SpirosKGR Φεβρουάριος 22, 2019 #3461 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2019 Ωραίος! Θα μπορούσες να μου στείλεις το 1ο.wallpaper; @DEADLAZARUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Φεβρουάριος 22, 2019 #3462 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2019 @DEADLAZARUS Τα ηχεια δεν ειναι καλα εκει πισω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Φεβρουάριος 22, 2019 #3463 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Να βάλω κι εγώ το δικό μου (έχω επιλέξει την εναλλαγή των desktop wallpapers, οπότε βάζω δύο εξ αυτών ενδεικτικά):350 πριν 26 λεπτά, το μέλος rory έγραψε: @DEADLAZARUS Τα ηχεια δεν ειναι καλα εκει πισω. χρειάζεται γραφείο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Φεβρουάριος 22, 2019 #3464 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2019 Ε ναι! Χωρος απο διπλα δεν υπαρχει να πανε λιγο ποιο δεξια; Μαλλον την προεκταση επρεπε να σκεφτεται να την κανει πλαγια και οχι μπροστα. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 22, 2019 #3465 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2019 πριν 44 λεπτά, το μέλος rory έγραψε: Ε ναι! Χωρος απο διπλα δεν υπαρχει να πανε λιγο ποιο δεξια; Μαλλον την προεκταση επρεπε να σκεφτεται να την κανει πλαγια και οχι μπροστα. Από δεξιά, ναι, υπάρχει χώρος. Άπλετος. Απλά, είμαι αριστερός (και αριστερόχειρας). Με βολεύει η διάταξη αυτή. Μία ώρα πριν, το μέλος rory έγραψε: @DEADLAZARUS Τα ηχεια δεν ειναι καλα εκει πισω. Για πρότεινε εναλλακτικές. Θα ήθελα να δω πώς μπορώ να τα τοποθετήσω διαφορετικά. πριν 1 ώρα, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Ωραίος! Θα μπορούσες να μου στείλεις το 1ο.wallpaper; @DEADLAZARUS Μόλις κάτσω στο pc, θα σου στείλω μέσω p.m.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Φεβρουάριος 22, 2019 #3466 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2019 Να τα πήγαινες λίγο δεξιά για να μην καλύπτει η οθόνη το αριστερό ηχείο και το δεξιό ηχείο ακόμα δεξιότερα. Αλλιως ξάπλωσε τα να κατέβουν τα τουιτερ των ηχείων κάτω από την οθόνη και δωστους και λίγη κλήση προς τα πάνω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 23, 2019 #3467 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2019 (edited) Το γραφείο σκληρής εργασίας. Το σαλόνι για τους φιλοξενούμενους... (πελάτες) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 23, 2019 από uhu 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GeoF1 Φεβρουάριος 23, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #3468 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2019 Να ο δικος μου χωρος..στο σαλονι πλεον αφου εξοριστηκα απο το δωματιο μουΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Φεβρουάριος 23, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #3469 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2019 Εμένα εξορίστηκε το κουτί μου λίγο πιο δεξιά (σε μία επέκταση για το γραφείο περίπου 30cm), έτσι ώστε να μπει η 2η οθόνη (aka TV όταν πάρω νέα) πιο άνετα στο αριστερό μέρος. Τώρα για τα ηχεία, θα δω τι θα κάνω. Υποθέτω, θα φτιάξω βάσεις για να τα βάλω λίγο πιο ψηλά. Χρειάζεται είναι η αλήθεια. Όπως και λίγο Cable Management σε ότι αφορά τα καλώδια πίσω από το γραφείο. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 23, 2019 #3470 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2019 Αυτή στα δεξιά που αχνοφαινεται; Χμ. Ίσως είναι όντως πιο άνετα εκεί. Γιατί δε παίρνεις και μια βάση οθονών; Είναι πλέον αρκετά φθηνές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 23, 2019 #3471 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2019 Η επέκταση είναι ενωμένη με το γραφείο (βιδώθηκε πάνω σε αυτό). Είναι ίδιο χρώμα (οξιά). Δεν έχει έρθει ακριβώς όπως ήθελα αλλά η δουλειά έγινε Αυτό που αχνοφαίνεται (αν εννοείς πάνω δεξιά στην εικόνα) είναι από το τζάκι (αν μπορούσα να το γκρεμίσω, θα το έκανα άχρηστο είναι, τσάμπα χώρος, δεν πρόκειται να το ανάψω με το PC δίπλα - δεν υπάρχει αλλού χώρος να μπει το γραφείο). Δεν χρειάζομαι βάση για τις οθόνες (την οθόνη προς το παρόν). Είναι σε αρκετά κατάλληλο ύψος ήδη. Για τα ηχεία όμως, χρειάζομαι, σίγουρα (δεν είναι σε καλό ύψος, είναι κάτω από τα αυτιά και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο). Υποψιάζομαι πως θα φτιάξω μία ξύλινη βασούλα από ένα κομμάτι ξύλο που έχω κρατημένο στην δουλειά και everything's fine Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 23, 2019 #3472 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε: Όπως και λίγο Cable Management σε ότι αφορά τα καλώδια πίσω από το γραφείο. Γιατί το λες αυτό, μια χαρά τα βλέπω.... Προσωπικά, θα έβαζα ένα ντουλαπάκι στο τζάκι, ώστε να κρύβω τις ακριβές μου αγορές. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 23, 2019 #3473 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2019 Τα καλώδια; Δεν τα βλέπεις, για αυτό τα βλέπεις μια χαρά Δεν είναι και πίσω από την οθόνη (τα ηχεία) (γκουχ γκουχ ) αλλά είναι σε ύψος που αν καθίσεις στην καρέκλα, καταλαβαίνεις "απώλειες".. Μπορώ να τα αφήσω ως έχουν ή να τα βάλω και στον τοίχο, αλλά δεν θέλω γιατί δεν μου αρέσουν τρύπες στον τοίχο γενικότερα, τις αποφεύγω. Α, και το τζάκι χρησιμεύει μόνο σαν "αποθήκη". Πραγματικά μου τρώει χώρο που θα μπορούσα να αξιοποιήσω ΠΟΛΥ καλύτερα. Oh, well... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Staxtis Μάρτιος 4, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #3474 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2019 (edited) Cable management is REAL!:D Να προσθέσω οτι στο γραφείο βρίσκεται και το router του πΟΤΕ! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 4, 2019 από Staxtis 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 4, 2019 #3475 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2019 Δεν φοβασε μην του ριξεις καμια κλοτσια ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάρτιος 4, 2019 #3476 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2019 Just now, kpetros said: Δεν φοβασε μην του ριξεις καμια κλοτσια ? αχαχχα οχι ουτε καν εκει που ειναι δεν τρώει σούτια...1-2 φορές εχω χτυπήσει στο κουτεπιέ οταν αλλαζα πόδι για "σταυροπόδι" αλλα χτυπάω μόνο την βάση που έκανα και είναι σιδερούκλα αρα δεν παθαίνει τίποτα.Το κουτί εκει δεν το ακουμπάω καν οπως είναι.Εχει απόσταση απο τα πόδια μου και απο το footrest. Δεν ενοχλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 4, 2019 #3477 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2019 Πολυ καλο , ευγε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2019 #3478 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2019 Καποιες παραπανω πληροφοριες για το cable management? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάρτιος 4, 2019 #3479 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2019 7 minutes ago, Papakitou said: Πολυ καλο , ευγε! Merci beaucoup.. Αλλαξα και το καλώδιο εκει απο την οθόνη αριστερά που το εβγαινε ευθεία το κατέβασα κάτω και φαίνεται ακόμα λιγότερο(ειναι μεσα στον υφασματινο σωλήνα 3 καλώδια(τροφοδοσια,DP,USB οθόνης) εκεινα τα 3πλα καλώδια και το καλώδιο απο το keyboard δεν κατάφερα να τα εξαφανήσω.Επρεπε να σκάψω τοίχο να περάσω κανάλι να βάψω και μετά να περάσω τα καλώδια μέσα.ΠΟΛΥ ταλέπα γιατ και το γραφείο έτσι όπως το εφτιαξα και το έβαλα απο εκει δεν κουνιέται ευκολα.ΚΑΘΟΛΟΥ:D 1 minute ago, GoMaR said: Καποιες παραπανω πληροφοριες για το cable management? Χμ,μμμ παρακαλώ...Τι θα ήθελες να πώ/μάθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2019 #3480 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2019 που διαολο ειναι κρυμμενα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts