uNick Ιούλιος 31, 2011 #2101 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 η δεύτερη εικόνα λέει κάτι σημαντικό που το ξέρουνε μόνο λίγοι χαρτι υγειας χωρις καθαριστικο εεε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 31, 2011 #2102 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Ναι, κάθομαι αριστερά ακοθμπάω το αριστερό χέρι μέχρι τον αγκώνα στο γραφείο και αράζω (έτι κι αλλιώς στο mouse όταν παίζω δεν προλαβαίνει να ακοθμπήσει καρπός και χέρι στο τραπέζι) :smoke: και ειναι τωρα αυτο σωστο/ανατομικο/εργονομικο/πρακτικο/ΥΓΙΕΙΝΟ/whateva..? Νομιζω πως πρεπει να αναθεωρησεις και να μην κοιτας στο πλαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Ιούλιος 31, 2011 #2103 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 χαρτι υγειας χωρις καθαριστικο εεε?? όχι ο κάθε σοβαρός gamer έχει ένα το χέρι του σημαδεύει με τον (αριστερό ή δεξιό δεν θυμάμαι καλά) αντίχειρα η αγγόνα κάτι τέτοιο είναι πάντως, το χαρτί και ξέρω γω...φέρνει τύχη! προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει μιας και είμαι full of luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Αύγουστος 1, 2011 #2104 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2011 Ορίστε και εγώ. Ξέμειναν κάτι κατσαβίδια πάνω στο γραφείο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Αύγουστος 3, 2011 #2105 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 μην με δελεάζετε να φτιάξω την γωνιά μου τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Αύγουστος 3, 2011 #2106 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Να και το δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Αύγουστος 20, 2011 #2107 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 να και από εμένα ένα update Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 21, 2011 #2108 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Να και το δικό μου. Η γυναίκα μου βέβαια το αποκαλεί μπ@υρδέλο αλλά πού ξέρει τώρα εκείνη ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 21, 2011 #2109 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Να και το δικό μου. Η γυναίκα μου βέβαια το αποκαλεί μπ@υρδέλο αλλά πού ξέρει τώρα εκείνη ;;; H αλήθεια ειναι οτι ενας σχετικός χαμός γίνεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Αύγουστος 21, 2011 #2110 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Συμφωνώ και εγώ dpolal!!!!Δεν ξέρουν οι γυναίκες!!!!!:mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 21, 2011 #2111 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 μπα σε ταξη τα βλεπω εγω τα corsair σε τι mode τρεχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Αύγουστος 21, 2011 #2112 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 μπα σε ταξη τα βλεπω εγω τα corsair σε τι mode τρεχουν? Wife διάταξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 21, 2011 #2113 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Να και το δικό μου. Η γυναίκα μου βέβαια το αποκαλεί μπ@υρδέλο αλλά πού ξέρει τώρα εκείνη ;;; Αυτά τα άσπρα κάνουν καλό ταίριασμα για "αυτοκρατορικό" modding. Έγω "είμαι" με τη γυναίκα σου πάντως. Εκείνα τα σαπάκια κάτω δεξιά πρέπει να τα ξεφωρτωθείς ASAP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 21, 2011 #2114 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Επειδη εγινε λογος για καρεκλα υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που να εχει δοκιμασει αυτην?? Διευθυντικό κάθισμα εργασίας KOSMO, με μηχανισμό Relax και βάση χρωμίου, σε μαύρο δέρμα Δεν καιγομαι αμεσα για καρεκλα αυτην την στιγμη αλλα αν αξιζει η εκπτωση την κανει καλη ευκαιρια. Αν δεν την φορτώνεις με πάνω από 120 κιλά (μόνος ή με παρέα ) θα βγάλει πολλά χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Αύγουστος 21, 2011 #2115 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 αλλά πού ξέρει τώρα εκείνη ;;; Δεν ξέρουν οι γυναίκες!!!!!:mobile1: Άμα εμφανιστεί η karmen τη βαψατε!:hehe::hehe: Wife διάταξη Διότι ως γνωστόν το 600Τ White έχει πολύ καλό W.A.F. (Wife Acceptance Factor)! Κλεμένη ατακα: Ευτυχώς που το WAF (Wife Acceptance Factor) που διαθέτει το κουτί είναι μεγάλο κυρίως λόγο του χρώματος του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 21, 2011 #2116 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 (edited) Αν δεν την φορτώνεις με πάνω από 120 κιλά (μόνος ή με παρέα ) θα βγάλει πολλά χρόνια. 110 ειμαι...την εχει η sato στο estore 390 απο 600 ευρω με εκπτωση.Που ειναι τζαμπα αν κοιταξει κανεις τιμες απο τις υπολοιπες καρεκλες http://www.pro-stuhl.de/index.php/cat/c25_SATO-Office.html .Επισης Ψαχνω να βρω και μια που ειχα δει σε ενα ορθοπεδικο γραφειο, φαινοτανε σουπερ εργονομικη η πλατη πισω ηταν χωρισμενη σε 2 τμηματα και ειχε προσκεφαλο χωριστο, εχεις κανεις καμια ιδεα ποια μπορει να ειναι??Μου ειπανε οτι οι διευθυντικες δεν κανουνε για πολυωρη χρηση αν θελω κατι τετοιο να κοιταξω για hm aeron στυλ, sato κοντεσα κτλ... http://www.pro-stuhl.de/product_info.php/info/p228_SATO-Contessa-20-MFA-Drehstuhl.html Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2011 από amartolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 21, 2011 #2117 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 110 ειμαι...την εχει η sato στο estore 390 απο 600 ευρω με εκπτωση.Την εχεις???Ψαχνω να βρω και μια που ειχα δει σε ενα ορθοπεδικο γραφειο, φαινοτανε σουπερ ανατομικη η πλατη πισω ηταν χωρισμενη σε 2 τμηματα και ειχε προσκεφαλο χωριστο, εχεις κανεις καμια ιδεα ποια μπορει να ειναι??Μου ειπανε οτι οι διευθυντικες δεν κανουνε για πολυωρη χρηση αν θελω κατι τετοιο να κοιταξω για hm aeron στυλ, sato κοντεσα κτλ...ImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 21, 2011 #2118 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 BTW, από σχετικά καταστήματα σε Λάρισα (μιας και είσαι Λαρισαίος) τι παίζει? Δεν έχω δει και κανένα, όσο γύρισα τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 21, 2011 #2119 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Στα μαγαζια που εχουνε επιπλα γραφειου εκτος απο sato και dromeas δεν παιζει τιποτα σπουδαιο και επωνυμο, ασε που μπορει να σου πλασαρουνε ανετα καρεκλα κατηγοριας ikea 3 φορες πανω σε τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 28, 2011 #2120 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Αν δεν την φορτώνεις με πάνω από 120 κιλά (μόνος ή με παρέα ) θα βγάλει πολλά χρόνια. Στα μαγαζια που εχουνε επιπλα γραφειου εκτος απο sato και dromeas δεν παιζει τιποτα σπουδαιο και επωνυμο, ασε που μπορει να σου πλασαρουνε ανετα καρεκλα κατηγοριας ikea 3 φορες πανω σε τιμη. Πηρα στην sato και μου ειπανε 1500 ευρω το καταστημα θεσσαλονικης και 1750 το καταστημα Λαρισας. Στο εξωτερικο η contessa εχει 1000 max .Οι ελληνες εχουνε το μαρουλι....Στο ebay κυκλοφορουνε herman miller αερον καινουργιες με 700-800 ευρω.Μας δουλευει μου φαινεται η sato.... Μαλλον θα παρω αυτην.,,..επωνυμη με πολυ καλες κριτικες.... 450 με mesh και 490 ολο δερμα μαζι με τα μεταφορικα.Θα αποσταλει απο Αγγλια επομενως δεν υπαρχει φοβος τελωνειου.... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=f80G5YGB6E8&feature=related]Ergohuman Ergonomic Office Chair - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts