Jump to content

Recommended Posts

(edited)

το γραφέιο μου στα πιο τακτοποιημένα του!

6214-to-a-desk-far-far-awayto-a-desk-far-far-away-6214.jpg

6215-a-little-far

a-little-far-6215.jpg

close-and-personal-6216.jpg

6216-close-and-personal

Έγινε επεξεργασία από Gorbi_gr

Επιτελους. Γραφειο με φραπε μισοτελειωμενο και τασακι.

ΥΓ. Οχι τιποτε αλλο, αλλα τωρα τελευταια πολλα γραφεια συμμαζεμενα εχω δει κ αγχωνομαι... Bring the ''Traditional TaSaKi'' and '' unfinished Frape'' back to where they belong. :smoke:

Gorbi_gr έγραψε:
το γραφέιο μου στα πιο τακτοποιημένα του!

.....

εσυ καθεσαι αριστερα και κοιταζεις δεξια?

Έλα για να μην κλαίγονται οι τσαπατσούληδες, ακόμα και εσείς είστε καλύτερα από το παρακάτω :D

Ιδού, ο πάγκος εργασίας μου:

benchue5u.jpg

παγκο εργασιας θα λεω απο δω και περα το γραφειο μου γιατι και μενα καπως ετσι ειναι!!!!!!!!τα παπουτσια ειναι ολο δε μανει φλαουερς!!!!!!:p:P

Σε μέτρια προς κακή κατάσταση, το τραπέζι με τα 2 πίσω pc είναι προσωρινό (μόνο για λανάκια).. δεν είναι μονίμως έτσι το σαλονάκι μου :computer:

Το ραφάκι πάντως πάνω βολεύει πολύ, και για έλεγχο του pc, και για μείωση σκόνης-καλωδίων και αύξηση χώρου..

post-16865-1416075389,0565_thumb.jpg

post-16865-1416075389,2509_thumb.jpg

post-16865-1416075389,5149_thumb.jpg

panos444 έγραψε:
παγκο εργασιας θα λεω απο δω και περα το γραφειο μου γιατι και μενα καπως ετσι ειναι!!!!!!!!τα παπουτσια ειναι ολο δε μανει φλαουερς!!!!!!:p:P

all the money είναι το κακτάκι πάνω απο την οθόνη. :p

gaig έγραψε:
εσυ καθεσαι αριστερα και κοιταζεις δεξια?

Ναι, κάθομαι αριστερά ακοθμπάω το αριστερό χέρι μέχρι τον αγκώνα :) στο γραφείο και αράζω (έτι κι αλλιώς στο mouse όταν παίζω δεν προλαβαίνει να ακοθμπήσει καρπός και χέρι στο τραπέζι) :smoke:

Drtzekos έγραψε:
Σε μέτρια προς κακή κατάσταση, το τραπέζι με τα 2 πίσω pc είναι προσωρινό (μόνο για λανάκια).. δεν είναι μονίμως έτσι το σαλονάκι μου :computer:

Το ραφάκι πάντως πάνω βολεύει πολύ, και για έλεγχο του pc, και για μείωση σκόνης-καλωδίων και αύξηση χώρου..

το χαρτί υγείας όλα τα λεφτά. για όλες τις δουλειές. χέσιμο ,παίξιμο,αχαχαχαχ θεός:clap:

Gregorypeg1000 έγραψε:
all the money είναι το κακτάκι πάνω απο την οθόνη. :p

Γι αυτό δεν αγοράζει flat monitor. Δεν θα έχει που να βάλει το κακτάκι μετά... χαχααχα (Εγώ δεν βάζω καν φωτό...)

panos444 έγραψε:

Πάγκο εργασίας δικέ μου φίλε, φίλε Παναγιώτη ( πρέπει να βελτιώσεις το Daiquiri σου ) έχεις το δικαίωμα να τον αποκαλείς μόνο αν εργάζεσαι σε αυτόν ( reviews / extreme oc / pc modding / etc ).

Οπότε εσύ έχεις μόνο γραφείο :p

koshal έγραψε:
Γι αυτό δεν αγοράζει flat monitor. Δεν θα έχει που να βάλει το κακτάκι μετά... χαχααχα (Εγώ δεν βάζω καν φωτό...)

Εννοείται!

Μόνο σε CRT κάθεται ο Μήτσος.

Ακόμα και στο ψιλοχοντρό Dell U2711 που έχω στο movies/gaming rig δεν στέκεται πάνω :p

Πέραν της πλάκας, το καλό το CRT είναι all the money, χρειάζεται standard για μετρήσεις για VGA reviews σε πολύ μεγάλες αναλύσεις 25xx-15xx + συν ότι ακόμα τα χρώματα των CRT είναι κάτι έτη φωτός καλύτερα των LCD.

Drtzekos έγραψε:

η δεύτερη εικόνα λέει κάτι σημαντικό που το ξέρουνε μόνο λίγοι :D

billpeppas έγραψε:
Έλα για να μην κλαίγονται οι τσαπατσούληδες, ακόμα και εσείς είστε καλύτερα από το παρακάτω :D

Ιδού, ο πάγκος εργασίας μου:

benchue5u.jpg

Nα υποθεσω οτι τραβηξες την φωτογραφια ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ? ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ