Jump to content

Q6600 και σταθεροτητα στο orthos ?

GoMaR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε συ obijuan, γιατι εχεις κολλησει με το prime συγκεκριμενα ; 2πλα ορθος δεν αρκουν δηλαδη ;

Δε καταλαβαινω την εμμονη σου παντως με το prime..

αφου ειναι υποκειμενικο για τον καθενα..

Εσυ πιστευεις αυτο..κανεις αυτο..αλλοι απο την εμπειρια τους κανουν αλλο..ο καθενας πιστευει και κανει οτι θελει..

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 11:53]

Ρε συ obijuan, γιατι εχεις κολλησει με το prime συγκεκριμενα ; 2πλα ορθος δεν αρκουν δηλαδη ;

Δε καταλαβαινω την εμμονη σου παντως με το prime..

αφου ειναι υποκειμενικο για τον καθενα..

Εσυ πιστευεις αυτο..κανεις αυτο..αλλοι απο την εμπειρια τους κανουν αλλο..ο καθενας πιστευει και κανει οτι θελει..

Κολλημένος είσαι και φαίνεσαι...Πιστεύω ξέρεις οτι το Orthos είναι βασισμένο στο Prime...

A και αν εσύ θέλεις να παιδεύεσαι με 2πλά Orthos την στιγμή που υπάρχει έτοιμο Prime95 για 4 πυρήνες οκ...εκτός αν προτιμάς το Orthos επειδή σου λέει ακριβώς τον χρόνο που τρέχει ενώ στο Prime δυσκολεύεσαι στην αφαίρεση...

Κάνε οτι θες, τρέξε οτι θες, νόμισε ότι θες...Prime stable δεν θα είσαι πώς να το κάνουμε, άσχετα αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμα...

@gznp :T:

Αρχική απάντηση από obijuan1983

Κολλημένος είσαι και φαίνεσαι...Πιστεύω ξέρεις οτι το Orthos είναι βασισμένο στο Prime...

A και αν εσύ θέλεις να παιδεύεσαι με 2πλά Orthos την στιγμή που υπάρχει έτοιμο Prime95 για 4 πυρήνες οκ...εκτός αν προτιμάς το Orthos επειδή σου λέει ακριβώς τον χρόνο που τρέχει ενώ στο Prime δυσκολεύεσαι στην αφαίρεση...

Κάνε οτι θες, τρέξε οτι θες, νόμισε ότι θες...Prime stable δεν θα είσαι πώς να το κάνουμε, άσχετα αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμα...

[συνήγορος του διαβόλου mode=on]

Μα το λέτε ρε παιδία prime stable...απο πότε prime stable = 24/7 rock stable? :p

To χρόνο του prime τον λέει και στο task manager :p

[συνήγορος του διαβόλου mode=off]

ο κολλημενος αλλος ειναι απο οτι φαινεται..και προσεχε λιγο πως μιλας..να λειπουν οι χαρακτηρισμοι..

Εσυ τρεχε ωρες prime..εγω τρεχω ωρες κατι αλλο..

γιατι το κουραζουμε τοσο ;

Για κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ που θα μου πεις και πως θα μιλάω...Χαρακτηρισμούς εσύ ξεκίνησες...Εσύ το κουράζεις και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι...όσοι συνήγοροι και να βρεθούν το ίδιο αποτέλεσμα θα βγεί...

Το παιδί μιλάει στο Thread για Orthos και βγαίνεις όπως οπουδήποτε και μας λες εγώ είμαι stable στα 3870 με τόσο ρεύμα...τι μας νοιάζει αν δεν είσαι Orthos Stable?Στο κάτω κάτω για Orthos μιλάμε...

Έτσι δεν έχεις κάτι άλλο να πεις...ασε εμένα να μιλάω μόνο μου τότε...εσύ να μιλάς εκει που θα σου χαιδεύουν τα αυτιά...

Τι να πω ρε συ..τι να πω..αν πω κατι θα το συνεχισεις...θα το συνεχισω και στο τελος θα φαμε ενα ωραιο ban..

μαλλον δε ξερεις να σταματας μια κουβεντα.

φιλικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.