Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Wish me life,γιατί ο μόνος λόγος που μένω ακόμα ξύπνιος είναι για να δω το Walking Dead

Και αύριο το ψήνω για σερί όλη την πρώτη σαιζόν. :man_in_love:

Wish me life,γιατί ο μόνος λόγος που μένω ακόμα ξύπνιος είναι για να δω το Walking Dead

Και αύριο το ψήνω για σερί όλη την πρώτη σαιζόν. :man_in_love:

Αυτό βλέπω αυτή τη στιγμή :p

Για το Fringe συμφωνώ ...θα σε χαλάσουν κάποια επεισόδια που ίσως δεν είχαν λόγω ύπαρξης αλλά τελικά αξίζει...

Supernatural episode 4.. meh 4~5/10 και εξηγώ

Αρχικά έχω να πώ ότι το επεισοδίο στο πρώτο σκέλος μου άρεσε.Μου θύμησε κάτι απο τα παλιά (1η-2η season) μακριά από lucifers/leviathans κλπ κλπ.Για αυτό το κομμάτι 8/10. Το θέμα είναι ότι αναγκαστηκά όταν σε κυνηγάνε οι Λεβοι, και η γη είναι σχεδόν doomed ε δεν μπορείς να κάτσεις να ασχολείσαι με τον Osiris και βλακίες πως να το κάνουμε...Αυτό το κομμάτι 2/10

Ρε παιδια family guy επεισοδιο 3 ποτε παιζει? Εχει 2 βδομαδες και δε βρισκω info.

Στις 31 απο οτι βλεπω.

Ποιά Terra Nova,το Walking Dead είναι η ΕΠΙΚΟΥΡΡΑ! :clap:

1 ώρα επεισόδιο και απ'την αρχή νιώθεις το σασπένς.

House MD:yu: Τι αλλο να ζητησω?

Η thirteen μαζι με τη νεα γιατρινα που ειναι μανουλι!!! Και κερασακι στην τουρτα ο "Scofield" απο το Prison Break

Terra Nova: Γεμάτο φίφες, αλλά τουλάχιστον αφήνει ένα ψίγμα ενδιαφέροντος για τη μελλοντική του πλοκή.

House: Πολύ ωραίος ο House. Δείχνει ότι και τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν θα έχουν ενδιαφέρον. *1

The Walking Dead: Ωραίο επεισόδιο. Καλό ξεκίνημα. Μου άρεσε αρκετά που έδειχνε σκηνές από τα επόμενα επεισόδια. Από ό,τι είδα θα είναι εξαιρετική και αυτή η σεζόν. *2

Bored to Death: Πολύ ωραίες "νουάρ" καταστάσεις που βγάζουν γέλιο. Αρκετά συμπαθητική σαν σειρά στο σύνολο.

Dexter: Κλασσικό αλλά συμπαθητικό επεισόδιο. Ειδικά οι σκηνές από επόμενα επεισόδια, αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις. Επιτέλους θα υπάρχουν πολλαπλά cases ανοιχτά.

Μένει Homeland.

------------------------------------------------------

*1 Είχε αναφορές και στην Ελλάδα. :p

*2 Αν και για να λέμε την αλήθεια είχε πολλές καταστάσεις και αντιδράσεις που δεν πολυκάθονται καλά στη σειρά και την πλοκή της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.