Jump to content

Ρελε εκκινησης για L30

anthis

Recommended Posts

Καλημερα, μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω ρελε εκκινησης για L30? Εννοω ενα εξαρτημα που οταν ξεκινα το PC να ανοιγει αυτοματα την αντλια. . Γιατι μερικες φορες ξεχνω να την βαλω στην πριζα και ανεβαζει 100σταρια η CPU. . :tomato:

Αρχική απάντηση από DarkSaga

γιατί δε το φτιάχνεις?

Πως να το φτιαξω δηλαδη???

Αν κοψω π.χ. ενα 3 pin extension cable και ενα καλωδιο με υποδοχη ρευματος και τα κολησω με soldering θα δουλεψει?

Α και επειδη τωρα θα τραβαει απο το τροφοδοτικο η αντλια μην μου το γονατισει. . Εννοω ποσα watts τρωει? Εχω 550WAT HEC PSU C2D6300 3.5GHZ 1.46volts 2X1GB 1GHZRAM και 8800GT oced 700mhz core. . Και καρτα ηχου και καρτα τηλεορασης. . Και ενα DVDRW. .

Θα αντεξει? Ιδου το ερωτημα. . !!!!!

ας μην ξεχνατε οτι οι περισσοτερες L20-L30 με ρελε μετα απο λιγο καιρο χαλανε λογω ευαισθησιας στο αναψε σβησε του υπολογιστη.

ξερω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις.

απο την αλλη μερια εχω μια L20 που μπηκε κατευθειαν σε 220 κανοντας μια μικρη τρυπα στο κατω μερος του κουτιου για να περασει το καλωδιο και δουλευει σερι 4 χρονια (ακομα και οταν λειπω διακοππες) χωρις το οποιοδηποτε προβλημα.

Αρχική απάντηση από greekfragma

ας μην ξεχνατε οτι οι περισσοτερες L20-L30 με ρελε μετα απο λιγο καιρο χαλανε λογω ευαισθησιας στο αναψε σβησε του υπολογιστη.

εκεί τότε θέλει ένα μεγάλο πυκνωτή να την κρατά αναμμένη περίπου 30"

στα 12ν πρέπει να μπεί πιστεύω και θα πρέπει να υπολογιστεί πόσα watt καίει το ρελέ

Αρχική απάντηση από Teodor_ch

παιδιά φαρμακευτική σπουδάζω :D

που σημαινει οτι για να περασεις εκει εδωσες φυσικη και πρεπει να εγραψες και αρκετα καλα, συνεπως θα επρεπε να ξερεις οτι δεν τα καιει αλλα τα καταλωνει...τι να πω ΑΙΣΧΟΣ!!! :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.