unknown Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2007 σκεφτομαι για καινουργια καρτα ηχου...εχω μια live 24bit... κανει καλη δουλεια αλλα τωρα ψαχνω κατι ποιο ''τρελο''σκεφτομαι για καποια x-fi αλλα εχω μπερδευτει με τοσες εκδοσεις που εχουν βγει...εχουν και διαφορετικο pcb μερικες..παιζω παιχνιδια αλλα οχι με τις ωρες.. αντε 1-2 οποτε παιξω..αλλα ακουω πιο πολυ μουσικηηχεια logitech x530αμα αξιζει καποια μπορει να δωσω και 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Πάρε μια X-Fi Xtreme ή αν μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω μια Platinum Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 28, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 α... η αγορα θα γινει απο πλαισιο γιατι εχω πιστωτικο εκει...μπορεις να δωσεις λινκ? τοσες extreme εχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 28, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Μπορείς να δοκιμάσεις και Auzentech..:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 28, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 αυτη λες? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977761&product=1037218 eax console δεν εχει ομως που χρειαζεται(?) στα περισσοτερα παιχνιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 28, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αυτή είναι η Platinum που σου λέω. Αξίζει τα λεφτά της.Αν θες κάτι πιο φτηνό, κοίτα αυτήΡε παιδιά την κλασική την Xtreme που είναι πιο μεγάλη από αυτή στο λινκ και έχει περισσότερες εξόδους την κατήργησαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 28, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 160 ευρω??? αμα ηταν για πανω απο 100 θα επαιρνα τη fatality! αλλα δνε την βρισκω στο site του πλαισιου...απο την αλλη η gamer εχει αλλο pcb και με χαλαει καπως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 28, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από unknown αυτη λες? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977761&product=1037218 eax console δεν εχει ομως που χρειαζεται(?) στα περισσοτερα παιχνιδια αν θες ΕΑΧ τοτε τι μας ρωτας , μονο creative . αυτη που σου εδειξε ο γοριλακος τα σπαει ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 28, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka αν θες ΕΑΧ τοτε τι μας ρωτας , μονο creative . αυτη που σου εδειξε ο γοριλακος τα σπαει ομως ναι συμφωνω το θεμα ποια creative!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 28, 2007 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από unknown ναι συμφωνω το θεμα ποια creative!!!! Μην κολλάς και πολύ με το ΕΑΧ γιατί σύντομα θα είναι άχρηστο... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 28, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 συντομα? γινε πιο συγκεκριμενος...btw δεν εχω vista στον υπολογιστη που προοριζεται η καρτα.... ουτε εχω σκοπο να βαλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 28, 2007 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από unknownbtw δεν εχω vista στον υπολογιστη που προοριζεται η καρτα.... ουτε εχω σκοπο να βαλω... Τότε βάλε ΕΑΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 28, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι τα vista συντομα θα εχουν τα πλεονεκτηματα του EAX(?)η auzentech αν μπορει να συγκριθει με καποια creative χωρις το EAX, σε ποια θα αντιστοιχουσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 28, 2007 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Για κοιτα και στις αγγελίες του Lab !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 28, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 Για κοιτα και στις αγγελίες του Lab !! Αρχική απάντηση από unknown α... η αγορα θα γινει απο πλαισιο γιατι εχω πιστωτικο εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 28, 2007 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 28, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από unknown απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι τα vista συντομα θα εχουν τα πλεονεκτηματα του EAX(?)η auzentech αν μπορει να συγκριθει με καποια creative χωρις το EAX, σε ποια θα αντιστοιχουσε? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 28, 2007 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Στα βίστα δεν λειτουργεί το ΕΑΧ. Η Creative έχει ένα προγραμματάκι, το AlChemy, το οποίο αν έχω καταλάβει καλά κάνει κάτι σαν simulation του ΕΑΧ... Αυτό όμως γίνεται μόνο με τις κάρτες της Creative... Link to comment Share on other sites More sharing options...
androu Νοέμβριος 28, 2007 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Με την gamer Πάντως την bulk στα xp δεν παίζει eax console. Στα vista εχει και παίζει όμως, πολύ λίγα εφέ σε σχέση με την live και την audigy 2 που είχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 28, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 μπερδευτικα.. παιζει η δεν παιζει το eax?σκεφτομαι σοβαρα την auzendech τωρα... αλλα δεν εχω ξεκαθαρισει το τοπιο γι αυτη..παιχνιδια θα παιζω με auzendech η τσαμπα λεφτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.