DEADLAZARUS Οκτώβριος 30, 2017 #3401 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2017 πριν 15 ώρες, το μέλος adpanos έγραψε: Εδώ στο δώμα δωμά που μας στρίμωξαν .... fixed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 30, 2017 #3402 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2017 πριν 15 ώρες, το μέλος adpanos έγραψε: Εδώ στο δώμα που μας στρίμωξαν .... Πάρα από τις φωτό και αν πρέπει και σε pm για να μην χαλάει το θέμα, υπάρχει κάποιος τρόπος για να φέρω τα 2 μόνιτορ στην απόλυτη ευθεία ως προς τον οριζόντιο άξονα? T27C350 η μια θόνη Τ27Α300 η δεύτερη και το vesa το έχουν δε διαφορετικό ύψος .. Κάπου 1,5 - 2cm διαφορά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Νοέμβριος 8, 2017 #3403 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2017 Είχα κάνα χρόνο να το χρησιμοποιήσω και μια και είδα χτες anime ταινία ήταν φυσικά η ιδανικότερη περίσταση, (προσοχή έχει σποϊλερ απο τo SOA) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 9, 2017 #3404 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 (edited) Η δική μου γωνιά. Υ.Γ. Ναι, βγάζω άθλιες φωτογραφίες. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2017 από DEADLAZARUS 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 9, 2017 #3405 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Υ.Γ. Ναι, βγάζω άθλιες φωτογραφίες. Πάλι ανέβηκε η μυωπία μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 9, 2017 #3406 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Θολές βγαίνουν. Τι να κάνω; Ή θα πάρω τη φωτογραφική ή άλλο κινητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 9, 2017 #3407 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 @DEADLAZARUS Χωρίς να είμαι ειδικός στον ήχο (και χωρίς να ξέρω αν είναι σωστή η παρατήρησή μου). Πιο καλά δεν θα ήταν να αλλάξεις θέσεις στο subwoofer με το δεξί ηχείο; Για να μην ακούς το αριστερό κανάλι δίπλα από την οθόνη και το δεξί.. από την άλλη άκρη του γραφείου! Αυτό φυσικά σε όσα έχει σχέση ο ήχος με την εικόνα (games, ταινίες) γιατί στην απλή μουσική (που δεν έχει σχέση με την εικόνα της οθόνης) ίσως είναι πιο σωστή η θέση που τα έχεις (πιο ανοιχτή στερεοφωνική εικόνα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 9, 2017 #3408 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Η δική μου θέση είναι στα πόδια μου και δεξιά @TopCLR Ακούει πιο καλά το μπάσο ο γείτονας από κάτω, παρά εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 9, 2017 #3409 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 No problem. Ανεβασέ το πάνω στο γραφείο για να το ακούς καλύτερα. Εκτός αν ο γείτονάς σου έχει τις ίδιες προτιμήσεις στην μουσική, οπότε άστο όπως είναι! Εγώ είμαι σε χειρότερη θέση. Δεν έχω subwoofer οπότε δεν ακούω ούτε εγώ μπάσα αλλά ούτε και κανένας γείτονάς μου!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 9, 2017 #3410 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Μιας και είμαστε στο δείξτε το γραφείο σας , αύριο θα σου ανεβάσω φώτο για να μου πεις πως ακριβώς θα το έβαζες εσύ στο γραφείο επάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 9, 2017 #3411 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Ααα, και σ' αυτό υπάρχει λύση. Αν δεν χωράει πάνω στο γραφείο μπορείς να το κρεμάσεις από το ταβάνι σαν φωτιστικό!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 9, 2017 #3412 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 πριν 52 λεπτά, το μέλος TopCLR έγραψε: @DEADLAZARUS Χωρίς να είμαι ειδικός στον ήχο (και χωρίς να ξέρω αν είναι σωστή η παρατήρησή μου). Πιο καλά δεν θα ήταν να αλλάξεις θέσεις στο subwoofer με το δεξί ηχείο; Για να μην ακούς το αριστερό κανάλι δίπλα από την οθόνη και το δεξί.. από την άλλη άκρη του γραφείου! Αυτό φυσικά σε όσα έχει σχέση ο ήχος με την εικόνα (games, ταινίες) γιατί στην απλή μουσική (που δεν έχει σχέση με την εικόνα της οθόνης) ίσως είναι πιο σωστή η θέση που τα έχεις (πιο ανοιχτή στερεοφωνική εικόνα). Δεν έχεις άδικο, αλλά τα έχω βολευτεί έτσι. Η διάταξη αυτή φαινόταν καλύτερη στα δικά μου μάτια. Έτσι κι αλλιώς, λόγω μωρού, έχω ακουστικά, οπότε την ακούω στερεοφωνικά μόνος μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Δεκέμβριος 9, 2017 #3413 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Φτωχό, το ξέρω αλλά αυτό μας βρίσκεται για τώρα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 10, 2017 #3414 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 οσο περνανε τα χρονια μικραινει το γραφειο... παλευουμε να το κρατησουμε σε μια ποιοτητα τουλαχιστον. εντωμεταξυ με 3 διαφορετικα knob για volume εχω χασει τη μπαλα, δηλαδη απο που να ρυθμιζω τον ηχο και ποσο να τον εχω στα αλλα 2; καρτα, windows και ηχεια εννοω εχουν ρυθμιση. νομιζα οτι βολευτηκα με τερμα ηχεια, 80% στα windows και ρυθμιζα απο καρτα, αλλα φυσανε λιγο τα ηχεια στο τερμα και ενοχληθηκα 1st world problems 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 10, 2017 #3415 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 Απο τον τελικο ενισχυτη, δηλαδη αυτο των ηχειων! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Δεκέμβριος 10, 2017 #3416 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 Laptop με εξωτερικό 27αρι μόνιτορ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Δεκέμβριος 10, 2017 #3417 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 Μικρο update και για εμενα. Πλεον περασαμε στην εποχη της ultrawide και του μηχανικού keyboard. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 10, 2017 #3418 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 Ορίστε @TopCLR Πες μου πως θα το έβαζες εσύ το Woofer Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 10, 2017 #3419 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 πριν 23 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ορίστε @TopCLR Πες μου πως θα το έβαζες εσύ το Woofer Ψιτ, φιλαράκι. Δύο οθόνες; Και το κουτί επάνω (ή απάνω); Και μπουκαλάκι νερό (βρήκαμε τον ένοχο); Και στη γωνιά το κουτί της μητρικής; Ε, όχι, προκαλείς. Πού να βρεις χώρο μετά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 11, 2017 #3420 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2017 Το κουτί δεν κατεβαίνει κάτω. Για κανέναν απολύτως λόγο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βάλω στον τοίχο δεξιά "προέκταση" (σαν ράφι φάση ώστε να το ακουμπήσω). Εκεί δίπλα ο χώρος είναι ελάχιστος και δεν "χώνεται" πιο μέσα το γραφείο κιόλας, γιατί από δίπλα έχει...τζάκι (σε 60τμ σπίτι , το τζάκι μας μάρανε). Οι 2 οθόνες είναι και 2 PC as you know Φαίνεται εξάλλου. ΌΤΑΝ είχα για 10 ημέρες περίπου χώρο στην Αλεξανδρούπολη με το μοναδικό πισί να είναι το δικό μου, είχα ανεβάσει πάνω το woofer Τώρα δε πρόκειται να το βάλω κάτω στον ελάχιστο χώρο δεξιά γιατί ούτε ανάσα δεν θα πάρει... ΥΓ: Δεν είναι νερό, σόδα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts