Jump to content

Recommended Posts

geogeoland έγραψε:
Μια ματιά και στο δικό μου! Έβγαλα το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου, καθώς όλο σχεδόν λειτουργεί ως γραφείο. :)

Καρεκλίτσα από πού ?

Επειδη εγινε λογος για καρεκλα υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που να εχει δοκιμασει αυτην??

http://www.e-sato.gr/Product.aspx?ProductID=149&CategoryID=56

kosmo_667x800.jpg

Δεν καιγομαι αμεσα για καρεκλα αυτην την στιγμη αλλα αν αξιζει η εκπτωση την κανει καλη ευκαιρια.

(edited)
  felix έγραψε:
Καρεκλίτσα από πού ?

Εδώ με πιάνεις αδιάβαστο. Την έχω τόσα χρόνια, που δεν έχω ιδέα απο πού είναι, πρέπει να πήγαινα γυμνάσιο ακόμα όταν τη πήρα, παίζει να μην υπάρχει και η εταιρία πλέον! Η καρέκλα πάντως δεν έχει πάθει ΤΙΠΟΤΑ τόσο καιρό, είναι όπως τη πρώτη μέρα.

Και δε γράφει και τίποτα πάνω για να σε βοηθήσω...

Έγινε επεξεργασία από geogeoland
  PetrosD έγραψε:
Ναι, κλωτσάς και τη σκάλα και μετά θέλοντας και μη, κάθεται πάνω!

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::flag::flag::flag::flag: Μου θυμισες κογιοτ φιλε!

@athens2004: Ο χωρος σου ειναι πολυ ωραιος, πρεπει ομως να κρυψεις τα καλωδια για να γινει τελειος!

Ορίστε και η δική μου μικρή γιάφκα!!!

img2807h.jpg

Επίσης άλλη μια φώτο, ελαφρώς πιο πίσω:

img2811y.jpg

Το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν μια παλιά μικρή αποθήκη, που μετά από αρκετές παρεμβάσεις, μπορεί και φιλοξενεί: ηλεκτρική κουζίνα(βλέπε mobo και gpu ψήσιμο στον φούρνο), πάγκο κουζίνας(βλέπε εργαστήριο και γενικά modding), ψυγείο και κρεβάτι. Με λίγα λόγια, δεν μου λείπει σχεδόν τίποτα:)

• Like 6
  Παράθεση
Βαλε κανα ποστερ στο τοιχο να εισαι gg :T:

Έχεις δίκιο, είναι πολύ ψυχρό και άδειο...

riben1 έγραψε:
Έχεις δίκιο, είναι πολύ ψυχρό και άδειο...

βαλε ενα μεγαλο ποστερ του justin bieber :D:T: