Jump to content

Δείξτε το γραφείο σας!

dubber

Recommended Posts

Γύρνα το δεξί σου ηχείο, είναι ανάποδα στη βάση του. (το πάνω κάτω). Ή το αριστερό. Κάντα ομοιόμορφα τέλος πάντων. :p

Επίσης, προτείνω επόμενη αγορά ένα (φτηνό έστω) μαύρο πληκτρολόγιο, και είσαι έτοιμος! :D

• Like 1

Γύρνα το δεξί σου ηχείο, είναι ανάποδα στη βάση του. (το πάνω κάτω). Ή το αριστερό. Κάντα ομοιόμορφα τέλος πάντων. :p

Επίσης, προτείνω επόμενη αγορά ένα (φτηνό έστω) μαύρο πληκτρολόγιο, και είσαι έτοιμος! :D

Χαχαχα δε το χα παρει χαμπαρι,απο τη βιασυνη μου εκει που βγαζα τα παλια και εβαλα αυτα,για να παω να διαβασω.Thanks !! :T:

Πληκτρολογιο δε ξερω λιγο δυσκολο,γιατι τα χερια μου για παιχνιδια συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια δεν εχουν ακουμπησει καλυτερο.Λεγοντας κριτηρια να ναι πανω απ'ολα σκληρα τα πληκτρα και ογκωδη,ουτε τα Keyboards της σειρας g της logitech δεν ειναι τοσο σκληρα/ογκωδη.Αν βρω κατι αναλογο σε μαυρο ισως το παρω.Τωρα τελευταια και ειδικα αυτα τα φτηνα μου λες ειναι λες και γραφω σε laptop κατα καποιον τροπο...

ο ηχος σε σχεση με την προηγουμενη τοποθετηση woofer?

ναι πολύ καλύτερος, μια χαρά:T:

Το ντεπονακι το αναρβραζων βλεπω εκει διπλα , για να χαλαρωνεις αν σε πιασει πονοκεφαλος απο το λιωσημο :daisy: .. και το ταπερακι ομως με το φαι :drool:

το ταπερ έχει μέσα καλώδια και άλλα τέτοια μπιχλιμπίδια:p

εγω εχω για αυτα 5 κουτια παπουτσιων και μια κουτα απο ηλεκτρικη σκουπα.πολυ πραμα λεμε.:hehe::hehe:

so truth...

Κάτι φεγγάρια έμενα κοντά σε μαγαζί με Boss παπούτσια και ψώνισα 4-5 φορές. Είχαν κάτι μαύρα σαγρέ κουτιά, πολύ πρώτα και τα έχω κρατήσει για τέτοιες δουλειές.

Πάντως και του ΙΚΕΑ καλά είναι (designάτα). Τελευταία βλέπω όμως σε πολλά μαγαζιά και για διάφορα γούστα.

Τα καλύτερα πάντως είναι του ΙΚΕΑ, ένα παιδί είχε βάλει και photos σε αυτό το thread νομίζω.

Τα δερματινα καπως(σαν πανινο δερμα μου κανει) που τα συναρμολογεις εσυ? :p

Εχω και απο αυτα,οντως ευρυχωρα,ομορφα και βολικα και τα χαρτινα που επισης συναρμολογεις ;)