D Ace Φεβρουάριος 11, 2011 #1921 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 η φωτο με τον μπιεμπερ κοπελα ειναι θεικια! χαχαχαχαχαχαχαχαχα! :P:P:P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 12, 2011 #1922 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 συγνωμη για το ΟΤ , αλλα πεστε μου οτι η συγκεκριμενη φωτο ειναι φωτομαγαζο και οχι πραγματικη....δε μπορουν να συμβαινουν αυτα.σωστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Φεβρουάριος 12, 2011 #1923 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Ελεος χαχαχα :dance3:Μια γκραφιτιά χρειάζεται πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Φεβρουάριος 12, 2011 #1924 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι και αληθινη μια γκραφιτια ή ενα ποστερ ενος παιχνιδιου θα εβαζα εγω 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Jaco Φεβρουάριος 13, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #1925 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Μόνο σε πανοραμική χωράει... Έβγαλα και τις καρέκλες και άνοιξα το rack για μόστρα... Uploaded with ImageShack.us 38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 13, 2011 #1926 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 τον σερβερ για που? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 13, 2011 #1927 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Μόνο για τα p0rn τον έχω... ίσα που χωράνε... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Φεβρουάριος 13, 2011 #1928 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 το γραφειο του υπολογιστη εν ωρα bench Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 13, 2011 #1929 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Μόνο για τα p0rn τον έχω... ίσα που χωράνε...Στο επαγγελεσθαι τι απαντείς jaco ?Δεν μπορώ να μην ρωτήσω όσο οφφ και να βγω με αυτά που βλέπωΩΩωωΩΩωω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 13, 2011 #1930 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Και καλά ηλεκτρονικός μηχανικός, αλλά γενικά ότι να' ναι... δεν ξέρω πια, έχω χάσει το μέτρημα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Φεβρουάριος 13, 2011 #1931 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Πολύ ωραίος Jaco ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 13, 2011 #1932 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Μόνο ο Neph το είχε δει όσο ήταν γιαπί ακόμα... η οικοδομή είναι καινούργια οπότε είχα χώρο να κάνω ότι θέλω, ο χρόνος ήταν λίγος, αλλά τελικά εκτός από το κόλλημα στα σίδερα και το κόψιμο των ξύλων για τα γραφεία, όλα τα άλλα καθόμουν βράδια και ΣΚ για να τα τελειώσω... τώρα μου έχει μείνει το homestudio να τελειώσω, αλλά έχω στερέψει και οικονομικά και από όρεξη/διάθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Φεβρουάριος 13, 2011 #1933 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Jaco, όλα πολύ ωραία και τακτοποιημένα! Φαίνεται ο άνθρωπος με μεράκι...το μεταλλικό stand εργαλείων(για κατσαβίδια κτλ.) το έφτιαξες εσύ; αν όχι από που; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 13, 2011 #1934 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 το μεταλλικό stand εργαλείων(για κατσαβίδια κτλ.) το έφτιαξες εσύ; αν όχι από που;Είναι 3 κομμάτια διάτρητης πλάτης βιδωμένα το ένα δίπλα στο άλλο, όμως στον τοίχο και όχι στο μεταλλικό Π της πλάτης του πάγκου... τα πήρα 10€ το κομμάτι από εδώ... Έψαχνα πολύ καιρό να βρω κάτι τέτοιο, αλλά όλα ήταν πανάκριβα... στην αρχή έψαχνα για έτοιμο πάγκο, αλλά ήταν πολύ ακριβοί όλοι, μετά έφτιαξα δικό μου πάγκο με πολύ λίγα χρήματα και έψαχνα για διάτρητες πλάτες, αλλά πάλι έβλεπα κάτι τιμές~100€ για τις διαστάσεις που ήθελα... τελικά τυχαία έπεσα σε αυτές, οι οποίες τελικά ήταν ότι έπρεπε... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 16, 2011 #1935 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 αληθεια, πώς στερεωνονται τα αντικειμενα πανω στην διατρητη πλατη? Δε βλεπω καλα, σαν tie-wrap φαινονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 16, 2011 #1936 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Μόνο σε πανοραμική χωράει... Έβγαλα και τις καρέκλες και άνοιξα το rack για μόστρα... Είναι λίγο χαμηλό το ταβάνι? Σε πατάρι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 16, 2011 #1937 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 αληθεια, πώς στερεωνονται τα αντικειμενα πανω στην διατρητη πλατη? Δε βλεπω καλα, σαν tie-wrap φαινονται.είναι σκληρά tire-ups που το "κεφάλι" τους είναι περασμένο μέσα στις τρύπες και δεν βγαίνει προς τα έξω και η διάμετρος τους είναι ρυθμισμένη έτσι ώστε να σταματάνε τα εργαλεία στο σημείο που πρέπει και να τραβιούνται εύκολα προς τα έξω... στα πιο βαριά αντικείμενα έχω χρησιμοποιήσει 2.5άρι ηλεκτρολογικό καλώδιο (που μου περίσσεψε από τα ηλεκτρολογικά του κτηρίου), το οποίο είναι εύκαμπτο ώστε να του δώσω σχήμα σαν Λ_/ και αρκετά σκληρό ώστε να κρατήσει το βάρος των αντικειμένων χωρίς να παραμορφώνει...Είναι λίγο χαμηλό το ταβάνι? Σε πατάρι είναι?Όχι, μάλλον ξεγελά η εικόνα... τα γραφεία έχουν ύψος 73εκ και ο πάγκος 80, τα παράθυρα είναι ψηλά περίπου στο 1.60 αν όχι παραπάνω... Το ύψος του rack πχ είναι γύρω στα 1.95-2μ, οπότε πρέπει να είναι κοντά στα 2.60-2.80μ το ταβάνι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 16, 2011 #1938 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 είναι σκληρά tire-ups που το "κεφάλι" τους είναι περασμένο μέσα στις τρύπες και δεν βγαίνει προς τα έξω και η διάμετρος τους είναι ρυθμισμένη έτσι ώστε να σταματάνε τα εργαλεία στο σημείο που πρέπει και να τραβιούνται εύκολα προς τα έξω... στα πιο βαριά αντικείμενα έχω χρησιμοποιήσει 2.5άρι ηλεκτρολογικό καλώδιο (που μου περίσσεψε από τα ηλεκτρολογικά του κτηρίου), το οποίο είναι εύκαμπτο ώστε να του δώσω σχήμα σαν Λ_/ και αρκετά σκληρό ώστε να κρατήσει το βάρος των αντικειμένων χωρίς να παραμορφώνει... πες τα δεματικα καλυτερα! Και σε περιπτωση που κοπει καποιο πρεπει να το ξηλωσεις ολοκληρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksenixtis Φεβρουάριος 16, 2011 #1939 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Ορίστε και το δικό μου παιδιά!!! Το pc πίσω από το λαπτοπ είναι ένα pentium4 στα 2ghz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 16, 2011 #1940 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 τι υπαρχει μεσα στιν βιτρινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts