PetrosD Σεπτέμβριος 1, 2012 #2561 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 λοιπόν ψιλοoff, αλλά οι Dell πάνω στα γραφεία σαρώνουν όλα τα exit polls :baby::baby::baby: φώτο εδώ με λειτουργικό που φαίνεται XP, εύγε να και ένας πρακτικός άνθρωπος.... Να και το δικό μου γραφειάκι του υπολογιστή. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά το έχω συνηθήσει. Ίδιο γραφείο 13 χρόνια τώρα, ίδιος υπολογιστής 5. Παλαιότερα είχα και ηχεία BOSE 101, Τώρα MISSION 780 με εξωτερικό τελικό ενισχυτή, αλλά περισσότερο ακούω από τα ακουστικά. Οθόνη EIZO (μήπως να αλλάξω μετά από 11 χρόνια και λειτουργικό XP (Δεν αλλάζω!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 1, 2012 #2562 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Οθόνη EIZO (μήπως να αλλάξω μετά από 11 χρόνια και λειτουργικό XP (Δεν αλλάζω!). Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις και τα 2 πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Σεπτέμβριος 1, 2012 #2563 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις και τα 2 πιστεύω Και τα 3 μη σου πω!!! (3ο=γραφείο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Σεπτέμβριος 1, 2012 #2564 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Και τα 3 μη σου πω!!! (3ο=γραφείο) Εγώ πάλι για σπίτι σε κόβω Πες όμως και πόσο καιρό είσαι χωρίς format......έτσι για να μας απογειώσεις ρε παιδί μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Σεπτέμβριος 1, 2012 #2565 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Φορματ πανω απο 6 χρονια (τραμπα τον δισκο απο το προηγ pc!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 1, 2012 #2566 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Όχι, έχω κάνει φρέσκια εγκατάσταση με drivers και update και 6-7 από τα βασικά προγράμματα και την έχω image. Με το παραμικρό που παρατηρώ να θέλει πάνω από 45 δευτερόλεπτα να μπουτάρει ή οτιδήποτε, image>restore. Κατά μέσο όρο, ανά 6μηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 1, 2012 #2567 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] πολύ lo-fi κατάσταση,ωραίος.Τσουρέκι είναι αυτό στο πιάτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 1, 2012 #2568 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Για κέικ μου κάνει από τις αναλογίες των πλευρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 1, 2012 #2569 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Κέικ. Lo, ξεLo, 220000 δρχ έκανε το 2002 η EIZO, όταν την είχα πάρει. Τώρα μόνο για δίσκους δίνω χρήματα, 3D παιχνίδια δεν παίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 1, 2012 #2570 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION]Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, δουλειές συνεχώς πάνω στο αντικείμενο και σπουδες σε παρεμφερή τομέα, πρέπει να κάνω μία παρατήρηση στο setup που έχεις:Καφές σε πλαστικό ποτήρι είναι μεγάλο no-no. Όπως και να το καθαρίσεις, πάντα κρατάει τη μυρωδιά του καφέ. Επίσης υπάρχει και το θέμα της σταθερότητας. Το πλαστικό, ιδιαίτερα όταν δεν είναι γεμάτο, παίζει. Πρέπει να κάνεις αναβάθμιση με γυάλινο, το γρηγορότερο δυνατό. Υπάρχουν διάφορα μαγαζιά στο skroutz, άμα θες βοήθεια στο να επιλέξεις κατάλληλο, για το setup σου, σετάκι μας λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Σεπτέμβριος 1, 2012 #2571 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 petran πολύ cult κατάσταση . ωραίος και άνετος:mamba: έδωσες το κάτι που έλειπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Σεπτέμβριος 1, 2012 #2572 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 petran πολύ cult κατάσταση . ωραίος και άνετος:mamba:έδωσες το κάτι που έλειπε οντως.. ειναι cool! πρωτη φορα βλεπω πχ σε αλλο γραφειο το πληκτρολογιο και σε αλλο το ποντικι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 1, 2012 #2573 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Να γίνει sticky η φωτό, ως logo του thread !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Σεπτέμβριος 1, 2012 #2574 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Κέικ. Lo, ξεLo, 220000 δρχ έκανε το 2002 η EIZO, όταν την είχα πάρει. Τώρα μόνο για δίσκους δίνω χρήματα, 3D παιχνίδια δεν παίζω.Την τιμονιέρα και τα πετάλια κάτω από το γραφείο τα χρησιμοποιείς σε 2D racing παιχνίδια;;;Όσο για την EIZO και γω πήρα μια NEC 236.000 δρχ το 2002 και την είχα μέχρι πρόσφατα που άρχισε τα νούμερα. H φθηνή σχετικά οθόνη που έχω (δεν φτάναν για IPS) έχει καλύτερη εικόνα από την NEC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 1, 2012 #2575 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις και τα 2 πιστεύω @PetrosDΜετά από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, δουλειές συνεχώς πάνω στο αντικείμενο και σπουδες σε παρεμφερή τομέα, πρέπει να κάνω μία παρατήρηση στο setup που έχεις: Καφές σε πλαστικό ποτήρι είναι μεγάλο no-no. Όπως και να το καθαρίσεις, πάντα κρατάει τη μυρωδιά του καφέ. Επίσης υπάρχει και το θέμα της σταθερότητας. Το πλαστικό, ιδιαίτερα όταν δεν είναι γεμάτο, παίζει. Πρέπει να κάνεις αναβάθμιση με γυάλινο, το γρηγορότερο δυνατό. Υπάρχουν διάφορα μαγαζιά στο skroutz, άμα θες βοήθεια στο να επιλέξεις κατάλληλο, για το setup σου, σετάκι μας λες. Καλύτερα να μου έλεγες να πετάξω την EIZO! Το έχω συνηθίσει αφάνταστα το συγκεκριμένο ποτήρι. Έχω 2 τέτοια σε διαφορετικά χρώματα και μόνο από αυτά πίνω. Αφού και τη δουλειά (όταν είχα) έτυχε να υπάρχει ένα ίδιο ποτήρι πράσινο και εκεί έπινα καφέ. οντως.. ειναι cool! πρωτη φορα βλεπω πχ σε αλλο γραφειο το πληκτρολογιο και σε αλλο το ποντικι!! Δε μου κάνει εντύπωση επειδή από τη Day1 που απέκτησα υπολογιστή έτσι το έχω. Ειναι και ξεκούραστο, δεν πιάνεται ο ώμος. Την τιμονιέρα και τα πετάλια κάτω από το γραφείο τα χρησιμοποιείς σε 2D racing παιχνίδια;;;Όσο για την EIZO και γω πήρα μια NEC 236.000 δρχ το 2002 και την είχα μέχρι πρόσφατα που άρχισε τα νούμερα. H φθηνή σχετικά οθόνη που έχω (δεν φτάναν για IPS) έχει καλύτερη εικόνα από την NEC. Όχι, formula 1 chalenge 99-02, 1975, 2002, 2008, 2010, GTR 2, Live for Speed S2, Prototype C, BMW M3 Challenge, τα οποία τρέχουν νεράκι με το pc έτσι όπως είναι σήμερα (υπογραφή) σε 1600x1200. Το πιστεύω αυτό που λες για την καινούρια οθόνη, αλλά δεν αποφασίζω ακόμα να σκάσω κάνα 600άρι έως 1200άρι για οθόνη, γιατί φτηνότερη δεν παίζει να πάρω. Δε θα μου σπάσουν τα νευράκια κατά την επεξεργασία φωτογραφιών, να κάνω το κεφάλι λίγο πάνω-κάτω και να αλλάζει η φωτεινότητα του πάνελ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 1, 2012 #2576 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Το πιστεύω αυτό που λες για την καινούρια οθόνη, αλλά δεν αποφασίζω ακόμα να σκάσω κάνα 600άρι έως 1200άρι για οθόνη, γιατί φτηνότερη δεν παίζει να πάρω. Δε θα μου σπάσουν τα νευράκια κατά την επεξεργασία φωτογραφιών, να κάνω το κεφάλι λίγο πάνω-κάτω και να αλλάζει η φωτεινότητα του πάνελ... σου εύχομαι με το καλό να καταφέρεις να την πάρεις την οθόνη που θέλεις. Όταν την πάρεις όμως βγάλε άλλη μια φωτογραφία να έχουμε το πριν και το μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 1, 2012 #2577 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Έχω βάλει την τηλεόραση (46'' hitachi regza LCD) στο δίπλα γραφείο και έχω παίξει με extended desktop. Καμία σχέση. Εκεί κατάλαβα ότι έχει πέσει η απόδοση της EIZO πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Σεπτέμβριος 2, 2012 #2578 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Οριστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 2, 2012 #2579 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Οριστε OOOOΠΟΟΟΟ ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ CASE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 2, 2012 #2580 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 το θεμα ειναι να λεγαμε ΟΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts