Jump to content



Δείξτε το γραφείο σας!


dubber

Recommended Posts

Στην πριζα που ειναι αριστερα απο την πετσετα ψηλα, παρε βαλε ενα πολυμπριζο ρε ανθρωπε με καλωδιο. Τουλαχιστον να κατεβαινει μονο ενα καλωδιο στον τοιχο και ισια κατω.

Και πισω απο το κρεβατι ας ειναι μακαροναδα.

Η μοκετα τα σπαει! :T:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ευχαριστω παιδια κ σορρυ που δεν μπορεσα να απαντησω πιο γρηγορα αλλα τωρα γυρισα απο την δουλεια...

Οσο για τα φωτακια λογω δουλειας(ηλεκτρολογος μηχανικος),τα εφτιαξα μονος μου.Δεν ειναι τιποτα δυσκολο(αν πιανουν τα χερια και λιγο τα βασικα απο συνδεσμολογια απλου διακοπτη) ,χρησιμοποιησα δυο σποτακια εσωτερικου χωρου που να εχουν βαση απο κατω για να μπορουν να στηριχτουν στο γραφειο,led λαμπες μπλε χρωματος,λιγο καλωδιο και ενα διακοπτακι ενδιαμεσο για να το αναβω κ να το σβηνω.Το διακοπτακι το εχω δεξια κατω απο το γραφειο(αν διακρινεται στην φωτο).

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά....

Modular Desks - IKEA's JERKER is Undisputed King » IKEA FANS | THE IKEA Fan Community

δεν πρόκειται να το βρούμε πουθενά! Μιλάμε ότι υπάρχουν tribute sites για αυτό το γραφείο. Στο ikea.gr υπάρχει το (αδιάφορο) fredrik, και καλά σε παρόμοια λογική. Το jerker σταμάτησε το 2007 απότι λένε.

Ελβετικός σουγιάς των γραφείων. Με 5-6 πτυσσόμενα θα "σπέρνει"!

Έγινε επεξεργασία από neuromancer
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παιδι'α το γραφείο το είχα πάρει το 2005 απο το ΙΚΕΑ (όπως είπατε). Είναι (νομίζω) από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει:clap: Είναι πολύ βολικό,όμορφο και εργονομικό!!

DSC_2463.jpg

DSC_2464.jpg

DSC_2465.jpg

Link to comment
Share on other sites

ιδέα: θα μπορούσες το pc να το βάλεις εξωτερικά του ποδιού του γραφείου έτσι ώστε να κρύψεις τα καλώδια και να αποκτήσεις μεγαλύτερη άνεση στα πόδια σου..

Έχω παρόμοια διάταξη, ιδιοκατασκευή με στοιχεία neoset. Έχω βάλει ένα συρτάρι κάτω από εκεί που το jerker έχει την πάνω οριζόντια τάβλα και 2 πλάτες, μια τάβλα-πλάτη πίσω από την οθόνη και μία κάτω από το γραφείο. Πίσω από τη δεύτερη περνάει ένας σκασμός καλώδια τα οποία δεν φαίνονται καθόλου από εμπρός.

Συγκριτικά, το μόνο αδύνατο σημείο του jerker είναι το ότι είναι γυμνό, δεν έχει επιφάνειες να κρύψεις πράγματα. Από κατασκευής όμως βλέπω ότι βοηθάει να "χτίσεις" πάνω του και δίνει και μεγάλη επιφάνεια γραφείου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.