Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 1, 2011 #1861 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 o γάτος όλα τα φράγκα!!σκαλωμένος με τους ανεμηστήρες στο κουτί ή διαβάζει lab? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 2, 2011 #1862 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 ηρθε χτυπησε και εφυγε ο daytime!αχχαχαχααχαεκει που βλεπεις συμμαζεμενα , λιτα ωραια γραφεια , ερχεται πεταει την καταστροφη της σμυρνης χωρις να πει κουβεντα και εξαφανιζεται.και η γατα ; το κερασακι στην τουρτα.μιλαμε εχω λιωσει στο γελιο! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 2, 2011 #1863 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Συγνώμη.. αυτό πάνω από τη σόμπα είναι οινόπνευμα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Φεβρουάριος 2, 2011 #1864 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Απορώ πώς δεν έγινε εκεί μέσα παρανάλωμα του πυρός ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus3bar Φεβρουάριος 2, 2011 #1865 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Imageshack - dscn0410d.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Φεβρουάριος 2, 2011 #1866 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Απορώ πώς δεν έγινε εκεί μέσα παρανάλωμα του πυρός ... Είναι αλογόνου η σόμπα, δεν παίρνει φωτιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 2, 2011 #1867 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Λουκα μην τους ακους.... you're keeping it real! αμα θελαμε στημενα και ψευτικα σκηνικα θα ξεφυλλιζαμε καταλογο ΙΚΕΑ.... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Φεβρουάριος 2, 2011 #1868 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Λουκα μου θυμισες το γραφειο που ειχα πριν πολλα χρονια...:clap: (Και η σομπα αλογονου κουμπωμενη στην καρεκλα). Στο βαθος διακρινεις και την nf7 που σου ειχα πουλησει..:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 2, 2011 #1869 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Εσύ που ακριβώς καθόσουν ; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 2, 2011 #1870 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Και νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω ασυγύριστο γραφείο! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 2, 2011 #1871 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Εμενα εχει επεκταθει και στο υπολλοιπο δωματιο ....!!! χαχαχΤο βραδυ θα ανεβασω φωτο αν προλαβω!!Το πατωμα ειναι ναρκοπεδιο απο βιβλια και χαρτια.Το γραφειο εχει χαρτια απο τσιχλες,σοκολατες,καραμελες,φαρμακα.... :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Φεβρουάριος 3, 2011 #1872 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Είχα ανεβάσει και παλαιότερα αλλά έχουν υπάρξει αλλαγές so.. Κωστακης πολυ ωραιο το γραφειο! τα αμαξια που εχεισ στολισμενα ειναι silvia και skyline??? :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Φεβρουάριος 3, 2011 #1873 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 (edited) Nissan Skyline και Toyota Soarer με Vertex Ridge bodykit :magic: Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2011 από Κωστάκης Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Φεβρουάριος 3, 2011 #1874 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 :man_in_love::man_in_love::man_in_love: τα αυτοκολλητα στο soarer ειναι ιδια με αυτα που εχει στο grid η μου φενεται? απο που τα πηρες αληθεια? γιατι εχω μια μικρη, τοση δα --> <-- πορωση με τα αμαξια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Φεβρουάριος 4, 2011 #1875 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Αχαχαχαχα! Ελιωσα στα γελια με το που ειδα τις απαντησεις! @Gregorypeg1000 : Η γατα (θηλυκια 6 μηνων) βασικα βλεπει το λαμπακι του flash πριν παρω photo) Ο γατος (αδερφος) κοιμοταν στο κρεβατι! @Gomar : Αχαχαχα! Glad you liked it dude! @DJD : Ναι οινοπνευμα ... για να καθαριζω λιγο πολυ τα παντα! @Astakos : Ωραια μητρικη μαν ... και γω με την σειρα μου την εδωσα πριν χρονια σε ενα παιδι που την λειτουργει ως σημερα. Σκυλι ... @Κοπρίτης : Εσυ dude με νιωθεις ΣΙΓΟΥΡΑ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 4, 2011 #1876 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Είμαστε το άλλο άκρο... Εμένα είναι σαν αποστειρωμένο μικροβιολογικό εργαστήριο, σε τέτοιο βαθμό που με ενοχλεί ακόμα και μένα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 4, 2011 #1877 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Είμαστε το άλλο άκρο...Εμένα είναι σαν αποστειρωμένο μικροβιολογικό εργαστήριο, σε τέτοιο βαθμό που με ενοχλεί ακόμα και μένα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 4, 2011 #1878 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Έχω κάνει ποστ το μπάχαλο-γραφείο της δουλειάς, φτάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Φεβρουάριος 4, 2011 #1879 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 @DJD : Ναι οινοπνευμα ... για να καθαριζω λιγο πολυ τα παντα!Φιλικη συμβουλη για να μαθεις απο το παθημα αλλου πριν γινει και δικο σου.Απεφυγε το οινοπνευμα και προτιμησε απλο azax.Το azax ναι μεν μονο καθαριζει χωρις να απολυμαινει, αλλα δεν "καιει" οπως το οινοπνευμα.Εχω παρει ποντικι + keyboard στο χερι στο παρελθον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Φεβρουάριος 5, 2011 #1880 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts