dinos Ιούνιος 14, 2012 #2461 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Πολύ ΟΜΟΡΦΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 14, 2012 #2462 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Συλλογή από φακούς κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιούνιος 14, 2012 #2463 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Συλλογή από φακούς κάνεις; Ναι. Ένα μέρος της είναι στο ράφι. Btw Thanks boys Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 14, 2012 #2464 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Γραφειο στο Φοιτητοσπιτο Εντυπωσιακο κ ζεστο. Το ματι μου επεσε πανω στο προγραμμα της εξεταστικης. Μετα ειδα το ''Engineer wannabe'' κ ανατριχιασα συναδελφικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιούνιος 14, 2012 #2465 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Πολυ ωραίο [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION]! Μετα απο κάποιες τροποποιήσεις το δικό μου και της γυναίκας μαζί [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] Μια λεπτομερια απο την σημερινη άφιξη Zowie EC1 eVo black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Ιούνιος 15, 2012 #2466 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Ιδού και το δικό μου απαλλαγμένο πια από στάχτες... Ικεα γραφείο φορ δε γουίν. έχω το ίδιο αλλά με την προέκταση και άλλα πόδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Ιούνιος 15, 2012 #2467 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 @ angel_f Καταπληκτικό!Ακριβώς ίδια φάση και σε μένα, στον ίδιο χώρο τα 2 γραφεία (δικό μου και της γυναίκας), και κατά το ίδιο ποσοστό "ριγμένη" όσον αφορά τον χώρο που πιάνουν τα δικά της πράγματα..Ερώτηση: ο ενισχυτής στα ηχεία του υπολογιστή ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Ιούνιος 15, 2012 #2468 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Μετα απο κάποιες τροποποιήσεις το δικό μου και της γυναίκας μαζί Tσκ τσκ τσκ... Καλά ρε, μεγάλο γραφείο και προεδρική καρέκλα και η γυναίκα στη γωνία με απλή καρεκλίτσα; Ουυυυυυυυ Πέρα απ' την πλάκα, πολύ ωραίος ο χώρος σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 15, 2012 #2469 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 (edited) Πραγματικά κάποιους σας ζηλεύω. Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να φτιάξω το γραφείο μου όπως το θέλω.[MENTION=11618]GeoZ[/MENTION] η βάση του γραφείου είναι αυτή? http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33219Με ενδιαφέρει για να καταλάβω το μέγεθος Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 15, 2012 από swatoner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Ιούνιος 15, 2012 #2470 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Καταπληκτικό!!!. Εσύ ή όποιος άλλος γνωρίζει πόσο πάει το γραφείο και αν υπάρχουν συγκεκριμένα link από ικέα ? Και επειδή έχουμε και θέμα χώρου τις διαστάσεις αν γίνετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gzar Ιούνιος 15, 2012 #2471 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Πραγματικά κάποιους σας ζηλεύω. Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να φτιάξω το γραφείο μου όπως το θέλω.[MENTION=11618]GeoZ[/MENTION] η βάση του γραφείου είναι αυτή? ΙΚΕΑ ΕλλάδαΜε ενδιαφέρει για να καταλάβω το μέγεθοςναι αυτή είναι.... Το καλό είναι ότι στα πόδια του δένει και ολόκληρος σκελετός μεταλλικός επομένως είναι αρκετά στιβαρό... σκεφτόμουν να βγάλω το "ξύλο" το οποίο μετά από 7 χρόνια δείχνει να ανοίγει από παντού και να βάλω ψημένο - βαμμένο μαύρο τζάμι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 15, 2012 #2472 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 ναι αυτή είναι.... Το καλό είναι ότι στα πόδια του δένει και ολόκληρος σκελετός μεταλλικός επομένως είναι αρκετά στιβαρό... σκεφτόμουν να βγάλω το "ξύλο" το οποίο μετά από 7 χρόνια δείχνει να ανοίγει από παντού και να βάλω ψημένο - βαμμένο μαύρο τζάμι....Βασικά προσπαθώ να το φτιάξω για να δώ κόστος γιατί το ζήλεψα...Και αν κατάλαωα καλά είναιΒάση: ΙΚΕΑ ΕλλάδαΕπιφάνεια: ΙΚΕΑ Ελλάδα2χΠόδια: ΙΚΕΑ ΕλλάδαΚαι λογικά πρέπει να έχει και ένα μονό πόδι πίσω στην γωνία ή ίδιο με τα απο πάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gzar Ιούνιος 15, 2012 #2473 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Βασικά προσπαθώ να το φτιάξω για να δώ κόστος γιατί το ζήλεψα...Και αν κατάλαωα καλά είναιΒάση: ΙΚΕΑ ΕλλάδαΕπιφάνεια: ΙΚΕΑ Ελλάδα2χΠόδια: ΙΚΕΑ ΕλλάδαΚαι λογικά πρέπει να έχει και ένα μονό πόδι πίσω στην γωνία ή ίδιο με τα απο πάνω;σωστά... 3 συνολικά ποδαράκια... βέβαια το mdf είναι mdf και νομίζω όσο και να προσεχθεί κάποια στιγμή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 15, 2012 #2474 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 σωστά... 3 συνολικά ποδαράκια... βέβαια το mdf είναι mdf και νομίζω όσο και να προσεχθεί κάποια στιγμή....Καλά αυτό είναι γνωστό. Άσε όταν θα βγούμε απο ΔΝΤ θα φτιάξω απο τριανταφυλλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Ιούνιος 15, 2012 #2475 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 για αλλαγή μπορείς να βάλλεις και 2 από αυτά ή αυτά ανα βάση για πόδια καθώς και επέκταση στην στενή μεριά Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 15, 2012 #2476 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 για αλλαγή μπορείς να βάλλεις και 2 από αυτά ή αυτά ανα βάση για πόδια καθώς και επέκταση στην στενή μεριάΣτην γωνία πίσω δεν νομίζω να μπαίνει μόνο ένα πόδι απο αυτά δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Ιούνιος 15, 2012 #2477 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 2 ανα βάση, σύνολο 6, το δικο μου βγαίνει 230 με την προέκταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 15, 2012 #2478 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 2 ανα βάση, σύνολο 6, το δικο μου βγαίνει 230 με την προέκταση Δεν ξέρω αν η προέκταση χρειάζεται βάση και πόδι αλλά εμένα βγαίνει λιγότερο χωρίς βάση της προέκτασης. Αλλά και πάλι δεν είναι λίγο το ποσό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 15, 2012 #2479 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 (edited) @GruntGR Μια λεπτομερια απο την σημερινη άφιξη Αυτό δεν ξέρω αν το πήρες για gaming, αλλά είναι ό,τι πρέπει για επεξεργασία φωτογραφιών στο photoshop!! EDIT: Όχι το παντίκι, το άλλο αριστερά. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 15, 2012 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Ιούνιος 15, 2012 #2480 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Δεν ξέρω αν η προέκταση χρειάζεται βάση και πόδι αλλά εμένα βγαίνει λιγότερο χωρίς βάση της προέκτασης. Αλλά και πάλι δεν είναι λίγο το ποσό... Η προέκταση έχει ένα πλαίσιο οπότε είναι 2 (15 και 25 ευρώ)κομμάτια. 190 βγαίνει χωρίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts