paynemax Ιούλιος 28, 2011 #2081 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2011 EPSON PX800FW πρέπει να είναι.....κοντα επεσες , ειναι ο 810. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Ιούλιος 30, 2011 #2082 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 (edited) ..και το HTPC Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 31, 2011 από gregorisvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Ιούλιος 30, 2011 #2083 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 ..και το HTPC ΩΡΑΙΑ "ΦΕΤΑ" ! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούλιος 30, 2011 #2084 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 (edited) το γραφέιο μου στα πιο τακτοποιημένα του! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 30, 2011 από Gorbi_gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Ιούλιος 30, 2011 #2085 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 τασάκι πρέπει να αλλάξεις μόνο ολα τα άλλα super:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 30, 2011 #2086 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 Επιτελους. Γραφειο με φραπε μισοτελειωμενο και τασακι.ΥΓ. Οχι τιποτε αλλο, αλλα τωρα τελευταια πολλα γραφεια συμμαζεμενα εχω δει κ αγχωνομαι... Bring the ''Traditional TaSaKi'' and '' unfinished Frape'' back to where they belong. :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 30, 2011 #2087 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 το γραφέιο μου στα πιο τακτοποιημένα του!.....εσυ καθεσαι αριστερα και κοιταζεις δεξια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 30, 2011 #2088 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 Έλα για να μην κλαίγονται οι τσαπατσούληδες, ακόμα και εσείς είστε καλύτερα από το παρακάτω Ιδού, ο πάγκος εργασίας μου: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούλιος 30, 2011 #2089 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 παγκο εργασιας θα λεω απο δω και περα το γραφειο μου γιατι και μενα καπως ετσι ειναι!!!!!!!!τα παπουτσια ειναι ολο δε μανει φλαουερς!!!!!!:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drtzekos Ιούλιος 30, 2011 #2090 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 Σε μέτρια προς κακή κατάσταση, το τραπέζι με τα 2 πίσω pc είναι προσωρινό (μόνο για λανάκια).. δεν είναι μονίμως έτσι το σαλονάκι μου :computer: Το ραφάκι πάντως πάνω βολεύει πολύ, και για έλεγχο του pc, και για μείωση σκόνης-καλωδίων και αύξηση χώρου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 30, 2011 #2091 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 παγκο εργασιας θα λεω απο δω και περα το γραφειο μου γιατι και μενα καπως ετσι ειναι!!!!!!!!τα παπουτσια ειναι ολο δε μανει φλαουερς!!!!!!:P all the money είναι το κακτάκι πάνω απο την οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Ιούλιος 30, 2011 #2092 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 εσυ καθεσαι αριστερα και κοιταζεις δεξια? Ναι, κάθομαι αριστερά ακοθμπάω το αριστερό χέρι μέχρι τον αγκώνα στο γραφείο και αράζω (έτι κι αλλιώς στο mouse όταν παίζω δεν προλαβαίνει να ακοθμπήσει καρπός και χέρι στο τραπέζι) :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιούλιος 30, 2011 #2093 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 Σε μέτρια προς κακή κατάσταση, το τραπέζι με τα 2 πίσω pc είναι προσωρινό (μόνο για λανάκια).. δεν είναι μονίμως έτσι το σαλονάκι μου :computer:Το ραφάκι πάντως πάνω βολεύει πολύ, και για έλεγχο του pc, και για μείωση σκόνης-καλωδίων και αύξηση χώρου..το χαρτί υγείας όλα τα λεφτά. για όλες τις δουλειές. χέσιμο ,παίξιμο,αχαχαχαχ θεός:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 30, 2011 #2094 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 Μία φοβερής ποιότητας φωτό από το blade...βαριέμαι να βγάζω την κάμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 30, 2011 #2095 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 Ωραίο καπνό φουμάρεις!!!:smoke:Ο αναπτήρας είναι ροζ;;; BIC;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιούλιος 31, 2011 #2096 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 all the money είναι το κακτάκι πάνω απο την οθόνη. Γι αυτό δεν αγοράζει flat monitor. Δεν θα έχει που να βάλει το κακτάκι μετά... χαχααχα (Εγώ δεν βάζω καν φωτό...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 31, 2011 #2097 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 παγκο εργασιας θα λεω απο δω και περα το γραφειο μου γιατι και μενα καπως ετσι ειναι!!!!!!!!τα παπουτσια ειναι ολο δε μανει φλαουερς!!!!!!:P Πάγκο εργασίας δικέ μου φίλε, φίλε Παναγιώτη ( πρέπει να βελτιώσεις το Daiquiri σου ) έχεις το δικαίωμα να τον αποκαλείς μόνο αν εργάζεσαι σε αυτόν ( reviews / extreme oc / pc modding / etc ). Οπότε εσύ έχεις μόνο γραφείο Γι αυτό δεν αγοράζει flat monitor. Δεν θα έχει που να βάλει το κακτάκι μετά... χαχααχα (Εγώ δεν βάζω καν φωτό...) Εννοείται! Μόνο σε CRT κάθεται ο Μήτσος. Ακόμα και στο ψιλοχοντρό Dell U2711 που έχω στο movies/gaming rig δεν στέκεται πάνω Πέραν της πλάκας, το καλό το CRT είναι all the money, χρειάζεται standard για μετρήσεις για VGA reviews σε πολύ μεγάλες αναλύσεις 25xx-15xx + συν ότι ακόμα τα χρώματα των CRT είναι κάτι έτη φωτός καλύτερα των LCD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Ιούλιος 31, 2011 #2098 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Σε μέτρια προς κακή κατάσταση, το τραπέζι με τα 2 πίσω pc είναι προσωρινό (μόνο για λανάκια).. δεν είναι μονίμως έτσι το σαλονάκι μου :computer:Το ραφάκι πάντως πάνω βολεύει πολύ, και για έλεγχο του pc, και για μείωση σκόνης-καλωδίων και αύξηση χώρου.. η δεύτερη εικόνα λέει κάτι σημαντικό που το ξέρουνε μόνο λίγοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Ιούλιος 31, 2011 #2099 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Έλα για να μην κλαίγονται οι τσαπατσούληδες, ακόμα και εσείς είστε καλύτερα από το παρακάτω Ιδού, ο πάγκος εργασίας μου: Nα υποθεσω οτι τραβηξες την φωτογραφια ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ? ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 31, 2011 #2100 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Nope, φορούσα άλλα παπούτσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts