jackess Ιούλιος 23, 2011 #2061 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2011 βγαζει και λαμπα η μηλου? Για στειλε λινκ να δουμε! με ειρονία το είπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Ιούλιος 23, 2011 #2062 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2011 [MENTION=4484]ganastasiou[/MENTION] το πληκτρολόγιο είναι το Microsoft sidewinder x6, αυτο που με έχει βολεψει πάρα πολύ στα παιχνίδια είναι το αποσπώμενο numpad!! Δεν με έχει ενοχλήσει το μέγεθος της οθόνης μιας και δεν βλέπω καθόλου ταινίες στο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Ιούλιος 24, 2011 #2063 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 Καλημερα , εδω ειμαι και εγω , ο ξεχωριστος προσωπικος μου χωρος μακρια απο παιδια και γυναικα FREEEEDOM ! ! ! Δεν εχει πειραχτει ουτε μαζευτει τιποτα ειναι οπως παντα ΜΠ......... και ετσι μου αρεσει ! ! ! ! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Ιούλιος 24, 2011 #2064 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 ωραίος φίλε!! ιδικά αυτό το 600t white είναι πολύ ωραία κουτάκι!! καλά τώρα, ότι είναι μακρυά από γυναίκα και παιδιά freedom λέγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Ιούλιος 24, 2011 #2065 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 ωραίος φίλε!! ιδικά αυτό το 600t white είναι πολύ ωραία κουτάκι!! καλά τώρα, ότι είναι μακρυά από γυναίκα και παιδιά freedom λέγεται Πραγματικα , αν και εχουν περασει κουτια και κουτια(ολα FULL) απο τα χερια μου το συγκεκριμενο που δεν ειναι και full ειναι μακραν το καλυτερο , εχει την καλυτερο design και την καλυτερη εσωτερικη διαταξη χωρου που εχω δει σε κουτι.(παντα με αυτα που εχω δει εγω) αυτο ειχα..... Ενα μειονεκτημα του εχω βρει μονο δεν ειναι αποσπομενο το συστημα M/B κτλ οπως ηταν στο CM. πραγμα που με βολευε ιδιαιτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 24, 2011 #2066 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 Καλημερα ,εδω ειμαι και εγω , ο ξεχωριστος προσωπικος μου χωρος μακρια απο παιδια και γυναικα FREEEEDOM ! ! ! Δεν εχει πειραχτει ουτε μαζευτει τιποτα ειναι οπως παντα ΜΠ......... και ετσι μου αρεσει ! ! ! ! :clap: Αν και κανει λιγο για βαζελοφωλια, ωραιος χωρος!Θα προτιμουσα βεβαια να ηταν ιδιες ολες οι οθονες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Ιούλιος 24, 2011 #2067 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 Αν και κανει λιγο για βαζελοφωλια, ωραιος χωρος!Θα προτιμουσα βεβαια να ηταν ιδιες ολες οι οθονες!αυτο που βλεπεις τωρα ως normal δωματιο ηταν αποθηκη , εκανα μια εβδομαδα να τα πεταξω ολα (βαρια σαβουρα) απο τον 4ο και χωρις ασανσερ.Μου στοιχισε 700€ γραφεια , βαψιματα στοκαρισματα , ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις. Το project εχει ως εξης ......να μπει 3η 27" , καθως επισης απεναντι απο τους 2 τοιχους δεξια και αριστερα οπως βλεπεις την φωτογραφια θα μπει καναπες/κρεβατι και μια 37-42" που θα συνδεθει με το PC (οταν βαλω SLI)Αυτη την στιγμη δεν παιζουν αλλα φραγκα οποτε χαλαρωνουμε και με την πρωτη ευκαιρια συνεχιζουμε.Η γυναικα μου ειναι βαζελος , αρρωστη , γηπεδο και τα σχετικα.Ουδεμια σχεση εχω εγω με αυτα τα πραγματα , ειναι του ΔΙΑΒΟΛΟΥ ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 24, 2011 #2068 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 έχω και γω ένα karamajor update να δείξω αλλά επειδή περιμένω κάποια πράγματα (παραγγελίες μέσω Αυγούστου πάνε για Σεπτέμβρη μεριά ) θα περιμένω...:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιούλιος 24, 2011 #2069 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 και καλά το γραφείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KryosRevenge Ιούλιος 24, 2011 #2070 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 και καλά το γραφείοΤο G700 για gaming (ασύρματο κυρίως) τι λέει..?Σε wired νιώθεις το καλώδιο ενώ παίζεις..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 24, 2011 #2071 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 και καλά το γραφείοΒλεπεις απο τετοια αποσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KryosRevenge Ιούλιος 24, 2011 #2072 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 Βλεπεις απο τετοια αποσταση? Με κυάλια,ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 24, 2011 #2073 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 Ουδεμια σχεση εχω εγω με αυτα τα πραγματα , ειναι του ΔΙΑΒΟΛΟΥ ! ! ! ναι καλα, σε πιστεψαμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιούλιος 24, 2011 #2074 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 Το G700 για gaming (ασύρματο κυρίως) τι λέει..?Σε wired νιώθεις το καλώδιο ενώ παίζεις..?μια χαρά . πολύ καλό mouse. αν βάλω το καλώδιο το καταλαβαίνω λίγο γιατί είναι στον αέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιούλιος 24, 2011 #2075 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 Βλεπεις απο τετοια αποσταση?ρε παιδιά πως δεν βλέπω? ctrl kai + και μεγαλώνει η σελίδα. πλάκα μου κάνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 26, 2011 #2076 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 έχω και γω ένα karamajor update να δείξω αλλά επειδή περιμένω κάποια πράγματα (παραγγελίες μέσω Αυγούστου πάνε για Σεπτέμβρη μεριά ) θα περιμένω...:smoke:δεν κρατήθηκα....http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/idees-gia-monterno-grafeio-vivliothiki-ypologisti-81067.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 26, 2011 #2077 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 Καλημερα ,εδω ειμαι και εγω , ο ξεχωριστος προσωπικος μου χωρος μακρια απο παιδια και γυναικα FREEEEDOM ! ! ! Δεν εχει πειραχτει ουτε μαζευτει τιποτα ειναι οπως παντα ΜΠ......... και ετσι μου αρεσει ! ! ! ! :clap: μου το δανείζεις οτι έχεις σε αυτό το δωμάτιο ? πολύ ωραίο :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyline_IS Ιούλιος 26, 2011 #2078 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 Καλημερα ,εδω ειμαι και εγω , ο ξεχωριστος προσωπικος μου χωρος μακρια απο παιδια και γυναικα FREEEEDOM ! ! ! Δεν εχει πειραχτει ουτε μαζευτει τιποτα ειναι οπως παντα ΜΠ......... και ετσι μου αρεσει ! ! ! ! :clap: Aπιστευτο Pc paynemax.. :clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούλιος 26, 2011 #2079 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2011 το πολυμηχανημα ποιο ειναι??? ^^ πολυ ωραιος χωρος, μακαρι να χα και γω τετοιο. Προς το παρον τσακωνομαστε αν θα δουμε ταινια στο σαλονι η θα παιξω κανα game :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 27, 2011 #2080 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2011 το πολυμηχανημα ποιο ειναι??? ^^:EPSON PX800FW πρέπει να είναι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts