javaneze: Οκτώβριος 18, 2011 #2221 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Στην πριζα που ειναι αριστερα απο την πετσετα ψηλα, παρε βαλε ενα πολυμπριζο ρε ανθρωπε με καλωδιο. Τουλαχιστον να κατεβαινει μονο ενα καλωδιο στον τοιχο και ισια κατω. Και πισω απο το κρεβατι ας ειναι μακαροναδα. Η μοκετα τα σπαει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jother74 Οκτώβριος 26, 2011 #2222 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Aυτο ειναι και το δικο μου..... Οι εικονες ειναι απο iphone...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 26, 2011 #2223 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Aυτο ειναι και το δικο μου.....Οι εικονες ειναι απο iphone......Πολύ με αρέσει το μπλέ φως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argiris3 Οκτώβριος 27, 2011 #2224 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Επειδη καιεμενα μαρεσε δεν μας λες με τι το εκανες και απο που το πηρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Οκτώβριος 27, 2011 #2225 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 κρυφος φωτισμος ε??πολυ ωραιο γραφειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jother74 Οκτώβριος 27, 2011 #2226 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Ευχαριστω παιδια κ σορρυ που δεν μπορεσα να απαντησω πιο γρηγορα αλλα τωρα γυρισα απο την δουλεια...Οσο για τα φωτακια λογω δουλειας(ηλεκτρολογος μηχανικος),τα εφτιαξα μονος μου.Δεν ειναι τιποτα δυσκολο(αν πιανουν τα χερια και λιγο τα βασικα απο συνδεσμολογια απλου διακοπτη) ,χρησιμοποιησα δυο σποτακια εσωτερικου χωρου που να εχουν βαση απο κατω για να μπορουν να στηριχτουν στο γραφειο,led λαμπες μπλε χρωματος,λιγο καλωδιο και ενα διακοπτακι ενδιαμεσο για να το αναβω κ να το σβηνω.Το διακοπτακι το εχω δεξια κατω απο το γραφειο(αν διακρινεται στην φωτο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μ@rk Νοέμβριος 3, 2011 #2227 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 3, 2011 #2228 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 ωραίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 4, 2011 #2229 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 Πολύ όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Νοέμβριος 5, 2011 #2230 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 M@rk πολύ ωραίο το γραφείο σου.Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες σε παρακαλώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2011 #2231 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 M@rk, δώσε λεπτομέρειες - από που, πόσο, διαστάσεις, μεταλικό?, τα πτυσσόμενα στα πλαϊνά είναι στο πακέτο ή δικές σου πατέντες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 5, 2011 #2232 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Όντως για πες μας. Και ενώ έχεις συσκευές στο γραφείο σου με τις προεκτάσεις στο πλάϊ ειναι πολύ μαζεμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 5, 2011 #2233 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 ikea jerker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Νοέμβριος 5, 2011 #2234 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Πω τελειο το γραφειο αυτο το θελω και εγω!!! :dance3: Πολυ ωραιο Μαρκ :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2011 #2235 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 πηγα ικεα gr αλλά δε βλέπω τιποτις.... εδιτ¨από ονομα παντως αστα να πανε... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2011 #2236 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 (edited) Αν κατάλαβα καλά....Modular Desks - IKEA's JERKER is Undisputed King » IKEA FANS | THE IKEA Fan Communityδεν πρόκειται να το βρούμε πουθενά! Μιλάμε ότι υπάρχουν tribute sites για αυτό το γραφείο. Στο ikea.gr υπάρχει το (αδιάφορο) fredrik, και καλά σε παρόμοια λογική. Το jerker σταμάτησε το 2007 απότι λένε. Ελβετικός σουγιάς των γραφείων. Με 5-6 πτυσσόμενα θα "σπέρνει"! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2011 από neuromancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μ@rk Νοέμβριος 5, 2011 #2237 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Λοιπόν παιδι'α το γραφείο το είχα πάρει το 2005 απο το ΙΚΕΑ (όπως είπατε). Είναι (νομίζω) από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει:clap: Είναι πολύ βολικό,όμορφο και εργονομικό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Νοέμβριος 5, 2011 #2238 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 ιδέα: θα μπορούσες το pc να το βάλεις εξωτερικά του ποδιού του γραφείου έτσι ώστε να κρύψεις τα καλώδια και να αποκτήσεις μεγαλύτερη άνεση στα πόδια σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Νοέμβριος 5, 2011 #2239 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Αστέρι το Carbide Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 5, 2011 #2240 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 ιδέα: θα μπορούσες το pc να το βάλεις εξωτερικά του ποδιού του γραφείου έτσι ώστε να κρύψεις τα καλώδια και να αποκτήσεις μεγαλύτερη άνεση στα πόδια σου..Έχω παρόμοια διάταξη, ιδιοκατασκευή με στοιχεία neoset. Έχω βάλει ένα συρτάρι κάτω από εκεί που το jerker έχει την πάνω οριζόντια τάβλα και 2 πλάτες, μια τάβλα-πλάτη πίσω από την οθόνη και μία κάτω από το γραφείο. Πίσω από τη δεύτερη περνάει ένας σκασμός καλώδια τα οποία δεν φαίνονται καθόλου από εμπρός. Συγκριτικά, το μόνο αδύνατο σημείο του jerker είναι το ότι είναι γυμνό, δεν έχει επιφάνειες να κρύψεις πράγματα. Από κατασκευής όμως βλέπω ότι βοηθάει να "χτίσεις" πάνω του και δίνει και μεγάλη επιφάνεια γραφείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts