουμε τα ηχεία που απουσιάζουν αλλά θέλει να τα ψάξει η γυναίκα) 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 3, 2021 #3749 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2021 πριν 15 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Το επιπλέον γραφείο με το PC της γυναίκας. Ήρθε και η οθόνη (Dell P2419H) και ολοκληρώθηκε (αν εξαιρέσουμε τα ηχεία που απουσιάζουν αλλά θέλει να τα ψάξει η γυναίκα) Μικρό γραφείο... Πως θα την βολέψει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούλιος 3, 2021 #3750 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Το επιπλέον γραφείο με το PC της γυναίκας. Ήρθε και η οθόνη (Dell P2419H) και ολοκληρώθηκε (αν εξαιρέσουμε τα ηχεία που απουσιάζουν αλλά θέλει να τα ψάξει η γυναίκα) Μεγειες.... Υπάρχει και ηχομπαρα της Dell για την συγκεκριμένη οθόνη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 3, 2021 #3751 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε: Μεγειες.... Υπάρχει και ηχομπαρα της Dell για την συγκεκριμένη οθόνη Αυτή είναι; 40φευγα για 3.5W ηχόμπαρα δεν τα δίνω να σε πω την αλήθεια. Κοιτάζουμε 2 ηχειάκια 2.0 (δεν θέλει γούφερ λέει) τα οποία είναι στα ~70€ και έχουν και BT, είδα καλές κριτικές γενικώς. Τη μία μάρκα την γνωρίζω (είχα διάφορα που είναι ιδιαιτέρως καλά για την τιμή τους). Την άλλη όχι. Τα μεν δεν τα βλέπω πουθενά διαθέσιμα για να τα ακούσω, τα δε υπάρχουν, αρέσουν και οπτικά πιο πολύ στην Όλγα, αλλά αν τα βρω στημένα θα έχω καλύτερη άποψη προφανώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούλιος 3, 2021 #3752 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Αυτή είναι; 40φευγα για 3.5W ηχόμπαρα δεν τα δίνω να σε πω την αλήθεια. Κοιτάζουμε 2 ηχειάκια 2.0 (δεν θέλει γούφερ λέει) τα οποία είναι στα ~70€ και έχουν και BT, είδα καλές κριτικές γενικώς. Τη μία μάρκα την γνωρίζω (είχα διάφορα που είναι ιδιαιτέρως καλά για την τιμή τους). Την άλλη όχι. Τα μεν δεν τα βλέπω πουθενά διαθέσιμα για να τα ακούσω, τα δε υπάρχουν, αρέσουν και οπτικά πιο πολύ στην Όλγα, αλλά αν τα βρω στημένα θα έχω καλύτερη άποψη προφανώς. https://www.skroutz.gr/s/16040099/Dell-AC511M.html Αυτή εδώ είναι... καθαρά για εξοικονόμηση χώρου έλεγα αν είχατε προβλημα....αν κ πιστεύω μια χαρά χωράνε και δύο ηχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 3, 2021 #3753 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος wesker έγραψε: Μικρό γραφείο... Πως θα την βολέψει; Βολεύεται μια χαρά Η ίδια το επέλεξε! Εγώ της είπα να πάρουμε ένα σαν το δικό μου (1.5μ και κανονικό βάθος), αλλά ήθελε πιο compact. Ήδη έχει βολευτεί Το συγκεκριμένο στο μεταξύ έχει ένα Usb 2.0 Hub, το οποίο λειτουργεί κανονικότατα! πριν 4 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε: https://www.skroutz.gr/s/16040099/Dell-AC511M.html Αυτή εδώ είναι... καθαρά για εξοικονόμηση χώρου έλεγα αν είχατε προβλημα....αν κ πιστεύω μια χαρά χωράνε και δύο ηχεία Θα της φτιάξω 2 βασούλες σαν τις δικές μου και θα χωρέσουν κομπλέ τα ηχεία Το σκέφτηκα κι εγώ, δεν ήξερα καν ότι έχει compatible ηχόμπαρες, λολ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Ιούλιος 29, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #3754 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2021 Μετά την προσθήκη της xiaomi light bar: 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 9, 2021 #3755 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2021 Κι όμως, σε αυτό το γραφειάκι, η γυναίκα βολεύεται! Και είναι και άνετη Κι εγώ απορώ, σε περίπτωση που απορείτε. Βέβαια όταν κάθομαι καμιά φορά, δεν αισθάνομαι "κλειστοφοβικά" or something. Το γραφειάκι προφανώς, δεν είναι για υπολογιστή, αλλά με 70€ είναι κάτι παραπάνω από ανθεκτικό (και έχει και χώρο κάτω αριστερά για πράγματα). Έχω κάνει ό,τι μπορούσα για τα καλώδια με δεδομένο το ότι δεν είχα και πρίζα (η μία είναι populated από το AC και είναι από την αριστερή πλευρά) και χρειάζεται μια μεγάλη προέκταση να κάνει βόλτα στο δωμάτιο (φαίνεται στα δεξιά) για να φτάσει στην πρώτη free (στην οποία έχω και τα Synth μου). Το μόνο που απομένει είναι μια βασούλα για τα ηχεία. That's the state right now Spoiler Και μία λίγο παλιότερη, σκοτεινή, με το κουτάκι του Sloth, on the chassis και ρούχα κρεμασμένα πρώτη μούρη Spoiler 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 9, 2021 #3756 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2021 Βλέπω χωράει κ αντέχει πράγματα πάνω του. Από που Τομμυ; έχεις εντοπίσει τίποτα τριξιματα; Ψάχνω να αλλάξω το γραφείο που έχω από 5 χρονών. Ψάχνω δυστυχώς κάτι μέχρι 110-120εκ πλάτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 9, 2021 #3757 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2021 Αυτό έχει το μειονέκτημα ότι έχει πολύ μικρό βάθος. Αν βολεύεσαι με κάτι τέτοιο, κομπλέ (πχ για PC με μεγάλη οθόνη θα βόλευε η οθόνη να γίνει wall-mounted για να μην είναι πολύ κοντά σου). 1.20μ είναι στο μήκος (ή πλάτος όπως θες πες το ). Το βλέπω σταθερό, κουνιέται ελάχιστα. Αντέχει άνετα. Δεν θα έβαζα το 1000D ξέρω γω πάνω του (δεν θα χωρούσε )αλλά αντέχει. Εδώ έχω το Phanteks τιγκαρισμένο πάνω σε μία..προέκταση στο δικό μου γραφείο, το 500DX είναι πούπουλο μπροστά του. Spoiler Απο εδώ, όσο το πήραμε το βλέπω ακόμη ΥΓ: Γελάει ο κόσμος με το +20€ συναρμολόγηση Η Όλγα το συναρμολόγησε σε 20 λεπτά, μόνη της, πριν προλάβω να γυρίσω από την δουλειά ένα απόγευμα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Οκτώβριος 13, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #3758 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2021 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 1, 2021 #3759 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2021 Με το νέο mousepad.... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 1, 2021 #3760 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2021 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Με το νέο mousepad.... Για βάλε και λίγο το φωτάκι να δούμεεεε με το μωβ πως φαίνεται... άλλαξες κουμπιά?? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2021 από f117 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts