BloodMage Δεκέμβριος 3, 2014 #3121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Monitors FTW (ποια είναι?)Μεγειες μαν!! Καλές ακροάσεις!!! αν δεν εχεις βαλει iso-pads (δεν μπορω να διακρινω) βάλε ασαπ εχει τεραστια διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 3, 2014 #3122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Monitors FTW (ποια είναι?)Μεγειες μαν!! Καλές ακροάσεις!!! αν δεν εχεις βαλει iso-pads (δεν μπορω να διακρινω) βάλε ασαπ εχει τεραστια διαφοραJBL LSR 305Οι βασεις ειναι φτιαγμενες απο μενα, εχουν απο κατω μονοτικο υλικο, και τα ηχεια απο κατω επισης. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 3, 2014 #3123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 JBL LSR 305 ωραίος, λένε ότι τα ηχεία φυσάνε, κάνε καμιά κριτική στο σχετικό κεφάλαιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 3, 2014 #3124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Οντως ειναι ερωτας τα ηχεια. τα εχω γυρω στο 3μηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 31, 2014 #3125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Τοποθετημένα τα δώρα του Άι Μπιλ (λάμπα και σουμεν) 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 8, 2015 #3126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 (edited) Έχω καιρό να κάνω update. Από το προηγούμενο setup: ...σήμερα είμαστε εδώ: Οι βασικές αλλαγές που μπορώ να θυμηθώ είναι η προσθήκη του HP Microserver (NAS με unRAID) και, πιο πρόσφατα, η αντικατάσταση της 24άρας HP με την 28αρα 4K Asus PB287Q. Αλλαγές που δε φαίνονται είναι η προσθήκη μερικών SSD δίσκων και η αντικατάσταση της "αποθήκης" μηχανικού με VelociRaptor, η προσθήκη RAM (16GB πλέον) και η αναβάθμιση από 6870 σε GTX 970. Επιπλέον κάπου εκεί στα δεξιά υπάρχει ένας Ubiquiti EdgeRouter Lite που μου έφερε ο Άη Βασίλης για να κάνω load-balance 2 ADSL γραμμές (μία δική μου και μία που "κλέβω" από το πάνω σπίτι). Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2015 από Shaman 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rage Ιανουάριος 16, 2015 #3127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2015 ΚRK... σ'ωραιος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 16, 2015 #3128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2015 Thanks, τα έχω καιρό και μπορώ να πω τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους με το παραπάνω. Πιο πολύ ακούω μουσική στο PC πλέον (δυστυχώς, λόγω δουλειάς), οπότε το ηχοσύστημα στο σαλόνι ανάβει μόνο για καμια ταινία.. Σήμερα παρέλαβα και μία Focusrite Forte που τους είχα πάρει να τους κάνει παρέα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το πάρω απόφαση να τα αναβαθμίσω με κάτι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 16, 2015 #3129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2015 Καλοριζικη.Πως τα παει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 16, 2015 #3130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2015 (edited) Ευχαριστώ!Πολύ καλή σε ήχο (από ακουστικά και ηχεία), όπως αναμενόταν, αλλά και πολύ εύχρηστη.Περιμένω να τη δοκιμάσω με mic + για μετρήσεις συσκευών με RMAA, που είναι και ο βασικός λόγος αγοράς, να δω τι ψάρια πιάνει. Από μετρήσεις που έχω δει στο net πάντως, δε θα έχει θέμα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 16, 2015 από Shaman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 17, 2015 #3131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2015 (edited) Τοποθετημένα τα δώρα του Άι Μπιλ (λάμπα και σουμεν) Πολύ ομορφο, μαζεμένο και all in black-white keyboard Αυτό το δερμάτινο κάτω από το πληκτρολόγιο - ποντίκι σου τι είναι? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2015 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 17, 2015 #3132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2015 (edited) Ευχαριστώ συνονόματε Το πλαίσιο τα ονομάζει "σουμέν". Το συγκεκριμένο είναι από ΙΚΕΑ, είναι ντυμένη λαμαρινιτσα με πλαστικό που φέρνει σε δέρμα όπως η πλάτη του Νοτε3. Είναι ευχάριστο στην αφή κ αντέχει στις κακουχίες (βάζω καυτά φλιτζάνια πάνω κ τις προάλλες έχυσα το ένα). Τα ποντίκια δείχνουν να συνεργάζονται άψογα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2015 από Spirosssss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 17, 2015 #3133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2015 Ευχαριστώ συνονόματε Το πλαίσιο τα ονομάζει "σουμέν". Το συγκεκριμένο είναι από ΙΚΕΑ, είναι ντυμένη λαμαρινιτσα με πλαστικό που φέρνει σε δέρμα όπως η πλάτη του Νοτε3. Είναι ευχάριστο στην αφή κ αντέχει στις κακουχίες (βάζω καυτά φλιτζάνια πάνω κ τις προάλλες έχυσα το ένα). Τα ποντίκια δείχνουν να συνεργάζονται άψογα. Thanks ενδιαφέρον, έχω ξαναδει σε γραφεία κλπ και δεν ήξερα τι ειναι και ψήνομαι να πάρω και γω ένα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 17, 2015 #3134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2015 Thanks ενδιαφέρον, έχω ξαναδει σε γραφεία κλπ και δεν ήξερα τι ειναι και ψήνομαι να πάρω και γω έναΚοίτα Πλαίσιο, έχει κάνα δυο ωραία από δερματίνη. Εγώ ήθελα κάτι πιο μεγάλο κ πήγα σε αυτό. Μου άρεσε κ η γωνία που κάνει μπροστά κ προστατεύει την αντίστοιχη του γραφείου απο ξεφλουδίσματα κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Ιανουάριος 20, 2015 #3135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2015 Και το δικο μου,ουδεν σχολιο για τα καλωδια..θα τα μαζεψω(καποτε) : 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Ιανουάριος 21, 2015 #3136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2015 Όλα τα λεφτά η μπακετ καρέκλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Johnny6RED Ιανουάριος 26, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #3137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2015 Όμορφα κάθισε η νέα οθόνη(Benq XL2411Z). Σκέφτομαι και για μερικά LED strips κάποια στιγμή. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 26, 2015 #3138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2015 Ωραίο και απλό.. Έχεις και το r4, κουταρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιανουάριος 26, 2015 #3139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2015 καμιά φορά τα πιο απλά είναι τα πιο όμορφα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 26, 2015 #3140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2015 Ωραίο και απλό.. Έχεις και το r4, κουταρα Ειναι σιγουρα το κουτι που θα επαιρνα αν αλλαζα για καποιο λογο το 600τ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts