elk Ιούνιος 23, 2010 #1741 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Πληροφορίες για την ψύξη στη πρώτη φωτό?:to_pick_ones_nose3: είναι ένας core2duo e6700 ο οποίος πήγε μέχρι τα 4600 mhz (4200mhz για 24/7) με ψύξη phase change (full load -35c)φτιαγμένη από τον unseen και κουτί custom φτιαγμένο από εμένα, δίπλα είναι ένα chiller το οποίο ψύχει τις 2 8800gtx σε sli.... η μητρική ήταν της evga 680i και είχε υδρόψυξη στα mosfet, chipset και ram... αυτά θυμάμαι... τι καιροί και αυτοί... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 23, 2010 #1742 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Ο χωρος εργασιας (και μη ) Και το κουτακι των πενιχρων 35 ευρω το οποιο τα δικαιολογει και με το παραπανω Αναμενεται αλλη μια 2370HD και ειμαστε κομπλε , διοτι η 42αρα ρουφαει τα αντερα της Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιούνιος 24, 2010 #1743 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 @elk...ωραίο ενυδρείο...Φέρνει ηρεμια στον χώρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Ιούνιος 29, 2010 #1744 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Ορίστε και το δικό μου... Από άλλη οπτική γωνία... Και μία στο σκοτάδι.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούνιος 29, 2010 #1745 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 μηπως εισαι ΑΕΚ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Ιούνιος 29, 2010 #1746 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Για Milan μου κάνει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Ιούνιος 29, 2010 #1747 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 μηπως εισαι ΑΕΚ? Μπάμ κάνει ε? Rido Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Ιούνιος 30, 2010 #1748 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 30, 2010 #1749 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 (edited) ΜαμάτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΤο φωτορυθμικό, πόσο και από που;Επίσης η οθόνη είναι βιδωμένη στον τοίχο; Αν ναι πως και από που τα υλικά; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2010 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Ιούνιος 30, 2010 #1750 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 (edited) ΜαμάτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΤο φωτορυθμικό, πόσο και από που; Επίσης η οθόνη είναι βιδωμένη στον τοίχο; Αν ναι πως και από που τα υλικά; H οθόνη ναι είναι στερεωμένη στον τοίχο με αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566073 (δυστυχώς όπως βλέπεις είναι ακριβούτσικο, αν ψάξεις βέβαια θα βρεις και πιο απλές βάσεις φθηνότερες) Τώρα για το φωτορυθμικό... είναι μια στρογγυλή ντισκόμπαλα κρεμασμένη στο κέντρο του ταβανιού (είναι 20άρα και την είχα πάρει πριν πολλά χρόνια νομίζω 20ευρώ από ένα φίλο). Πάνω στην μπάλα ρίχνει φως ένα κατευθυντικό σποτάκι led που έχει τηλεκοντρολ και μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, προγραμμάτων κτλ κτλ... την είχα βρει σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά και δεν έχω κάποιο link δυστυχώς... την είχα πάρει 30 ευρώ μόνο την λάμπα, και 10 ευρώ την βάση της... Υπάρχει όμως ένα σετάκι στο djshop σε αρκετά καλή τιμή: http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=5565&LANG=GR To δύσκολο δεν είναι η μπάλα, βρίσκεις πολύ εύκολα... το δύσκολο είναι να βρεις σωστό φως να της βάλεις πάνω, έψαχνα αυτή την λάμπα led που έχω βάλει πάρα πολύ καιρό... Να η μπάλα: Αυτό που κάθομαι πάνω (και φαίνεται στην φωτό ένα μέρος του) είναι μια αιώρα/κούνια που είναι κρεμασμένη από το ταβάνι... άλλη φορά θα σας δείξω και την κούνια... (sorry για την κουνημένη φωτογραφία, αλλά έκανα κούνια εκείνη την ώρα ) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2010 από BilloukosGR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Ιούνιος 30, 2010 #1751 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει, η ολη φαση, με το δικο μου ματι μου θυμιζει την τσ@τσ@ που ελεγε παιδια η κοπελα ειναι ελευθερα πιασιματα κτλ......φιλικα μην παρεξηγηθουμε κιολας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 30, 2010 #1752 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 Ακριβούτσικη η βάση Αιώρα μέσα στο δωμάτιο... Άρχοντας είσαι. Κεριά αναμμένα γύρω, αρωματικά sticks, lounge μουσική.... Δωμάτιο που θα ζήλευε κάθε φοιτητής, δικών μου γούστων. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Ιούλιος 1, 2010 #1753 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 Ακριβώς l2phile... γούστα είναι αυτά... πέφτουν τρελά αράγματα μέσα σε αυτό το δωμάτιο, κυρίως στην αιώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιούλιος 1, 2010 #1754 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει, η ολη φαση, με το δικο μου ματι μου θυμιζει την τσ@τσ@ που ελεγε παιδια η κοπελα ειναι ελευθερα πιασιματα κτλ......To συμπερασμα σωστο, το γιατι δεν σου αρεσει δεν εχω πιασει ακομα ... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Ιούλιος 1, 2010 #1755 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 To συμπερασμα σωστο, το γιατι δεν σου αρεσει δεν εχω πιασει ακομα ... :devil: Σαν συνολο ειναι πολυ καλο και τακτοποιημενο δεν αντιλεγω, η ντισκομπαλα ειιναι που σου θυμιζει εποχες barbarella γαρδελη και λιγακι απο τα ελευθερα πιασιματα αυτο εννοω;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Ιούλιος 1, 2010 #1756 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 a0xa0x0a0xa0x δεν είναι discoκατάσταση ρε... απλός φωτισμός είναι... η ντισκόμπαλα απλά αναπαράγει ότι φως της βάλεις.... δεν έχω φωτορυθμικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Σεπτέμβριος 26, 2010 #1757 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 Η χαρά του παιδιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 26, 2010 #1758 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 Η χαρά του παιδιού Ignatios, ίδια πολυθρόνα έχουμε (σαλόνικα γαρ!). Την έχω καμμιά δεκαετία+, και έσπασα το ένα μπράτσο και δεν μπορώ να βρω την εταιρία (επίσης απο θεσ/νίκη, βιοτεχνία) καθώς το κατάστημα που την πήρα έκλεισε ή μετακόμισε. Μήπως την πήρες πρόσφατα μπας και βγάλω καμιά άκρη? Έχω βάλει μπράτσα και ρόδες από sato αλλά τα μαμα είναι πιο ωραία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Σεπτέμβριος 26, 2010 #1759 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 Η χαρά του παιδιού Ρε αθεόφοβε Ιγνάτιε.....έβαλες αν βλέπω καλά άσπρο drive στο Corsair Obsidian 800D??? :wall::wall: LLLLOOOOOOLLLLLLL ΡΕ ΣΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 26, 2010 #1760 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2010 Ρε αθεόφοβε Ιγνάτιε.....έβαλες αν βλέπω καλά άσπρο drive στο Corsair Obsidian 800D??? :wall::wall:LLLLOOOOOOLLLLLLL ΡΕ ΣΥ. Περισσότερο μου κάνει για το HDD cage της coolermaster με την γρίλια για τον κόκκινο ανεμιστήρα και το ασημένιο λογότυπο μπροστά 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts