Dr_Nikiforos Οκτώβριος 17, 2016 #3321 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 πριν 45 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Απλος, λιτος και απεριττος να συμπληρωσω. Πολυ καλο! Ο trooper εκ δεξιων σε ευχαριστει!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Οκτώβριος 18, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3322 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2016 (edited) Επιτέλους μετά από ένα μαραθώνιο και περιορισμένο χρόνο κατάφερα να φτιάξω το γραφείο πως ήταν Spoiler πως έγινε Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 18, 2016 από idonthave 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 18, 2016 #3323 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2016 Το πριν , ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 18, 2016 #3324 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2016 (edited) το πριν ήταν λίγο πριν την διάλυση έχω σχεδόν τελειώσει και το πάγκο του εργαστηρίου, εκεί να δεις το πριν, θα μπει στο ανάλογο θέμα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 18, 2016 από idonthave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Οκτώβριος 18, 2016 #3325 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2016 @idonthave info για τις βάσεις των ηχείων ?? ωραίος ο φωτισμός πίσω από την οθόνη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 19, 2016 #3326 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 (edited) Για σωλήνα χρησιμοποίησα σωλήνα inox Φ15mm (το πήρα από μαγαζί της γειτονιάς που έχει χρώματα και υδραυλικά είδη) και να τον κόψεις στο ύψος που χρειάζεσαι, εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις σιδεροσωλήνα, χαλκοσωλήνα ή σωλήνα από plexiglass. Στηρίγματα είναι από κουρτινόξυλα (είχαν περισσέψει 2 από παλιότερη αγορά) και τις βάσεις τις έκοψα στα μέτρα που ήθελα σε ξυλουργό. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2016 από idonthave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 19, 2016 #3327 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 Γιατι δυο πληκτρολογια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 19, 2016 #3328 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 (edited) 1 minute ago, GoMaR said: Γιατι δυο πληκτρολογια ; Ενω τα 2 ποντικια σου φαινονται λογικα? LMAO Προφανως εχει 1 ενσυρματο σετ και ενα ασυρματο για οταν καθεται σε κανενα κρεβατι να υποθεσω? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2016 από icy20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 19, 2016 #3329 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 LOL.Δε το ειδα το ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 19, 2016 #3330 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 είναι μαυροσκούφης και δεν φαίνεται τα ενσύρματα είναι για το main pc και τα ασύρματα για να χειρίζομαι το 2ο σύστημα που έχω στην τηλεόραση είτε από τον καναπέ είτε από το γραφείο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Οκτώβριος 30, 2016 #3331 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 Κανείς δεν σχολιαζει το desktop pic της οθονης αχμμ... Βαλε λαδι και ελα βραδυ ειναι το περιεχόμενο? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Οκτώβριος 30, 2016 #3332 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 On 18/10/2016 at 11:02 ΜΜ, το μέλος idonthave έγραψε: Επιτέλους μετά από ένα μαραθώνιο και περιορισμένο χρόνο κατάφερα να φτιάξω το γραφείο πως ήταν Reveal hidden contents πως έγινε Mου αρέσει ολη η ιδεα φιλε η μαυριλα και σκαει απο πισω το ασπρο φως. Για την pic δεν σχολιάζω χαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση azazil1190 Οκτώβριος 30, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3333 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 Και ο δικος μου χωρος. Ειναι το δικο μου "playroom-soundroom" μακρυα απο γυναίκα και παιδι, στο ισόγειο.Γιατι το pc στο σαλονι παιζει μονο παιδικα πλεον Ξερω θελω μεγαλύτερο γραφείο αλλα βαριεμαι εαν παρω τα βγάλε οοολα αυτα που εχω πανω στο υπάρχον. Απορώ με το πως αντεχει τοσα χρονια αυτά που του φορτώνω. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 30, 2016 #3334 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 Πώς είναι η εμπειρία με την curved @azazil1190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Οκτώβριος 30, 2016 #3335 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 πριν 35 λεπτά, το μέλος Spirosssss έγραψε: Πώς είναι η εμπειρία με την curved @azazil1190 Δεν ξαναγυρναω σε 16:9 χαχαχα που λενε και αλλοι. Το μεγεθος και η ανάλυση κανει την διαφορά η curved πιο πολύ εφε μου κανει.Ειχα παλια nvidia surround οποτε εχει συνηθίσει το ματι μου στο να με βαζει "μεσα" στο παιχνίδι. Οκ το κατι παραπάνω απο την flat το εχει να λεμε και τα καλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση azazil1190 Οκτώβριος 31, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3336 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 (edited) Να βαλω και το πριν και μετα(παρον)συστημα στο σαλονι που το ανοίγω μια στο τοσο γιατί πεφτει παντοφλα πλεον. Πριν με gaming laptop lenovo Υ50-70 Και τωρα με ανθρωπινο συστημα desktop. Αν φτιάξω και 3ο συστημα θα σας το ποσταρω Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 31, 2016 από azazil1190 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Οκτώβριος 31, 2016 #3337 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 Να βαλω και το πριν και μετα(παρον)συστημα στο σαλονι που το ανοίγω μια στο τοσο γιατί πεφτει παντοφλα πλεον. Πριν με gaming laptop lenovo Υ50-70 Και τωρα με ανθρωπινο συστημα desktop. Αν φτιάξω και 3ο συστημα θα σας το ποσταρω Για πες και τπτ για το ηχητικό σύστημα! Τι setup βλεπουμε στην τελευταια φωτο;; πως και αλλαξες τα Martin logan?Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Οκτώβριος 31, 2016 #3338 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος and64 έγραψε: Για πες και τπτ για το ηχητικό σύστημα! Τι setup βλεπουμε στην τελευταια φωτο;; πως και αλλαξες τα Martin logan? Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Τα martin εξαιρετικά ηχεια αλλα ενα κακο έχουν μεμβρανες. Αυτός ειναι ο λόγος και μονο που τα εδωσα, τα έφτιαξα με σκισανε 1700 ευρω φιλικη τιμη μεμβρανες και είπα να παω στον θαυμαστό κοσμο της κορνας οπου και εκει θα μεινω. Τα ασπρα γαϊδούρια ειναι γερμανικα της visaton τα 890mk3 τα ηχεια ότι ενισχυτη και να τους βαλεις παιζουν ειναι 96db ευαισθησία και γενικα στον ηχο εχουν τα παντα απο ισορροπία αναλυση και γενικα πλησιαζουν απιστευτα πολυ στο φυσικο του καθε οργανου.Στις φωνες ζωγραφιζουν. Βεβαια τα cary slm100 mono blocks ύστερα απο πολύ σκεψη εφυγαν σε καλο μου φιλο και την θεση του πηρε ολοκληρωμένος audia flight 100 εξαιρετικό μηχανημα με λαμπατες χροιές και μπορώ να πω οτι δεν μου λείπουν οι λαμπες.(εχω και αλλον ολοκληρωμένο λαμπατο καβατζα και οταν νιωθει ο μικρος ισως τον βαλω) ο λογος αποχωρησης ;πήγαινε ο γιόκας μου προς λαμπες μερια και θα γινοταν σοβαρο ατύχημα.Μεχρι νεοτερας πιστευω εχω κλεισει αλλα ειναι μεχρι να βαρεθω και να παω για αλλα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 31, 2016 #3339 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 Φιλε καλα να εισαι να τα χαιρεσαι τα setup.. Ονειρο για πολλους! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Οκτώβριος 31, 2016 #3340 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος Papakitou έγραψε: Φιλε καλα να εισαι να τα χαιρεσαι τα setup.. Ονειρο για πολλους! Σε ευχαριστώ φιλαρακι μου να εισαι καλα. Και για μενα ονειρο ηταν το κατάφερα αλλα μου εφυγε ο πατος στην δουλεια. Οκ παραδέχομαι ειμαι τυχερος στο θεμα μισθός. Ελπιζω ολοι μας να μαστε καλα και να μπορούμε να εχουμε οτι θέλουμε σε λογικα πλαίσια χωρίς να στερουμε απο εμας και την οικογενεια μας πράγματα αναγκαία. Γιατι το αθλημα pc-ηχος ειναι αρρώστια και θελει το μέτρο του 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts