angel_f Ιούνιος 15, 2012 #2481 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Ευχαριστώ για τα καλα σας λογια [MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] Το γραφείο η γυναίκα το διάλεξε η ιδια και όντας οπαδός του minimal και μικροκαμωμένη , την βρίσκει εκεί! Ασε που ευχαριστείται και μονό να βλέπει τον άντρα της άνετο [MENTION=11932]carrion[/MENTION] Ο ενισχυτής ειναι βασικά για τα ακούστηκα αλλα εχω συνδέσει και τα ηχεία. [MENTION=6376]Vasilis 07[/MENTION] Φιλε μου το γραφείο ειναι μεγαλούτσικο, δυστυχώς αυτη την επιφάνεια δεν την βρίσκεις στα ΙΚΕΑ πλέων. Δες εδω σε άλλο σχέδιο η επιφάνεια ΙΚΕΑ Ελλάδα Και οι βάσεις της επιφανείας ΙΚΕΑ Ελλάδα της γυναίκας ΙΚΕΑ Ελλάδα ΙΚΕΑ Ελλάδα Πέτρο αυτο το πληκτρολογιακι ειναι πασπαρτού! κανει τα παντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούνιος 15, 2012 #2482 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 @::TNT:: Κάτι μου θυμίζει βρε παιδί μου Να μια γρήγορη κι από το δικό μου, πριν αρχίσω να το στήσω πιο μόνιμα και σωστά. Πάω να ξεκινήσω δουλειά να δω πως θα τα χωρέσω όλα καλύτερα! 20120607-005-Edit by arkanovios, on Flickr Τον marvino των εχεις για βαση τις οθονης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούνιος 15, 2012 #2483 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Η Βασική Ηλεκτρονική του Malvino, ήταν και είναι η βάση για πολλούς ηλεκτρονικούς και μη Έβαλα και το CCNA ICND της Cisco μέχρι να αποφασίσω πως θα βάλω το γραφείο και πάρω βάση τοίχου για την μικρή. I love την βάση της U2410 Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούνιος 15, 2012 #2484 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Η Βασική Ηλεκτρονική του Malvino, ήταν και είναι η βάση για πολλούς ηλεκτρονικούς και μη Έβαλα και το CCNA ICND της Cisco μέχρι να αποφασίσω πως θα βάλω το γραφείο και πάρω βάση τοίχου για την μικρή. I love την βάση της U2410 Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Εννοειτια !!! Σε τι σχολη εισαι ή εχεις τελειωση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 15, 2012 #2485 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Πέτρο αυτο το πληκτρολογιακι ειναι πασπαρτού! κανει τα παντα!Για πες καμιά ιδέα και για άλλη χρήση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιούνιος 16, 2012 #2486 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 Για πες καμιά ιδέα και για άλλη χρήση!Πετρο μπορεις να το χρησιμοποιήσεις σε οποιο πρόγραμμα -game θες, ειναι πλήρως προγραμματιζόμενα τα κουμπιά του μέσα απο το δικο του software και μπορείς να φτιάξεις μακροεντολες! Ασε που ειναι ανατομικό και δεν κουράζει τον καρπό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Ιούνιος 20, 2012 #2487 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Ιδιο κουτακι εχουμε Αγγελε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 20, 2012 #2488 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Να μια γρήγορη κι από το δικό μου, πριν αρχίσω να το στήσω πιο μόνιμα και σωστά. Πάω να ξεκινήσω δουλειά να δω πως θα τα χωρέσω όλα καλύτερα! Ωραιο setup (dell <3) εχεις και wouxun ε ? κομπλε :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούνιος 20, 2012 #2489 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Ωραιο setup (dell <3) εχεις και wouxun ε ? κομπλε :devil: Yeap, η πολυαγαπημένη U2410 που σε κάποια φάση ευελπιστώ να κάνει παρέα στην U2711 ή αντίστοιχη. Όσο για το V/U, δεν είναι το Wouxun, αλλά το πρακτικά πανομοιότυπο Midland CT790. Ίδιο και με το Albrecht. Μόνο το πτυχίο μένει, ένα σταθερό κι ένα αυτοκίνητου. Ψιλοπράγματα δηλαδή [MENTION=21357]dimitrisOS[/MENTION] σε ξέχασα. Ηλεκτρονική εδώ, πριν αρκετά χρόνια βέβαια. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούλιος 20, 2012 #2490 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Κάπως έτσι λέω να αρχίσω να κάνω το υπνοδωμάτιο από την 1η του μηνός.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 20, 2012 #2491 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Κάπως έτσι λέω να αρχίσω να κάνω το υπνοδωμάτιο από την 1η του μηνός.. Tι βλέπω; 2 γραφεία; Γιατι δεν κανεις ενα γωνιακό ενιαίο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 20, 2012 #2492 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Να και το δικό μου γραφείο στο φοιτητόσπιτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούλιος 20, 2012 #2493 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούλιος 20, 2012 #2494 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Tι βλέπω; 2 γραφεία; Γιατι δεν κανεις ενα γωνιακό ενιαίο;Το γωνιακό υπάρχει ήδη, και λέω να πάω στον ξυλουργό να φτιάξει άλλο ένα του ίδιου ύψους, να κάνει μια περιέργη γωνία (γιατί είναι κάπως στο τέλος) και τουλαχίστον να τα βάψω το ίδιο χρώμα για να φαίνεται σαν ναι είναι ένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 20, 2012 #2495 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Το γωνιακό υπάρχει ήδη, και λέω να πάω στον ξυλουργό να φτιάξει άλλο ένα του ίδιου ύψους, να κάνει μια περιέργη γωνία (γιατί είναι κάπως στο τέλος) και τουλαχίστον να τα βάψω το ίδιο χρώμα για να φαίνεται σαν ναι είναι ένα.Εκτος αν ο ξυλουργος μπορει να τα ενώσει με καποιον τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 20, 2012 #2496 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Ελα παραδεξου το... τα νερα, οι κοκες, στιβα απο χαρτοπετσετες εκει και το φοντο της οθονης φωναζουν απο μακρια... (no offence :flower: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 20, 2012 #2497 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Πραγματικά έκλαψα απο τα γέλια! χαχαχα έλεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 24, 2012 #2498 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2012 χα0χ0χ00χα0χα0χ0α0!!! Δεν αγοραζα το Mouse του!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούλιος 24, 2012 #2499 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2012 Ελα παραδεξου το... τα νερα, οι κοκες, στιβα απο χαρτοπετσετες εκει και το φοντο της οθονης φωναζουν απο μακρια... Νταξ, μεσα στο μυαλο μου ησουν!!! (μηπως εχουμε λερωμενη τη φωλια μας?? :hehe:) χα0χ0χ00χα0χα0χ0α0!!! Δεν αγοραζα το Mouse του!!! :P Ασε εγω πηρα το πληκτρολογιο του... Ps. Just kiddin.. καμμια σχεση με το παλικαρι, αλλα οντως το πληκτρολογιο ηταν μεταχειρισμενο και αυτο αντικρυσα οταν πηγα να το καθαρισω :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούλιος 26, 2012 #2500 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 (edited) Emperor 200 ΟΚ δεν είναι δικό μου αλλά θα μπορούσε για μόλις $49,150 :drool::drool: http://www.mwelab.com/ Περισσότερες φώτο εδώ Workstation Emperor 200 (16 pics) - Fishki.Net | Fishka's picture Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 26, 2012 από Tsene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts