Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

καλα ρε.αυτο το μονοκαμερο ηταν λες και εβλεπα τη διασωση του στρατιωτη ραιαν home edition.

το σεναριο καλο ηταν.Εξυπνο.αλλα οχι αστειο.χιουμοριστικο ναι.

Για αλεξανδρο δεν εχω κατι να προσθεσω.

Η ταινια ειναι μακραααααν καλυτερη στη βερσιον που ανεφερα στο αλλο θρεντ.

Ξεκινησα (ελεω εξεταστικης :hehe:) το How I Met Your Mother, μετα τα τοσα καλα που ειχα ακουσει, αξιος συνεχιστης των friends, εξυπνο κλπ. Εχω δει τα πρωτα 10, και μου φανηκε μετριοτατο, στην καλυτερη. Σποραδικες καλες ατακες, πολυ προβλεψιμο και βαρετο, κ εχω βρεθει να πηδαω σκηνες αβερτα. Θα τελειωσω τη season, αλλα μαλλον τσαμπα κοπος.

Έχει παραπάνω γυμνό απ' ότι χρειάζεται για ένα επίπεδο αισθητικής. Και για μένα, αυτό χαλάει τη σειρά.

Δεν πιάνετε το νόημα...το γυμνό είναι feature και η υπερβολή του, έχει νόημα...

Είναι τρομερή σειρά πάντως...και ο Duchovny τρομερός...ειδικά στο 2 και 3 season είναι απίστευτος...

Δεν πιάνετε το νόημα...το γυμνό είναι feature και η υπερβολή του, έχει νόημα...

Είναι τρομερή σειρά πάντως...και ο Duchovny τρομερός...ειδικά στο 2 και 3 season είναι απίστευτος...

Στο 3ο? :p

Ενταξει δεν ελεγε πολλα η σειρα.

επίσης σημαντικό για το californication είναι να το δεις χωρίς υπότιτλους, το 1/2 είναι ο διάλογος.

Matthew Fox has admitted that knowing secrets about Lost is "quite a power trip".

The 43-year-old actor, who has played Jack Shephard since the series started in 2004, is the only castmember who has been told by the producers what the final image of the series will be.

"It's going to be really beautiful and powerful, and I can't wait to see how we end up there," he said.

"Knowing stuff that the audience want to know... it's a quite a power trip, to be completely honest with you. But the truth is that nobody really wants to know. If you're reading a really good book - I don't know too many people who want to turn to the final page and find out how it ends."

"I really love the way [series five] ended because it felt like the board had been set, the pieces were in place.

"But when you have a show that makes people think as much as Lost; where you've made them hypothesise about what it all means and where it's all going on a plot level; ultimately you're going to disappoint them because they're going to want it to end a certain way, and it's going to end its own way."

Ξεκινησα χθες το The Big Bang Theory.

Καλο κολλημα εφαγα. Ειδα μεχρι και τα 10 πρωτα επεισοδια... της 2ης σεζον. 27 επεισοδια σε μια μερα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.